21 bästa och senaste anime-filmer 2020

Detta är en rekommendation för de bästa och nyaste anime-filmerna från 2020 för dig. Kolla in den fullständiga listan över bästa anime i den här artikeln.

För de av er som inte vet är definitionen av anime egentligen en förkortning av animation eller animering på engelska.

I sin utveckling hänvisar anime till animationen som produceras från Japan. Förutom att vara i form av en serie som har många avsnitt finns det många anime filmer som varar ungefär två timmar.

För de av er som inte har ledig tid att hugga ner dussintals bästa anime-avsnitt, har ApkVenue en rekommendation de bästa och senaste anime-filmerna 2020 som du kan spendera på bara 1,5 timmar.

Kolla in det!

Rekommendationer för de senaste och bästa animefilmerna (Uppdatering 2020)

Inte bara bästa animefilmen Naturligtvis har ApkVenue också samlat i den här artikeln den senaste anime-filmen från 2020 vilket fortfarande är väldigt nytt på streaming- och nedladdningssidan för Indo sub anime.

11 senaste anime-filmen 2020

Inte bara komedi-anime-rekommendationer, den indonesiska subanime-filmen nedan kommer säkert att ha en variation genre annorlunda, som handling, romantik, bit av livet, mecha, och mycket mer.

Du måste bara välja enligt dina preferenser, ja! Tyvärr har några av de senaste anime-filmerna från 2020 sänts och kan endast avnjutas på filmströmningssidor.

Så det är därför för dig som missade att titta på, glöm inte att kolla in anime-nedladdningssidan som du brukar besöka!

1. A Whisker Away

Förvirrad över hur du kommer nära din förälskelse? Det är bättre att bara förvandlas till en katt som i Indo-rubriken anime-film En morrhår borta, gäng!

Berättar om en tjej vars liv inte är lyckligt heter Miyo Sasaki. En gång i tiden fick han en magisk mask som kunde göra honom till en namngiven katt Taro.

Hans förmåga att förvandlas till en katt gjorde Miyo närmare honom Kento Hinode, hans förälskelse. Men Miyo hamnade fast i kattens kropp.

TitelEn morrhår borta
leva18 juni 2020
Varaktighet1 timme 44 minuter
StudioColorido Studio
DirektörJunichi Satou
GenreKomedi, Övernaturlig, Drama, Romantik, Skola
Betyg7.46/10 (MyAnimeList)

2. Made in Abyss: Dawn of the Deep Soul

Den första filmen på denna lista är Made in Abyss: Dawn of the Deep Soul. Denna film är den tredje anime-filmen i serien Tillverkad i Abyss.

De två första filmerna är en sammanfattning av säsong först och det är i den här filmen som berättelsen fortsätter igen.

Historien är att Riko letar efter sin mamma längst ner i havsavgrunden tillsammans med en robot som heter Regu. Det är en svår plats för dykare och de upptäcker många nya saker.

TitelMade in Abyss: Dawn of the Deep Soul
leva17 januari 2020
Varaktighet1 timme 45 minuter
StudioKino Citrus
DirektörMayasuki Kojima
GenreSci-Fi, äventyr, mysterium, drama, fantasy
Betyg8.76/10 (MyAnimeList)

3. Digimon Adventure: Last Evolution Kizuna

Digimon-fans måste vara mycket nöjda med den här, för Digimon har en ny film som heter Digimon Adventure: Last Evolution Kizuna.

Tidsinställningen för den senaste anime-filmen sker fem år efter händelserna på Digimon Adventure tri. Taichi och hans vänner hotas att dela med sig av deras Digimon eftersom de har vuxit upp.

Samtidigt uppträdde en kraftfull Digimon vid namn Eosmon som rånade den andra DigiDestined från deras medvetande.

Taichi, Agumon och alla försöker rädda världen trots att de vet att det kommer att förkorta tiden de har tillsammans.

