10 bästa gratis Android-spel november 2017-upplagan

Här är en lista över de 10 bästa Android-spelen för november 2017. Du måste prova!

Majoriteten av Android-smartphones är nu mycket pålitliga för spelare att möta deras behov av att spela spel. Google själv erbjuder massor av roliga och coola spel som Android-användare kan spela. Naturligtvis finns det av alla spel i omlopp bäst.

Fram till november 2017 var många spel faktiskt inte så intressanta och inte så spännande att spela. Men naturligtvis vill du inte vara kvar för att försöka spela spel av högsta kvalitet. Här sammanfattar ApkVenue listan Topp tio bästa Android-spel för november 2017-upplagan.

  • 15 bästa och gratis iPhone-obligatoriska applikationer 2020, måste vara på din mobiltelefon!
  • 5 bästa smartphonechipset för spel
  • 2020: s 10 bästa stereohögtalartelefoner, gör dig musikälskare!

De 10 bästa gratis Android-spelen november 2017

1. Batman The Enemy Within

Vem känner inte denna Gotham City superhjälte karaktär. Du måste verkligen spela detta Android-spel. Batman The Enemy Within erbjuder skarpare grafik och en mer spännande historia. För dina superhjältefans, särskilt Batman, känns det ofullständigt om du inte har spelat det här spelet från Telltale Games.

Ladda ner: Batman The Enemy Within

2. En annan förlorad telefon

Vill du känna känslan av att vara agent eller detektiv? Då måste du hjälpa Laura på ett mycket otryggt och spännande uppdrag, det vill säga ... att hitta sin förlorade mobiltelefon. Ja. Kanske inte så spänd, men En annan förlorad telefon garanterar att du känner upplevelsen av en detektiv med en mängd ledtrådar som måste bearbetas för att hitta Lauras mobiltelefon.

Ladda ner: En annan förlorad telefon

3. Into The Dead 2

Precis som den första serien, Into The Dead 2 kräver att du överlever i en miljö full av zombier som vill döda dig. Du kan använda alla slags tillgängliga verktyg och vapen, och ordna och använda den bästa strategin för att överleva.

Ladda ner: Into The Dead 2

4. Mellanjorden

För de av er som gillar krig och spel med strategitema, då Midgård så ett spel som du måste prova. Medan jag samlar mynt medan du kämpar mot många fiendekungar, erbjuder detta spel avancerad grafik och spel som skiljer sig från det genomsnittliga krigsspelet.

Ladda ner: Middle-Earth

5. Stranger Things

Har du någonsin föreställt dig att ha en annan karaktär på olika platser? Stranger Things låter dig göra det. Detta spel anpassat från TV-serien har ett uppdrag att göra spelarna till olika karaktärer på olika platser och uppdrag med olika nivåer.

Ladda ner: Stranger Things

6. Pokémon Playhouse

Trött på Pokémon GO eller andra Pokémon-spel? Pokémonälskare måste verkligen försöka Pokémon Playhouse. Detta Android-spel kan tillfredsställa de av er som har lust att bli mekaniker. Dessutom inbjuder detta spel spelare att utforska olika spännande platser med monster.

Hämta: Pokemon Playhouse

7. Night Run

Precis som alla andra "Run" -spel, Night Run utmana spelarna att springa så långt som möjligt och samtidigt undvika hinder för att få högsta poäng. Skillnaden är att svårighetsgraden i det här spelet är mycket svårare eftersom det görs på natten och bara förlitar sig på nattsyn för att se.

Ladda ner: Night Run

8. Kranar

Vid första anblicken ser detta spel ut som ett dime-spel, aka inte viktigt. Men var försiktig, du kan bli beroende om du har provat det en gång. Kärnan i spelet Kranar detta är att du måste använda din intelligens och noggrannhet för att matcha två olika styrelser. Så enkelt som det, men var försiktig, beroendeframkallande.

Ladda ner: Kranar

9. Thimbleweed Park

För dig som är spelälskare som tvingar dig att tänka utanför ditt sinne måste du verkligen försöka spela Thimbleweed Park. Detta spel som utvecklats av Terrible Toybox kräver att du kan lösa hur och varför fem olika personer placerades på olika platser och sedan avslöja vilket syfte de placerades där. Pluspoängen med detta spel är att det nästan alltid lyckas göra spelarna förvirrade.

Ladda ner: Thimbleweed Park

10. Wrecker's Revenge

Wrecker's Revenge är ett spel som rekommenderas starkt för dig som gillar lätta och roliga spel. Detta spel gjord av Cartoon Network har ett uppdrag att rädda stadsborna från fiendens attacker. Även om uppdraget verkar tungt är det här spelet faktiskt lätt och roligt att spela.

Hämta: Wrecker's Revenge

Det är Topp tio bästa Android-spel för november 2017-upplagan. Av de tio matcherna ovan har du spelat något? Eller har du andra spelrekommendationer som inte är lika coola? Tveka inte att skicka det via kommentarskolumnen.

Läs också artiklar om Spel eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found