hur man ser wifi-lösenord på Android-telefon [ingen root!]

Så här ser du Wifi-lösenord på Android-telefoner utan PROVEN-applikation! Kolla in detaljerna i den här artikeln ⬇️.

Hur man ser ett WiFi-lösenord på en mobiltelefon låter som en trivial sak, men i praktiken är den här metoden mycket viktig för dig att veta för att du alltid ska vara ansluten till ett WiFi-nätverk.

Har du någonsin velat ansluta till WiFi men glömt ditt lösenord? Eller vill du se WiFi-lösenordet i din väns hus?

Tja, i så fall betyder det att du måste veta hur du hittar WiFi-lösenordet på din mobiltelefon genom de tricks som ApkVenue kommer att berätta för dig i den här artikeln.

Nedan förklaras ApkVenue hur man visar WiFi-lösenord på Android för att få tillbaka WiFi-lösenordsdata som du har anslutit tidigare.

Så här hittar du glömda WiFi-lösenord på glömda Android-telefoner

Du behöver veta, Lösenord WiFi som kommer att "hackas" på följande sätt är Lösenord för ett WiFi-nätverk som har anslutits till din Android-mobiltelefon tidigare, och du har inte glömt WiFi eller glömma bort.

Om du vill ta reda på hur du stjäl WiFi från människor som aldrig har varit anslutna till din mobiltelefon tidigare, är metoden annorlunda, gäng.

Så kort sagt, det sätt som ApkVenue kommer att dela den här gången kommer att varaåterkallelse returnera WiFi-lösenordet som tidigare var anslutet till din mobiltelefon från ditt lagringsmedium.

Innan du går in på hur du kan se andras WiFi-lösenord på Android kräver vissa av applikationerna i den här listan en mobiltelefon som har installerats.rot.

Varför måste du veta hur du ser WiFi-lösenord på mobiltelefoner?

Android-operativsystemet ger användarna mer flexibilitet när det gäller att använda befintliga funktioner, men denna frihet är inte helt gratis.

Det är bara det, ibland kan viktiga funktioner som hur man visar WiFi-lösenord som tidigare har anslutits inte göras utan ytterligare applikationer.

Detta är ibland mycket obekvämt om du vill dela ditt hem eller kontor WiFi med besökande släktingar och glömmer vad lösenordet är.

Därför är det mycket viktigt att kontrollera WiFi-lösenordet på den mobiltelefon som ApkVenue delar den här gången, eftersom det kan göra det lättare för dig att ansluta till WiFi samt dela WiFi-lösenordet.

Hur man visar WiFi-lösenord med WiFi-lösenord [ROOT] -applikation

Först och främst kommer ApkVenue att berätta hur du hittar WiFi-lösenordet med applikationen WiFi-lösenord.

Som namnet antyder fokuserar den här applikationen på att kontrollera WiFi-lösenord och kan också användas för att kontrollera WiFi-lösenord som har anslutits till din mobiltelefon.

För att använda den här applikationen måste du först rota din mobiltelefon. Om här är några steg du kan följa för att använda den här applikationen.

 1. Ladda ner applikationen WiFi-lösenord [ROOT] och installera som vanligt på din Android.
Apps Utilities LaurenÈ ›iu Onac LADDA NER
 1. Om appen ber om root-åtkomst, klicka på menyn Bevilja.
 1. Vänta ett ögonblick och automatiskt visas alla WiFi-lösenord som är lagrade på din Android.

Det är väldigt enkelt, hur kan man se och ta reda på WiFi-lösenord med den här applikationen? Men villkoret är att din smartphone måste vara rotad först!

Så här visar du WiFi-lösenord med hjälp av WiFi Password Viewer

Därefter berättar ApkVenue hur du får reda på WiFi-lösenordet på en Android-mobiltelefon med programmet WiFi Password Viewer.

Gränssnittet och hur man använder det här programmet är väldigt enkelt, men du behöver root-åtkomst för att kunna använda det.

För er vars mobiltelefon har varitrot och vill kontrollera WiFi-lösenordet med den här applikationen, här är några steg du kan följa för att göra det.

 1. Ladda ner applikationen WiFi Password Viewer (Root) och installera som vanligt på din Android.
SimoneDev Apps-verktyg LADDA NER
 1. Se till att du ger root-åtkomst till applikationen.

 2. Om så är fallet visas automatiskt en lista med SSID och WiFi-lösenord.

Så här ser du WiFi-lösenord på mobiltelefon med WiFi Key Recovery

Nästa är hur du visar lösenord på Android med en speciell rotad mobilapplikation som heter WiFi Key Recovery.