TitelDigimon Adventure: Last Evolution Kizuna
leva11 februari 2020
Varaktighet1 timme 34 minuter
StudioToei Animation, Yumeta Company
DirektörTomohisa Taguchi
GenreAction, Äventyr, Komedi, Drama
Betyg7.05/10 (MyAnimeList)

4. Psycho-Pass 3: Första inspektör

Om du är ett fan av detektivanime Psycho-Pass 3kan du titta på slutet genom filmen Första inspektören den här!

Det finns flera berättelser i den här filmen. Efter händelserna som hände i Psycho-Pass 3, Inspektör Kei Mikhail Ignatov är involverad i en organisation som heter Bifrost.

Hans fru togs som gisslan och fick honom att begå förräderi mot honom Enhet en. Under tiden samordnade Koichi Azusawa attacken mot tornet Allmänna säkerhetsbyrån.

Med hjälp av en hackare vid namn Obata lyckades han kidnappa inspektör Arata Shindo. Azusawa bad också guvernören Karina Komiya att avgå från sin tjänst.

TitelPsycho-Pass 3: Första inspektör
leva27 mars 2020
Varaktighet2 timmar 18 minuter
StudioProduktion I.G
DirektörNaoyoshi Shiotani
GenreAction, Sci-Fi, polis, psykologisk
Betyg7.94/10 (MyAnimeList)

5. Öde / övernattning Film: Heaven's Feel - III. Vårsång

Efter två filmer som ansågs mycket bra, Öde / övernattning Film: Heaven's Feel - III. Spring Song blir den tredje filmen och har definitivt efterlängtats av fans.

Precis som den tidigare filmen kommer den här filmen att anpassa rutten Sakura från franchise Öde / övernattning. Vi får se den sista åtgärden från Holy Grail War den 5: e.

I föregående film, Förlorad fjäril, vi kan se ägaren från Holy Grail War har avslöjats. Sakura och Shiro planerar också att ta hand om dem.

Det är inte bara en spännande och spänd äventyrshistoria, många fans är nyfiken på fortsättningen på förhållandet mellan Sakura och Shiro.

Kommer det att ha ett lyckligt slut enligt affischen?

TitelÖde / övernattning Film: Heaven's Feel - III. Vårsång
leva28 mars 2020 (Uppskjuten på grund av Coronavirus Pandemic)
VaraktighetTBA
Studioufotable
DirektörTomonori Sud
GenreAction, Övernaturligt, Magi, Fantasi
BetygTBA

6. Detektiv Conan Movie 24: The Scarlet Bullet

Fläkt detektiv Conan kan inte missa den här 24: e filmen. Titel Scarlet Bulletkommer den här filmen att presentera historien om familjen Shuichi Akai.

Hans yngre bror, Syuikichi Haneda, är en välkänd shogispelare. Han vill delta i World Sports Games eller WSG-turneringen.

Samtidigt heter ett super sofistikerat tåg Japansk kula lanserades. Detta tåg kan resa upp till hastigheter på 1000 km / timme på Nagoya-Tokyo-rutten.

Då inträffade en konstig incident och en kidnappning av toppledare. Conan och hans vänner tycker också att detta fall har något att göra med ärendet som inträffade för 15 år sedan!

TitelDetektiv Conan Movie 24: The Scarlet Bullet
leva17 april 2020 (Uppskjuten på grund av Coronavirus Pandemic)
VaraktighetTBA
StudioTMS Entertainment
DirektörTomoka Nagaoka
GenreAction, Mystery, Komedi, Polis, Drama, Shounen
BetygTBA

7. Violet Evergarden Movie

Efter sida berättelse film titel Eternity and the Auto Memory Doll släpptes förra året, årets bästa anime Violet Evergarden kommer att visas i teatrarna med sin senaste film.

Vår favoritperson, Violet, sägs arbeta på CH Postal Services som Auto Memory Doll efter händelserna under Det stora kriget.

