7 fps-spel som är coolare än call of duty (cod)

Vet du att det fortfarande finns många FPS-spel som inte är mindre coola än Call of Duty? Nyfiken? Kom igen, titta på 7 FPS-spel som inte är lika coola än Call of Duty.

En av spelgenren som är mycket populär bland spelare nu är FPS eller Firts Person Shooter som alltid erbjuder en en spännande känsla av att spela. Genom att ta en förstapersonsinställning kommer det att få dig att sticka ut fullständiga kontroller i spelet och känner ett riktigt intryck på spelet du spelar.

För närvarande finns det till exempel många FPS-spel med olika bakgrunder Call of Duty, ett FPS-spel som är mycket populärt på datorer och konsoler. Genom att erbjuda världskriget bakgrund med realistisk grafik, render Activision som utgivare Call of Duty kan förtrolla spelare med spelet. Men du vet inte det Det finns fortfarande många FPS-spel som inte är lika coola än Call of Duty? Nyfiken? Kom igen, ta en titt 7 FPS-spel som inte är mindre coola än Call of Duty.

  • 20 bästa gratis Android FPS-spel juli 2017
  • 5 bästa FPS-spel på PC för Ngabuburit Friends
  • Endast FPS-spelmästare kan, låt oss gissa vad FPS-spel är!

7 FPS-spel som inte är lika coola än Call of Duty

1. Slagfält

Slagfält är ett FPS-spel som lanserades av EA för konsol och PC-enheter. Efter tema Världskrig som presenteras mest i varje serie, vilket gör Battlefield inte mindre spännande att spela. Genom att betona exprience multiplayer-funktion och smidig grafik, kommer säkerligen att göra att spelare känner sig hemma att spela detta spel i timmar.

2. Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier

Är ett FPS-spel som tar dig till en oförglömlig upplevelse. Med moderna och kompletta vapen plus väldigt riktig grafik, kommer definitivt att göra dig beroende av att spela det här spelet. Dessutom är dess coola och unika funktioner, såsom synkroniseringsskott som kommer att utgöra hela ditt team skjuta fiender samtidigt.

3. Spec Ops: The Line

Spel Specialstyrkor detta är ett spel som inte är mindre coolt än Call of Duty-spelet. Med en bakgrund Dubai City som drunknade av sandstormen, kan göra det här spelet till en hög adrenalinarena för dig som gillar spel äventyr stressig.

4. Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2

I det här spelet kommer du att tilldelas som en kontrarrorist Rainbow, vars jobb är att hitta bomber i staden Vegas installeras av terroristerna. Med XP-system tillämpad och grafik som inte är i tvivel, det här spelet är perfekt för din fritid.

5. Homefront

Berättar ett kontroversiellt land Nordkorea att vara en supermakt och kolonisera USA, verkar presentera en story det där unik och rolig för spelare att spela. Spel lanserades av THQ detta tar dig som Robert Jacobs, som kämpade mot inkräktarna till USA, är du intresserad av att spela det?

6. Arma

Arma, ett spel som tar dig till verklig krigsatmosfär, med en intressant story och grafik som du kan spela. Även i serien Arma 3, kunna presentera terräng (människor) och den omgivande miljön är så fotorealistiska att spelet och grafiken i detta spel blir verkligt när du spelar.

7. Medal of Honor

Nästan samma som Call of Duty, ett spel Hedersmedalj Detta i nästan varje serie berättar om det episka världskriget som inträffade. Med grafik som är också nästan detsamma med Call of Duty verkar det som att Medal of Honor är en tuff konkurrent till Call of Duty.

Tja, där är det 7 FPS-spel som inte är mindre coola än Call of Duty, är du intresserad av att försöka spela det? , glöm inte att lämna din åsikt i kommentarfältet. Hoppas det är användbart!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found