sekvensen av x-men-filmer från början till slut är mest komplett

Förvirrad över att följa rätt X-Men filmsekvens? Koppla av, den här gången kommer Jakas artikel att diskutera sekvensen av X-Men-filmen från början till slut i detalj.

För er som just har tittat på X-Men-filmen, eller till och med stora fans, kommer de ibland att ha svårt att sätta ihop rätt X-Men-filmsekvens.

Den här filmfranchisen involverar inte tidsresa vilket gör att det framtida flödet förändras och denna franchise är uppdelad i 2 tidslinjen annorlunda.

För att göra din tittarupplevelse ännu mer meningsfull och långt ifrån att vara förvirrad har ApkVenue förberett en sekvens för att titta på X-Men-filmen baserat på historien för er alla.

X-Men-filmsekvens från början till slut

Innan du diskuterar sekvensen för att titta på X-Men-filmer, kom ihåg det tidslinjen Denna film är uppdelad i 3 delarn är början, tidslinjen gren A och tidslinjen gren B.

Den ursprungliga tidslinjen är tidslinjen som inte påverkas av Wolverines resor till det förflutna eller filmer som spelats före X-Men: Days of Future Past.

Efter X-Men: Days of Future Past delas X-Men-filmsekvensen i två baserat på Mystiqus beslut att döda Dr. Tarsk eller inte.

Därför delar ApkVenue upp den här artikeln i 3 delar enligt historien som hände, nämligen tidig fas, tidslinjen A (när Mystique dödade Tarsk)och tidslinjen B (när Mustique inte dödade Tarsk).

Den inledande fasen av X-Men-filmsekvensen

Det finns två filmer som ApkVenue gick in i den inledande fasen, nämligen X-Men: Första klass och även X-Men: Days of Future Past.

Egentligen är X-Men: Days of Future Past uppdelat i 2 delar och klassificeras också i 2 tidslinjen annorlunda. För att göra det enklare klassificerade ApkVenue det endast till den inledande fasen.

Den fullständiga förklaringen kommer att diskuteras av Jaka i själva filmen, och här är två X-Men-filmer som ingår i den inledande fasen.

1. X-Men: First Class (2011)

Den här superhjältefilmen berättar om början på bildandet av mutantskolan bildad av professor X och Magneto.

I den här filmen förstår du varför professor X och Magneto blev frenemiesoch i vilken utsträckning de två ideologierna skiljer sig åt.

X-Men: Första klass är den första filmen i X-Men-filmsekvensen baserad på en berättelse, och denna period påverkas inte av tidsresa i nästa film.

TitelX-Men: Första klass
leva3 juni 2011
Varaktighet2 timmar 11 minuter
ProduktionMarvel Entertainment, The Donners 'Company, et al
DirektörMatthew Vaughn
KastaJames McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, et al
GenreAction, äventyr, Sci-Fi
Betyg7.7/10 (IMDb.com)

2.X-Men: Days of Future Past (2014)

Den här filmen är en film som är ansvarig för komplexiteten i X-Men-filmsekvensen eftersom princip tidsresa som han bär.

Det finns 1 händelse nyckeln i den här filmen är Mystiques val att döda Tarsk eller inte. Om Mystique dödar honom, kommer Sentinels i framtiden att jaga mutanten till utrotning precis som i början av filmen.

Omvänt, när Mystique inte dödar Tarsk, tidslinjen kommer att förändras till tiden för Apocalypse och Dark Phoenix. Den sista bilden av denna film visar också en annan framtid från början av filmen.

Efter den här filmen kommer X-Men-serien att delas upp i två och efterföljande filmer klassificeras endast i en tidslinje.

TitelX-Men: Days of Future Past
leva23 maj 2014
Varaktighet2 timmar 12 minuter
ProduktionMarvel Entertainment, TSG Entertainment, et al
DirektörBryan Singer
KastaPatrick Stewart, Ian McKellen, Hugh Jackman, et al
GenreAction, äventyr, Sci-Fi
Betyg8/10 (IMDb.com)

Tidslinje A (Original X-Men-tidslinje)

Tidslinje Det första ApkVenue kommer att diskutera är tidslinjen Var Mystique bestämmer sig för att döda Dr. Tarsk (Peter Dinklage).

På grund av detta arresterades Mystique och regeringen fick hans DNA och utvecklade en Sentinel-robot baserad på hans DNA.

Sentineller har makten att efterlikna kraften hos mutanterna de stöter på, så att de blir varelser som är omöjliga att slå.

Baserat på denna händelse är här sekvensen för att titta på X-Men-filmer som klassificeras i tidslinjen En som kulminerar i framtiden i början av X-Men-filmen: Days of Future Past.

1. X-Men Origins: Wolverine (2009), The Sequence to Watch the First X-Men Movie Timeline A

Den här filmen berättar historien om början på den legendariska X-Men-karaktären, Järv, för att få sin Adamantium-klo.