Violet, som var förvirrad av begreppet kärlek när någon nära henne dödades i strid, var tvungen att skriva ner andras känslor på papper.

Det som förtjänar att beundras är studion, Kyoto Animation. Efter att ha drabbats av en allvarlig brandolycka ändrades inte produktions- och släppschemat, även om det nyligen skjutits upp på grund av Corona-utbrottet.

TitelViolet Evergarden Movie
leva24 april 2020 (Uppskjuten på grund av Coronavirus Pandemic)
VaraktighetTBA
StudioKyoto Animation
DirektörTaichi Ishidate
GenreDrama, Fantasy, Slice of Life
BetygTBA

8. Evangelion: 3,0 + 1,0 tre gånger

Efter att ha väntat i 13 år, äntligen filmer Evangelion Rebuild stängd med en film Evangelion: 3,0 + 1,0 tre gånger.

Det betyder att den bästa actionfilmen kommer att vara något sentimental för fans som har sett Neon Genesis Evangelion anime sedan 1995.

Att vara den fjärde filmen i serien Evangelion Rebuild och producerad av Khara-studion, fick denna film skjutas upp på grund av Coronaviruset.

TitelEvangelion: 3,0 + 1,0 tre gånger
leva27 juni 2020 (Uppskjuten på grund av Coronavirus Pandemic)
VaraktighetTBA
StudioKhara
DirektörHideaki Anno
GenreAction, Mecha, Sci-Fi
BetygTBA

9. Öde / Grand Order: Shinsei Entaku Ryouiki Camelot

Anpassad från ett berömt videospel, film Öde / Grand Order: Shinsei Entaku Ryouiki Camelot det är obligatoriskt för dig att titta på.

Denna film kommer att delas in i två delar. Själva berättelsen är anpassad från den sjätte berättelsen om spelet Fate / Grand Order.

Kaldeiska agenter som heter Ritsuka Fujimnaru och Mash Kyrielght reser till Camelot för att träffa hjältar i regionen.

Produktionen av detta filmprojekt kommer att hanteras av Production I.G. som helhet och regisserad av Kei Suzawa.

TitelÖde / Grand Order: Shinsei Entaku Ryouiki Camelot
leva15 augusti 2020
VaraktighetTBA
StudioProduktion I.G, Aniplex
DirektörKei Suezawa
GenreAction, Övernaturligt, Magi, Fantasi
BetygTBA

10. Bishoujo Senshi Sailor Moon Eternal

Sailor Moon är tillbaka! Designad av samma personer som originalserien, kan du titta på filmen Bishoujo Senshi Sailo Moon Eternal för nostalgi.

Designen kan se annorlunda ut på grund av olika tider, men det som är klart är att du kommer att kunna njuta av den här filmen.

Sailor Moon Eternal kommer att vara en fortsättning på anpassningen Sailor Moon Crystal det är nytt och kommer att vara den första av två delar att berätta om Dream Arc.

Den bästa anime-filmen är planerad att vara en del av Sailor Moon 25-årsjubileum. Producerad av Toei Animation och Studio Deen, filmen är planerad att öppnas den 11 september 2020.

TitelBishoujo Senshi Sailor Moon Eternal
leva11 september 2020
VaraktighetTBA
StudioToei Animation, Studio Deen
DirektörChiaki Kon
GenreDemoner, magi, romantik, Shoujo
BetygTBA

11. Kimetsu no Yaiba the Movie: Infinity Train

Den sista filmen på den här listan är Kimetsu no Yaiba the Movie: Infinity Train. Om du tittar på anime-serien kan du säkert inte vänta med att se den här filmen.

Även om många fans hoppas säsong båda ser det ut som att du först måste vara nöjd med den här filmen.

Kvaliteten på den animerade grafiken ensam förtjänar tummen upp, särskilt bredbildsversionen. Garanterat blir du mycket nöjd med att se filmen!

