5 av de bästa japanska RPG-spelen på Android som du måste prova

Älskar japansk anime och spel? Här kommer det bästa japanska RPG-spelet som du kan ladda ner och spela.

Videospel eller kort i korthet är en av de mest populära typerna av underhållning på grund av ett antal faktorer som gameplay och grafik. För närvarande har spelbranschen också börjat tränga igenom plattform Android och iOS.

Av de många spelen på plattform Android och iOS, en av de mest populära genrerna är Japans RPG-genre aka JRPG. I grund och botten är JPRG-genren densamma som RPG-spel i allmänhet, förutom att det finns flera skillnader som berättelseshistorier och karaktärsdesigner som leder till anime-karaktärsdesign. Här är några av de bästa JRPG-genrespelen på din Android-enhet, njut.

  • FRI! Här är de 10 bästa Android- och iOS-actionspel 2017
  • Dessa 5 spel är de största misslyckandena i videospelindustrins historia
  • Dessa 7 spel påstås vara de bästa RPG-spelen genom tiderna, håller du med om?

5 av de bästa japanska RPG-spelen på Android som du måste prova

1. Ys Chronicle

Foto: steamcommunity.com

Ys Chronicle är faktiskt ett JPRG-spel som återförts till Android-enheter. Du kommer själv att kontrollera en rödhårig ung man som heter Edol Christine som går på olika äventyr för att utrota brottet som har uppstått i landet Esteria.

Spel från det här spelet i sig är något unikt eftersom du inte använder attack- eller försvarskommandon som visas på skärmen som RPG-spel. Du kan dock röra dig medan du fortsätter att trycka på attackknappen (tryck) för att attackera fienden kontinuerligt. Du kan också välja två lägen, nämligen Äventyrsläge och Time Attack Mode.

2. Chaos Ring III

Foto: play.google.com

Kaosring är ett Android-spel från utgivare legendariska Square Enix släpptes 2015 för plattform Android. Detta spel i sig berättar historien om äventyrare som vill åka till en plats som ofta kallas himlen, nämligen en planet Marmorblått.

Du kommer själv att kontrollera a fest som består av tre aktiva medlemmar och två reservmedlemmar som du kan byta för att möta olika monster (turbaserat system) som dyker upp medan du uppfyller målen för varje karaktär som kommer till Marmorblått och hemligheterna som genomsyrar dessa planeter.

3. Logres

Foto: logres-jrpg.com

Om du letar efter JRPG-spel för plattform Android, Logres är ett av dina bästa val. Det här spelet erbjuder ett spännande äventyr där du kommer att arbeta med spelarna spelare från hela världen för att besegra de onda krafterna som vill förstöra världen.

Det finns 15 karaktärsklasser med söta mönster för dig som kan anpassas. Naturligtvis kan du också göra fest att besegra raid boss och chatt obegränsat med varandra spelare.

4. Final Fantasy IX

Foto: square-enix.com

För de av er gamla JRPG-älskare som längtar efter kvalitativa och ikoniska JPRG-spel, måste du spela legendariska spel. Final Fantasy IX detta. Spelet, som släpptes första gången 2000, har äntligen väckts till liv igen plattform Android 2016.

Spel det som erbjuds är fortfarande detsamma, nämligen att du kommer att kontrollera ett parti som leds av Zidane Tribal att besegra fiender som kommer i vägen och naturligtvis har du möjlighet att få en variation Artikel från att besegra fienden. Förutom det kan du också anpassa din karaktär med olika utrustning och glöm inte att Final Fantasy IX återupplivar karaktärsklassystemet som var kvar i föregående serie.

5. Fire Emblem Heroes

Foto: fire-emblem-heroes.com

Fire Emblem Heroes är ett JPRG-genrespel som är Jakas favorit. När du spelar detta spel kommer du till en 8x6-karta där du kan kalla fyra hjältar från olika klasser som har dykt upp. brand emblem i förväg för att slåss med fienden. Du kan få nya hjältar genom att byta Klot som du får från att slutföra olika aktiviteter i spelet eller göra inköp med riktiga pengar.

Du kan också utföra olika uppdrag som kräver en viss uthållighet. Du kan få din egen uthållighet genom att vila dina hjältar. Vad som gör detta spel intressant är det stora utbudet av unika karaktärsklasser som Wyvern Rider, svärdmästare, general, Mage riddare, Great Lord, Paladin, och mycket mer.

Det var det De 5 bästa JPRG-spelen utvalda av Jalantikus, förhoppningsvis underhållande och lyckligt spelande. Om du behöver rekommendationer rekommenderar ApkVenue starkt att du försöker Final Fantasy IX och Fire Emblem Heroes först, för både historia och funktioner är båda spelen utan tvekan väldigt intressanta och spännande.

, hejdå och se till att du lämnar spår i kommentarfältet och delar den här artikeln med dina vänner.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found