X-Men Wolverine Origin fokuserar på rivaliteten mellan Wolverine och hans bror Sabeltooth, och hur amerikanska specialstyrkor försökte gå in i konflikten mellan dem två.

Denna actionfilm är ganska välgjord med olika stridscener som är inbäddade i den, även om slutet är lite förvirrande.

TitelX-Men Origins: Wolverine
leva1 maj 2009
Varaktighet1 timme 47 minuter
ProduktionMarvel Entertainment, The Donners 'Company, et al
DirektörGavin Hood
KastaHugh Jackman, Liev Schreiber, Ryan Reynolds, et al
GenreAction, äventyr, Sci-Fi
Betyg6.6/10 (IMDb.com)

2.X-Men (2000)

Nästa X-Men-filmsekvens in tidslinjen A är X-Men (2000). Den första filmen som blev pionjär för denna superhjältefilmfranchise tillräckligt för att skörda känslan när den släpptes.

Denna film berättar historien om konflikten mellan två mutantgrupper med olika ideologier som leds av professor X och hans rival Magneto.

Denna Sci-Fi-film berhasil får publiken att njuta av vuxna superhjältefilmer som är fylld med ideologiskt drama och livsprinciper.

TitelX-Men
leva14 juli 2000
Varaktighet1 timme 44 minuter
ProduktionMarvel Entertainment Group, The Donners 'Company, et al
DirektörBryan Singer
KastaPatrick Stewart, Hugh Jackman, Ian McKellen, et al
GenreAction, äventyr, Sci-Fi
Betyg7.4/10 (IMDb.com)

3.X2: X-Men United (2003)

Betonar mutantens kamp för överlevnad, X-Men United åstadkomma en mer utvecklad konflikt från hans första film.

Denna X-Men-filmserie visar hur en grupp ledd av professor X och Magneto kämpade på ett annat sätt för deras rätt till liv.

Du kommer att behandlas med en intressant berättelse och även charmiga actionscener under hela den här filmen.

TitelX2: X-Men United
leva2 maj 2003
Varaktighet2 timmar 14 minuter
ProduktionMarvel Enterprises, The Donners 'Company, et al
DirektörBryan Singer
KastaPatrick Stewart, Hugh Jackman, Ian McKellen, et al
GenreAction, Sci-Fi, Thriller
Betyg7.4/10 (IMDb.com)

Fortsättning av tidslinjen A.

4.X-Men: The Last Stand (2006)

Denna tredje X-Men-filmsekvens från den ursprungliga X-Men-filmtrilogin berättar en historia om Jean Gray som tappade kontrollen och började förvandlas till en mörk Phoenix.

Mitt i denna svårighet, mutanterna som är medlemmar i X-Men-gruppen också måste kämpa mot regeringen som fortfarande diskriminerar mutanter.

I den här filmen kommer du att se det slutliga storskaliga kriget mellan mutantgruppen ledd av professor X, Magneto och även regeringsstyrkor.

TitelX-Men: The Last Stand
leva2 maj 2006
Varaktighet1 timme 44 minuter
ProduktionMarvel Entertainment, The Donners 'Company, et al
DirektörBrett Ratner
KastaPatrick Stewart, Hugh Jackman, Ian McKellen, et al
GenreAction, Äventyr, Sci-Fi
Betyg6.7/10 (IMDb.com)

5. The Wolverine (2013)

Denna actionfilm klassificeras faktiskt i fyllmedel i X-Men-filmsekvensen. The Wolverine berättar historien om Logans äventyr i Sakura-landet.

Logan möter en japansk soldat som han räddade under andra världskriget, och denna soldat erbjuder Logan ett sätt att avslutar odödligheten han hade.

Även klassificerad fyllmedel, den här filmen är fortfarande fylld med olika fängslande åtgärder och en story som du förtjänar att se som underhållning på helgerna.

Den här filmen var den sista filmen på tidslinjen En före den första scenen i X-Men: Days of Future Past där mutanten helt och hållet attackeras av en Sentinel-robot.

TitelWolverine
leva26 juli 2013
Varaktighet2 timmar 6 minuter
ProduktionMarvel Entertainment, The Donners 'Company, et al
DirektörJames Mangold
KastaHugh Jackman, Will Yun Lee, Tao Okamoto, et al
GenreAction, Äventyr, Sci-Fi
Betyg6.7/10 (IMDb.com)

Tidslinje B (ny X-Men-tidslinje)

Tidslinje B eller tidslinjen nyligen är en förändrad framtid tack vare Logans framgång förhindra Mystique från att döda Dr. Tarsk.

Den här händelsen ändrar framtidens kurs och automatiskt sekvensen för att titta på X-Men-filmen ändrad till tidslinjen den nya detta.