Historien om den här filmen fortsätter från anime-serien, där Tanjiro, Zenitsu och Inosuke rider på Mugen-tåget för att följa mästaren. demon slayer den som heter Kyojoru Rengoku.

TitelKimetsu no Yaiba the Movie: Infinity Train
leva16 oktober 2020
VaraktighetTBA
Studioufotable
DirektörHaruo Sotozaki
GenreAction, Historisk, Demoner, Övernaturlig, Shounen
BetygTBA

Tja, för de av er som vill veta andra anime-rekommendationer kan du kolla in dem i artikeln nedan.

VISA ARTIKLAR

10 bästa animefilmer genom tiderna 2020

Så vilka är de bästa animefilmerna du måste titta på? Utan att behöva dröja längre, låt oss ta en titt på dem en efter en!

För de av er som vill veta en lista över de bästa anime-serierna, gå till den här länken!

1. Kimi no Na Wa (ditt namn)

I första position är Kimi no Na wa (Ditt namn) som får värdet 9.15 på myanimelist-webbplatsen.

Berättar historien om en gymnasieflicka som heter Mitsuha Miyamizu som längtar efter att leva en pojkes liv i Tokyo.

Under tiden, Taki Tachibana leva ett hektiskt liv som gymnasieelever i staden medan du arbetar deltid.

En dag vaknar Mitsuha i ett rum som inte tillhör henne och befinner sig i Tokyo utan i Takis kropp!

På andra håll lever Taki sig som Mitsuha i ett enkelt land.

När de letade efter svar på detta konstiga fenomen började de leta efter varandra tills de äntligen fann att något dramatiskt hade hänt i en av dem.

DetaljInformation
Betyg9.15 (560.117)
Varaktighet1 timme 46 minuter
Utgivningsdatum26 augusti 2016
StudioCoMix Wave-filmer
GenreRomantik, Övernaturlig, Skola, Drama

2. Koe no Katachi (A Silent Voice)

Som en kriminell student, en grundskolestudent som heter Shouya Ishida tillsammans med sina vänner stör en döv som heter Shouko Nishimiya som precis flyttade till sin klass.

Mamman klagade till läraren och Shouya blev syndabock för händelsen. Shouko lämnar äntligen skolan och hans klasskamrater isolerar Shouya.

Tills slutligen, när Shouya gick i sitt tredje år på grundskolan, bestämde han sig för att göra något för att gottgöra Shouko.

Koe no Katachi eller En tyst röst berättar om återföreningen mellan Shouya och Shouko och Shouyas ärliga försök att sona för hans misstag för att inte bli hemsökt av skuggan av hans förflutna.

DetaljInformation
Betyg9.03 (366.084)
Varaktighet2 timmar och 10 minuter
Utgivningsdatum17 september 2016
StudioKyoto Animation
GenreDrama, skola, Shounen

3. Sen till Chihiro no Kamikakushi (Spirited Away)

Animerad film Spirited Away listade sig totalt som den största grosseringsfilmen i Japan 30,4 biljoner yen.

I själva verket, när den debuterade, lyckades denna Studio Ghibli-produktion anime få 289 miljoner dollar från hela världen.

Berättar historien om en liten pojke som heter Chihiro Ogino som är bortskämd och naiv. När han var på väg till sitt hus hittade han en övergiven nöjespark.

Nyfikenhet fick honom att utforska djupare. Han insåg att på den platsen hände många konstiga saker så snart skymningen föll.

Han såg olika uppenbarelser och hans föräldrar förvandlades till grisar. Utan att inse det hade Chihiro gått in i andevärlden.

Chihiro måste samla modet att leva och arbeta bland andarna med hjälp av den mystiska Haku och andra unika karaktärer han möter på vägen.

Kan Chihiro rädda sina föräldrar och återvända till sin värld?

