hackarens hemliga sätt kringgå nätverksbrandväggen

Att vara en hackare är inte lätt. Måste förstå vad en brandvägg och nätverkstopologi är. Hur kommer hackare runt brandväggar? Kom igen, se hela Jaka-artikeln!

Hackare är en av de mest älskade IT-yrkena. Anledningen är att IT-yrket är som en datorgud. Han kan göra saker som inte är vettiga.

Ändå är det inte lätt att vara en hackare. Du måste åtminstone vara mycket bekant med nätverkstopologi. Den stora fienden när det gäller att förstå nätverk är brandväggar. Hur kommer hackare runt brandväggar? Kom och se helt!

  • 10 farligaste hackare genom tiderna
  • Låt det vara säkert! Hur man gör en hackare motgift Flashdisk
  • Arresterade vänner, hackare uttryckte orättvisa i Indonesien!

Här är hur Secret Hackers Bypass Network Firewalls

Fotokälla: Bild: Concept Draw

Det finns flera sätt att övervinna en brandvägg. Som genom det med autentisering, eller genom kryphål, eller också genom tunnling. För den här tiden kommer ApkVenue att berätta metoden genom tunnling eller genom att skapa en tunnel. Här är stegen ...

Steg till Secret Hacker Bypass Network Firewall

Steg 1

Ladda ner och installera den första programvaran som heter "HTTP-tunnel", kan du ladda ner den via följande länk.

Ladda ner:Senaste HTTP-tunneln

Steg 2

Öppna programvaran som du just installerade. Klicka på nummer ett "Ingen proxy, bara en brandvägg". Fyll sedan i port två i nummer två "1080". Klicka slutligen på "Testa".

Steg 3

Klicka sedan på fliken "Hastighetstest", Klicka sedan "Utför hastighetstest". Detta för att se till att alla dina konfigurationer är korrekta.

Steg 4

Om du har minimerat programvaran "HTTP-tunnel", öppna den sedan "Internet-alternativ". Klicka på fliken "Anslutningar", Klicka sedan "LAN-inställning".

Steg 5

Klicka på bockmarkeringen på numret. I nummer två, fyll i IP 127.0.0.1 och fyll i det 1080-port. Klicka slutligen på "Ok". Klart, sedan skapade du bara en tunnel för att komma igenom brandväggen.

Den enda nackdelen med denna metod är att din nätverksåtkomst blir långsammare. Om du vill att det ska vara snabbare måste du betala för applikationen HTTP Tunnel. Ha ett bra försök!

Åh ja, se till att du också läser artiklar relaterade till hackare eller andra intressanta artiklar från 1S.

Baner: Shutterstock

VISA ARTIKLAR

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found