ett enkelt sätt att bryta sig in i skåpapplikationer på Android

Det kan finnas några viktiga applikationer som BBM, Facebook och kanske SMS som är låsta av en applikation. Men för att du verkligen vill veta kanske du har provat slumpmässiga lösenord. Här har ApkVenue kraftfulla tips för

Du kanske har spelat din väns smartphone. Men kanske finns det några viktiga applikationer som BBM, Facebook och kanske SMS som är låsta av en applikation. Men för att du verkligen vill veta kanske du har provat slumpmässiga lösenord. Här har ApkVenue kraftfulla tips för att bryta sig in i låsapplikationen.

Låter som hackingsteknik med hög skicklighet, eller hur? Men uppenbarligen handlar det bara om applikationen du använder för att öppna låsapplikationen. Hur gör man det? Här beskrivs JalanTikus Enkla sätt att bryta sig in i Locker-applikationer på Android. Här använder JalanTikus AppLock, men den här metoden kan användas i alla låsapplikationer.

Antivirus- och säkerhetsappar DOWNLOAD DoMobile Lab

Enkla sätt att bryta sig in i Locker-applikationer på Android

  1. Öppna Inställningar
  2. Gå in i applikationsavsnittet
  3. Leta efter AppLock eller andra låsappar
  4. När du väl har öppnat trycker du på knappen "Radera data" eller "Radera data" i avsnittet nedan
  5. Tryck "Ok" om det finns en varning

Försök att öppna programmet som var låst tidigare. På så sätt kommer låsapplikationen att förlora data och återgå till det normala. Metoden ovan kan dock endast användas om inställningarna är olåsta. Om smarttelefoninställningarna också är låsta kan du prova följande:

  • Hur man kontrollerar Gmail-konto hackat eller inte
  • UPPDATERING 2016: Samling av hacktricks för Android utan root
  • Dessa är de 10 farligaste hackarna i världen (Psst ... Det finns indonesiska hackare, du vet)

Enkla sätt att bryta sig mot låsta applikationer på Android om inställningarna är låsta

  1. Tryck länge på låsappen tills den vibrerar. Då visas en flik ovan. Svep applikationer till knacka som går till inställningarna eller så kan du också avinstallera appen.
  2. Även om smarttelefoninställningarna är låsta kan smarttelefoninställningarna låsas upp.

Du kan prova båda dessa metoder i alla låsningsprogram från Google Play Butik. Denna metod kan dock inte göras för det ursprungliga standardskärmlåset för smarttelefonen.

Cheetah Mobile Antivirus & Security Apps LADDA NER Cheetah Mobile Inc Rengörings- och justeringsappar LADDA NER Antivirus- och säkerhetsappar SUXD DOWNLOAD

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found