DetaljInformation
Betyg8.91 (539.581)
Varaktighet2 timmar 5 minuter
Utgivningsdatum20 juli 2001
StudioStudio Ghibli
GenreÄventyr, Övernaturligt, Drama

4. Mononoke Hime (Princess Mononoke)

Mononoke Hime (Princess Mononoke) berättar om en ung prins som heter Ashitaka som riskerade sitt liv för att skydda sin by från attackerna av vildt vildsvin.

När han skulle dö visade grisen sig att förbanna prinsens arm och gav honom demoniska krafter som gradvis skulle kosta honom livet.

Av byns äldste fick han rådet att resa västerut för att läka sin hand.

På vägen anlände han till staden Tatara och komma i konflikt med Lady Eboshi som vill göra avskogning.

Tillsammans Prinsessan San och skogens heliga ande, Ashitaka kämpar för att skydda skogen medan han kämpar mot de demoniska krafterna som finns i hans kropp.

DetaljInformation
Betyg8.79 (361.255)
Varaktighet2 timmar och 15 minuter
Utgivningsdatum12 juli 1997
StudioStudio Ghibli
GenreAction, Äventyr, Fantasy

5. Ookami Kodomo no Ame to Yuki (Wolf Children)

Hur känns det att ha ett barn som kan bli en person varulv? För att få veta måste du se anime-filmen berättigad Ookami Kodomo no Ame to Yuki (Wolf Children) detta.

Berättar för en student vid namn Hana som är kär i en mystisk man som plötsligt går in i sin klass.

Tydligen är han inte en vanlig människa eftersom han vid fullmånen förvandlas till en varulv.

Han sa till mig att han var den sista varulven som fortfarande levde. Hana brydde sig inte om det och till slut blev de en familj. De har två barn: En jag och Yuki.

Tyvärr innebar hennes mans plötsliga död att Hana var tvungen att uppfostra två barn som själv kunde bli varulvar, tills hon äntligen bestämde sig för att flytta till landsbygden.

DetaljInformation
Betyg8.75 (223.670)
Varaktighet1 timme 57 minuter
Utgivningsdatum21 juli 2012
StudioChizu Studio
GenreFantasi, livsskiva

6. Howl no Ugoku Shiro (Howl's Moving Castle)

Ett slott med imponerande arkitektur med kakofoni av fräsande ånga. Dessutom kan slottet flytta på egen hand.

Självklart var slottet en bostad Tjut den stora trollkarlen. Det är mer eller mindre hur filmens bakgrund är Howl no Ugoku Shiro (Howl's Moving Castle).

Centralt beläget i en liten stad där Sophie Hatter levande som dotter till en hattmakare, Howl kändes för sin skicklighet och hennes iögonfallande natur.

Sophies enkla tråkiga liv blir roligt när hon räddas av Howl många gånger.

Tyvärr fick detta möte ett utseende Witch of the Waste som håller ett nag mot Howl Slutligen förbannar den onda häxan Sophie till en gammal kvinna.

I ett försök att återgå till det normala måste han åka på ett farligt äventyr med Howl och hans vänner när deras rike är på randen till krig.

DetaljInformation
Betyg8.72 (359.480)
Varaktighet1 timme och 59 minuter
Utgivningsdatum20 november 2004
StudioStudio Ghibli
GenreÄventyr, Drama, Fantasy, Romantik

7. Tonari no Totoro (My Neighbor Totoro)

Dessutom finns det en anime producerad av Studio Ghibli med titeln Tonari nej Totoro. Denna anime använder 50-talet som bakgrund för sin tid.

Tatsuo Kusakabe bestämde sig för att flytta till landsbygden så att hennes två döttrar, Satsuki och Maj, kan vara närmare sin mor som behandlas på sjukhus.

De två tjejerna började anpassa sig till sin nya miljö. En dag mötte Mei en liten varelse som en kanin och jagade den in i skogen.

Anländer i skogen möter han Totoro, en jätte skogsånd som omedelbart blir hans vän. Satsuki träffade äntligen Totoro.

