7 av de mest skrämmande filmerna med slaget royale-tema, tål inte att se dem!

Den här serien med strids Royale-temafilmer ger dig gåshud och maximal illamående. Här är listan!

Vem gillar att titta på Battle Royale-temafilmer?

Dessa typer av filmer involverar vanligtvis många filmaktörer, där var och en av dem måste överleva på olika sätt, till och med till att döda sina egna kollegor.

Inte konstigt, den här genrefilmen är full av den blod och sadistisk scen som människor med blodfobi eller grymma scener definitivt inte kommer att kunna se.

Bland dessa filmer finns det flera filmer som är bra med berättelser eller scener som är riktigt hemska, till och med till att göra rollan skrämd, vet du! Ungefär vilka filmer är de?

Den mest hemska Battle Royale-temafilmen

Temafilmer Herre på täppan alltid spännande för filmälskare. Den här gången kommer ApkVenue att dela 7 av de mest skrämmande filmerna med slottstyp som någonsin gjorts. Redo? Här kommer listan!

1. Belko-experimentet (2016)

Vad händer om kontoret, som faktiskt är perfekt för arbete och umgänge, blir en plats för mord? Det var vad som hände i den här 2016-filmen.

Så många som 80 anställda på ett företag är låst och isolerade från omvärlden med våld. De måste döda varandra tills bara de utvalda är kvar.

Om du inte vill döda din egen vän? Ja, det var han som dödades med våld. Det coolaste är den här filmen, du kommer inte att veta vem huvudpersonen eller antagonisten är. Alla tvingas vara onda på grund av förhållanden som inte tillåter.

2. The Condemned (2007)

Filmen, som släpptes 2007, spelade ett antal toppartister i huvudrollen. Det finns till och med brottningsstjärnor som Steve Austin. Filmen producerades av Lionsgate och regisseras av Scott Wiper.

De fördömda själv berättar om fångar på dödsraden i ett fängelse. Unikt köptes fängelset av en rik affärsman.

Fångarna skickades till en ö. Målet är enkelt. De fick höra att slåss och döda varandra. Till min fas kommer alla scener på ön att vara sända live runt om i världen. Hej!

3. Kamisama no Iutoori (2014)

Inte bara känd på grund av raden hans bästa romantiska filmerJapan är också känt för filmer som gör publikens mag automatiskt illamående. En av dem är den här filmen.

Släppt 2014, den här filmen är också känd under titeln Som Gud vill på engelska. Den här filmen berättar historien om en klass på en skola som är inblandad i ett dödligt spel.

Spelet kräver att klassmedlemmarna dödar varandra enligt order från daruma docka. De som vägrade att lyda hans order dödades på ett sätt som inte var mindre tragiskt. Verkligen läskigt ändå!

4. Circle (2015)

Filmen, som släpptes 2015, var regisserad av Aaron Hann och Mario Miscione. Circle inspirerades av en film som producerades 1954 med titeln 12 Arg man.

Denna film berättar historien om 50 personer som befinner sig i ett mörkt rum och befinner sig i en röd cirkel. Det är inte tillåtet för någon att bryta mot reglerna där eller konsekvenserna, de kommer att dö.

Dessutom ombeds de att avgöra vem som är rätt person att dö och leva. Eftersom den här filmen presenterar scener som är mycket störande för din mentala hälsa, Circle rekommenderas inte att titta när ditt mentala tillstånd är nere, va!

5. The Hunger Games (2012)

Vem känner inte den här filmen? The Hunger Games kan vara en genrefilm Herre på täppan mest framgångsrika som någonsin gjorts. Släppt från 2012, den här filmen berättar historien om 24 tonåringar som slåss mot varandra i en match på Hunger Games.

De representerar sina respektive distrikt och måste döda varandra och bära det goda namnet på det distrikt de har. Kombinationen av romantiska och dramaelement i den här filmen ökar också spänningen i historien.

Filmer med i huvudrollen Jennifer Lawrence detta har lyckats tjäna en inkomst på 425 miljoner USD eller runt Rp.5,9 biljoner, vilket gör det decenniets mest framgångsrika actionfilm.

6. Battle Royale (2000)

Denna film kan sägas vara en milstolpe i massmordgenren. Det är obestridligt att även en klasskamrat till Hunger Games-filmen inspirerades av denna japanska film från 2000, vet du!

Denna film berättar historien 42 studenter en skola som skickas till en avlägsen ö i Japan. De fick mat, kartor och vapen. Inte bara det, de fick också ett halsband som var fäst vid halsen.

Till min bestörtning kan halsbandet inte tas bort manuellt och kommer att explodera om de inte lydde order. Så förutom att du ser scenen där eleverna dödar varandra kommer du att se huvudscenen explodera på grund av halsbandet. Titta inte på det om du inte kan!

7.Turneringen (2009)

Filmen, som släpptes i Storbritannien 2009, lyckades attrahera publik, särskilt de som verkligen gillar Battle Royale eller action-temafilmer.

Berättar om företagarnas liv och viktiga offentliga personer i regeringen, de håller en turnering som hålls vart 7-10 år.

Turneringen som hölls i den här stora staden krävde att deltagarna dödade varandra.

Även om antalet deltagare inte är begränsat är deltagarna psykopater, galna och starka människor. De som lyckas vinna denna turnering får ett pris på 10 miljoner USD. Mycket delikat!

Det var 7 temafilmer Herre på täppan mest fruktansvärda som någonsin gjorts. Våga titta, gäng?

Glöm inte att skriva din åsikt i kommentarfältet nedan. Vi ses i nästa Jaka-artikel!

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Diptya.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found