vill du redigera korta videor i Hollywood-stil på Android? använd som!

Vill du skapa en cool video att dela på Instagram eller Facebook? Låt oss försöka skapa en kreativ kort video med hjälp av LIKE!

Finns det någon av er som gillar att dela videor på Instagram eller Facebook? För att få många likes där måste vi skapa intressanta, kreativa videor.

För att skapa kreativa videor behöver vi vanligtvis komplexa videoredigeringsprogram på en dator. Men visste du, nu kan du göra korta videor i Hollywood-stil med bara en Android-smartphone? Kan om du använder programmet TYCKA OM.

  • Hur man gör en video ala Raditya Dika bara med en smartphone
  • Hur man gör Stop Motion-videor på Android enkelt!
  • 8 applikationer för att skapa animerade videor på Android & PC, enkelt och 100% gratis

Hur man gör en kort video med en LIKE

LIKE är en kort videoapplikation på en minut. Inom fyra månader efter det att den släpptes laddades ned LIKE 20 miljoner gånger av användare från 187 länder! Inte konstigt att LIKE är den mest populära applikationen och den bästa sociala applikationen i Indonesien 2017 på Google Play.

VISA ARTIKLAR

Vad erbjuder LIKE för att göra det till den mest populära applikationen? Och hur man använder LIKE? Låt oss se hur man gör en kort video med följande LIKE!

  • Tidigare glöm inte att ladda ner och installera LIKE på din smartphone.

  • När du har installerat kan du omedelbart välja den musik som ska användas i videon. Eller så kan du ta videon först genom att spela in direkt eller ta en befintlig video.

  • Välj sedan bara effekten. Effekt 3D-magi som LIKE kan få dig att lägga till snöeffekter, tänk dig att vara en superhjälte vars ögon till exempel kan avge en laserstråle. Detta är en hemlighet, de olika fantastiska effekterna på LIKE är gjorda av produktionsteamexperter från Hollywood du vet!.

"Inom specialeffektstekniken är vi alltid i framkant inom denna bransch genom att leverera stilrena effekter.", Förklarade han Aaron Wei, Produktchef LIKE.

  • När du är klar med att förbereda videon kan du i LIKE lägga till en mängd olika popmusiker för obegränsat uttryck.

  • Bortsett från det har LIKE också rikligt med flerdimensionella effektfilter, eleganta och dynamiska klistermärken och ger en upplevelse som om de agerar med berömda dialoger som är virala på internet. Massor av roliga och kreativa dialoger från LIKE för att vi ska ha kul med vänner.

  • För att göra det ännu mer spännande låter LIKE dig också kunna lägga till mycket olika klistermärken, unika uttryck, musik och andra kreativa material genom att justera användarnas unika kulturella egenskaper i Indonesien. Ju mer varierat och ju mer indonesiskt det är!
  • När det är klart är det bara att bearbeta det och dela det på sociala medier!

Med alla funktioner den bär är det inte konstigt att LIKE får tillräckligt hög poäng, nämligen 4,6 på Google play de senaste fyra månaderna. Även LIKE har fått 140 tusen positiva recensioner från sina användare.

"I framtiden kommer LIKE att fortsätta utveckla marknaden i Indonesien genom att främja nya genombrott och ledande innovationer. Dessutom kommer LIKE också att vara bekvämare att använda, mer attraktiv och ge en cool kort videoredigeringsupplevelse för användare i Indonesien." , Tillade Wei.

Så, låt oss försöka skapa en kort video med LIKE!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found