5 ansökningar för bästa takbiran 2020, gör takbiran-nätter hemma

Vill du ha takbiran men kan inte lämna huset? Koppla av, den här applikationsraden för takbiran kan göra takbiran-atmosfären livlig även om #DIRUMAHAJA.

Inte bara applikationerna för Al-Quran och bönschema finns tillgängliga, det finns också olika takbiran-applikationer för att underlätta dina aktiviteter inför Eid.

Denna applikationslinje verkar vara den bästa alternativa lösningen i den nuvarande situationen, där muslimer inte kan utföra takbiran utanför hemmet på grund av den pandemi som har inträffat.

Ändå kan du använda takbir-applikationsrekommendationen från ApkVenue för att echo ekb av takbir i dina respektive hem när du inte kan lämna huset.

De 5 bästa Takbiran-applikationerna i PlayStore

Det finns många takbiran-applikationer tillgängliga idag, därför väljer ApkVenue de bästa 5 bland alla takbiran-applikationer som du kan använda just nu.

Jaka valde denna applikationslinje på grund av deras fördelar. Med utgångspunkt från de olika ljudtakbir som finns, användarvänlighet och olika andra faktorer som gör denna applikation överlägsen andra.

Är du nyfiken på vilka takbiran-applikationer du kan ladda ner och använda som #dirumahaja takbiran-kväll? Här är mer information.

1. Takbiran Mp3 Offline v2

Den första takbiran-applikationen som ApkVenue rekommenderar är Takbiran Mp3 Offline v2. Den här applikationen låter dig spela takbir-ljud även utan internetanslutning.

Dessutom kan du använda ljudet takbiran i denna applikation som ringsignaler och larm också, gäng. För dig som har svårt att stå upp tidigt kan du använda ljud takbiran så det är lättare att vakna.

Ljudkvaliteten inbäddad i denna muslimska applikation klassificeras också som bra, gäng. Du behöver inte oroa dig om takbirs röst spricker eller inte låter klart.

2. Takbir MP3 - Takbiran Offline

Den andra rekommendationen för applikationen takbiran från ApkVenue är hans namn Takbir Mp3. Precis som den tidigare applikationen kan du också lyssna på ljudfiler i den här appen offline, gäng.

Dessutom är den mängd ljud takbiran som finns i denna sofistikerade applikation också ganska varierande. Det finns ljud Takbiran Mecka, Takbiran Anakockså takbiran från berömda ustad-ustad hemland du vet.

Du kan också spela den här Takbir Mp3 på bakgrund, så att du kan använda mobiltelefonen för att spela Android-spel och ljudet av takbiran låter fortfarande i ditt hus.

3. Komplett Takbiran Mp3

Därefter finns de bästa takbiran-apparna Komplett Takbiran Mp3. Som namnet antyder ger den här applikationen en mängd olika Ausio Takbiran-variationer som du kan välja och spela.

I den här applikationen kan du lyssna på olika ljud takbiran från och utanför landet, välj bara vilken du gillar mest och rotera den som du vill.

Med denna takbiran-applikation kan du fortfarande känna den festliga atmosfären och välsignelsen av takbiran trots att du måste stanna hemma mitt i Coronaviruspandemin, gänget 2020.

4. Takbiran mp3 Full Offline

Nästa takbiran-applikation som ApkVenue rekommenderar är Takbiran mp3 Full Offline. Den här applikationen kan spelas offline, så du behöver inte oroa dig för att få slut på kvoten.

De olika typerna av takbiran som erbjuds av denna applikation är ganska olika. Börjar från takbiran för barn, takbiran för vuxna, till takbiran för den sena Ustad Jefri, som är känd för att vara melodisk.

Alla variationer och funktioner som erbjuds av denna applikation du kan njuta offline med bara en nedladdning, och dessutom är denna muslimska applikation helt gratis.

5. Takbir mp3 Takbiran Offline

Den sista tillämpningen av Jakas rekommendationsuppskattning är Takbir Mp3 Takbiran Offline. Precis som andra applikationer kan denna takbiran-applikation spelas utan internetanslutning.

Dessutom, om du känner att ljudet i det här programmet är trevligt att lyssna på, kan dina ringsignaler och larmljud ändras med hjälp av ljudet i det här programmet.

Takbir mp3 takbiran Offline också stöder redan val mörkt läge du vet, gänget så att du inte behöver vara rädd för att bli bländad även om du använder det på natten.

Det är listan över takbiran-applikationer som du kan ladda ner just nu för att följa takbiran-processionen hemma mitt i denna pandemi.

Även om du bara har ett datum hemma kan du fortfarande njuta av takbir-ekon hela natten genom applikationen utan att vara komplicerad.

Förhoppningsvis kan informationen som ApkVenue delar den här gången vara användbar för er alla, och vi ses i nästa artiklar.

Läs också artiklar om Appar eller andra intressanta artiklar från Restu Wibowo.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found