Här är några filmer som klassificeras i tidslinjen B där Sentinel-roboten inte skapades och Mutants framtid är fortfarande ett mysterium.

1.X-Men: Apocalypse (2016)

Sekvensen för att titta på den första X-Men-filmen på B-tidslinjen handlar om den första mutanten som dyker upp på jorden med extraordinär kraft, nämligen Apocalypse.

Den här filmen tillbaka till de första dagarna bildades X-Men-teamet och dess medlemmar har fortfarande svårt att kontrollera den makt de har.

Med dessa begränsningar måste de kämpar mot varelser med extraordinär kraft som de aldrig hade träffat tidigare.

TitelX-Men: Apocalypse
leva27 maj 2016
Varaktighet2 timmar 24 minuter
ProduktionMarvel Entertainment, TSG Entertainment, et al
DirektörBryan Singer
KastaJames McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, et al
GenreAction, Äventyr, Sci-Fi
Betyg6.7/10 (IMDb.com)

2.Xmen: Dark Phoenix (2019)

Vad händer om den starkaste mutanten i världen förlorade kontrollen? Denna premiss försöks lyftas i den senaste X-Men-filmserien X-Men: Dark Phoenix.

I den här filmen står X-Men-medlemmarna inför ett dilemma angående vad de måste göra för att hantera Jean Gray som går utom kontroll.

Kommer X-Men att slåss mot Jean eller försöka få honom till liv igen? Titta på det själv, hur slutar det.

TitelX-Men: Dark Phoenix
leva7 juni 2019
Varaktighet1 timme 53 minuter
Produktion20th Century Fox, Marvel Entertainment, et al
DirektörSimon Kinberg
KastaJames McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, et al
GenreAction, Äventyr, Sci-Fi
Betyg5.8/10 (IMDb.com)

3. Deadpool (2016)

Nästa X-Men-filmsekvens är inne tidslinjen B är superhjältefilmen för vuxna Deadpool. Filmen med Ryan Reynolds i huvudrollen blev en stor framgång när den släpptes på marknaden.

Deadpool kombinerar element av komedi och våld briljant i den här filmen, och denna antihjälte karaktär blev omedelbart en ny idol.

Deadpool interagerar inte direkt med de viktigaste X-Men-medlemmarna, men den här filmen är fortfarande en del av X-Men-serien.

TitelDeadpool
leva12 februari 2016
Varaktighet1 timme 48 minuter
Produktion20th Century Fox, Marvel Entertainment, et al
DirektörTim Miller
KastaRyan Reynolds, Morena Baccarin, T.J. Miller et al
GenreAction, Äventyr, Komedi
Betyg8/10 (IMDb.com)

Fortsättning av tidslinje för X-Men-filmsekvens B

4. Deadpool 2 (2018)

Berättar fortfarande historier om den superhilariska antihjältefiguren, Deadpool 2 försöker ta en mer allvarlig historia med ett bandage av action och komedi.

Återigen gav ansträngningarna från Ryan Reynold och hans vänner uppmuntrande resultat, Deadpool 2 lyckades tjäna upp till 758 miljoner USD i intäkter.

Även om X-Men-elementen bara visas lite, måste den här filmen fortfarande inkluderas i X-Men-filmsekvensen från början till slut.

TitelDeadpool 2
leva18 maj 2018
Varaktighet1 timme och 59 minuter
Produktion20th Century Fox, Marvel Entertainment, et al
DirektörDavid Leitch
KastaRyan Reynolds, Josh Brolin, Morena Baccarin, et al
GenreAction, Äventyr, Komedi
Betyg7.7/10 (IMDb.com)

5. Logan (2017)

Den senaste X-Men-filmsekvensen på B-tidslinjen är Logan som släpptes 2017. I den här filmen kommer du att se av Wolverine och professor X som blir gamla.

Dessutom kommer du att se hur det skulle vara om Wolverine tar rollen som en far som måste skydda sin dotter.

Inte bara action, i den här filmen kommer du också att behandlas med en rörande historia som sällan visas i superhjältefilmfranchisen.

TitelLogan
leva3 mars 2017
Varaktighet2 timmar 17 minuter
Produktion20th Century Fox, Marvel Entertainment, et al
DirektörJames Mangold
KastaHugh Jackman, Patrick Stewart, Dafne Keen, et al
GenreAction, Drama, Sci-Fi
Betyg8.1/10 (IMDb.com)

Det är X-Men-filmsekvensen från början till slut som du kan använda som referens när du vill titta igen.

Denna superhjältefilmfranchise är lite förvirrande jämfört med andra superhjältefilmer, men kvaliteten kan fortfarande tas med i beräkningen.

Förhoppningsvis är informationen som ApkVenue delar den här gången användbar för er alla, och vi ses igen i nästa artiklar.

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Restu Wibowo.