Sedan dess har de två tjejerna hittat sina liv fyllda med magiska äventyr i skogen.

DetaljInformation
Betyg8.44 (219.913)
Varaktighet1 timme 26 minuter
Utgivningsdatum16 april 1988
StudioStudio Ghibli
GenreÄventyr, Komedi, Övernaturligt

8. Toki wo Kakeru Shoujo (Flickan som hoppade igenom tiden)

Har du någonsin orolig för vad din framtid kommer att bli? I så fall betyder det att du är densamma Makoto Konno från anime-filmer Toku wo Kakeru Shoujo den här.

Han har svårt att bestämma vad han ska göra i framtiden. För att inte tala om det tryck som utövas av lärarna.

Allt förändras när Makoto av misstag upptäcker att han bokstavligen kan hoppa över tiden. Han spelar också ofta med sin nya styrka.

Det är bara det, han insåg genast att allt i denna värld har sina egna konsekvenser, inklusive den magiska kraft som han just förvärvat.

DetaljInformation
Betyg8.32 (272.874)
Varaktighet1 timme 38 minuter
Utgivningsdatum15 juli 2006
StudioDårhus
GenreSci-Fi, äventyr, drama, romantik

9. Hotaru no Haka (Eldflugornas grav)

Hotaru no Haka ofta betraktad som en av de sorgligaste anime som någonsin gjorts av Studio Ghibli. Som en anime baserad på en sann historia kommer många scener att få dig att gråta.

Med en japansk bakgrund efter andra världskriget, Seita och Setsuko måste möta livets svårigheter efter att ha tappat sin mamma, far och hem.

Efter att ha beslutat att fly från sin grymma mosters hus, var de båda tvungna att bli strandade av hunger och sjukdom.

Längs vägen finner de att människor har blivit apatiska och bryr sig inte vad som händer runt dem.

DetaljInformation
Betyg8.53 (188.276)
Varaktighet1 timme 28 minuter
Utgivningsdatum16 april 1988
StudioStudio Ghibli
GenreDrama, historiskt

10. Kotonoha no Niwa (Ordens trädgård)

Nästa finns Kotonoha no Niwa. Denna anime är karaktär centrerad Takao Akizuki som är en blivande skomakare.

Han är också fortfarande en gymnasieelever. En dag bestämde han sig för att hoppa över lektionen för att skissa en vacker trädgård.

Där träffade han en mystisk vacker kvinna som hette Yukari Yukino. Sedan dess under regnperioden ser de ofta varandra.

Takao erbjuder att skapa nya skor för Yukari. När regnsäsongen kommer att avslutas kommer förhållandet mellan de två att testas.

DetaljInformation
Betyg8.19 (243.459)
Varaktighet46 minuter
Utgivningsdatum31 maj 2013
StudioCoMix Wave-filmer
GenreLivsskiva, psykologisk, drama, romantik

Bonus 1: 10 bästa och gratis Anime Watch-applikationer på Android & iPhone

För dem som inte vet att titta på anime nu finns i olika applikationer, du vet, kolla bara artikeln nedan för att få de bästa och gratis rekommendationerna för att titta på anime:

VISA ARTIKLAR

Bonus 2: 20 gratis nedladdningswebbplatser för HD och anime för subindo, komplett samlingar!

Om du inte har mycket kvot för att streama anime-filmen Jakas rekommendation ovan kan du också besöka rekommendationerna den bästa nedladdningssidan för Indo sub anime nedanför detta:

VISA ARTIKLAR

Det är gänget 21 bästa och senaste anime-filmer 2020 Mouse Street version. Garanterad kvalitet inte mindre bra än animerade filmer från Disney!

Har du sett allt? Eller finns det en annan film som du tycker förtjänar att vara med på listan? Om det finns, dela det i kommentarfältet!

Läs också artiklar om Anime eller andra intressanta artiklar från Fanandi Ratriansyah


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found