Precis som den föregående applikationsraden är den här applikationen tillräckligt pålitlig för att få fram WiFi-lösenord som har anslutits till din mobiltelefon.

Här är några steg du kan följa för att visa WiFi-lösenord på Android med WiFi Key Recovery.

 1. Ladda ner WiFi Key Recovery installera sedan som vanligt på din Android.
Appar Produktivitet Alexandros Schillings LADDA NER
 1. Öppen WiFi Key Recovery, när det visas dyka upp SuperSU klicka på knappen Bevilja.
 1. I så fall visar WiFi Key Recovery-programmet automatiskt allt Lösenord WiFi lagrat på Android.
 1. Denna applikation innehåller också funktioner KopieraLösenord Android WiFi.

Hur man visar WiFi-lösenord med GRATIS WiFi-lösenordsåterställning

Har du varit ansluten till WiFi någonstans men glömt WiFi-lösenordet igen? Ta det lugnt, du kan använda Free WiFi Password Recovery som ett sätt att se WiFi-lösenord.

Denna applikation kan endast användas för mobiltelefoner som redan är på rot tidigare, på grund av arten av dess arbete som kräver mycket åtkomst till systemet.

Här är några steg du kan följa för att kunna kontrollera WiFi-lösenord med hjälp av lösenordsåterställning.

 1. Ladda ner GRATIS WiFi-lösenordsåterställning och installera som vanligt på din Android-smartphone.
Apps Utilities WiFi Password Recovery Team LADDA NER
 1. Se till att du har gett åtkomst rot till den här appen.
 1. Efter att ha beviljats ​​åtkomst rot, GRATIS WiFi-lösenordsåterställning visas automatiskt lista WiFi som har anslutits till din Android. Att se Lösenord WiFi, du kan klicka på Visa-knappen (öga).
 1. Automatiskt Lösenord WiFi visas.
 1. Lösenord Du kan också dela WiFi som har visats framgångsrikt med andra människor.

Hur man ser WiFi-lösenord på mobiltelefoner utan root med en QR-kodskanner

Visste du att QR-kod för närvarande kan användas för många saker? En av dem ser WiFi-lösenord på Android!

Det coolaste är att du inte behöver rota din Android-mobiltelefon. Så du behöver inte oroa dig för att din mobilgaranti förverkas eller att din mobiltelefon har hackats av oansvariga människor.

Så här ser du WiFi-lösenord som redan är anslutna till Samsung, Xiaomi eller andra märken av Android-telefoner QR-kodskanner:

 1. Ladda ner QR-kodskanner

 2. Denna applikation kräver inte root alls. Så när du laddar ner och installerar QR Code Scanner-applikationen är allt du behöver göra att välja menyn Skanna och spara

 1. Låna sedan bara din väns mobiltelefon och välj det Wi-Fi som för närvarande är anslutet till din mobiltelefon och välj "tryck för att dela".
 1. Nu måste du bara skanna streckkoden som visas från din väns mobiltelefon. När du har tagit ett foto av streckkoden som skannats väljer du 'Klar'.
 1. Gjort! Wi-Fi-lösenordet kommer att visas och allt du behöver göra är att ange lösenordet för att ansluta Wi-Fi som också är ansluten till din vän.

Wi-Fi-lösenordet kommer att visas efter citattecken för den information som visades framgångsrikt från skanningsresultaten. Kolla in exemplet nedan.

BONUS: Hur man känner till WiFi-lösenord på andra mobiltelefoner ~

Hur har du lyckats se WiFi-lösenordet på din egen mobiltelefon med hjälp av samlingen av metoder ovan? Eller vill du veta hur du ser andras WiFi-lösenord så att du kan surfa gratis?

Även om målet är detsamma för att ta reda på WiFi-lösenordet är metoden som används naturligtvis annorlunda. Att se alias som bryter sig in i andras WiFi-lösenord kan göras på ett antal sätt.

ApkVenue har redan diskuterat detta, och om du är nyfiken, läs bara följande artikel:

VISA ARTIKLAR

Detta är ApkVenues artikel om hur du visar WiFi-lösenord på Android-telefoner. Förhoppningsvis var handledningen ovan användbar för att ansluta WiFi-lösenord på din Android.

Om du tappar eller glömmer Lösenord WiFi som tidigare var ansluten till din mobiltelefon, metoderna ovan kan verkligen prövas.

Snälla du dela med sig och kommentera den här artikeln för att få information, tips & tricks och nyheter om teknik från Jalantikus.com.

Läs också artiklar om Lösenord eller andra intressanta artiklar från Naufal.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found