Dessa 3 applikationer kan göra din Android mer sofistikerad än iPhone

Är du säker på att du känner till den hårda konkurrensen mellan iOS- och Android-plattformarna? Efter igår granskade vi artikeln Anledningar till att Apple alltid är mer avancerad än Android, idag kommer vi att tillhandahålla 3 applikationer som kan göra A

Du måste känna till den hårda konkurrensen som uppstår mellan plattform iOS och Android? Efter igår granskade vi artikeln 5 skäl till varför Apple alltid är ett steg före Android, idag kommer vi att tillhandahålla 3 applikationer som kan göra Android är MER AVANCERAD än iPhone.

De applikationer som vi kommer att nämna kan göra Androids prestanda mer avancerad utan att behöva använda åtkomst rot och vad som är ännu coolare, dessa applikationer finns inte på iPhone. Så du behöver inte skämmas för att Android förlorar för iPhone. För i själva verket kan din Android varatweaks Så det är coolare än iPhone. Vilka är några applikationer som kan göra Android coolare och mer sofistikerad än iPhone? Låt oss kolla upp det!

 • 6 fördelar med Android jämfört med iPhone
 • 6 fördelar med iPhone jämfört med Android
 • Hur man använder den assisterande peksknappen som en iPhone på en Android-smartphone

3 applikationer som kan göra din Android mer sofistikerad än iPhone

1. Du Battery Saver

Android-användare måste känna till den här applikationen. Du Battery Saver är ett program för att optimera ditt Android-smarttelefonbatteri för att göra det mer hållbart. Genom att använda denna applikation kan ditt Android-batteri till och med hålla upp till 50% längre än vanligt.

Enligt JalanTikus själv behöver du den här applikationen eftersom Du Battery Saver har en direkt widget för att kontrollera vilka applikationer som körs på bakgrund bara en gång knacka. Var kan det vara på iPhone? Dessutom har Du Battery Saver-applikationen funktioner Smarta förinställda lägen som kan välja det lämpligaste läget för att optimera ditt smarttelefonbatteri. Plus funktioner Healthy Charging Manager och Noggrann status, vilket gör att Du Battery Saver-appen kan stödja Android-prestanda och göra Android coolare än iPhone.

Ladda ner den senaste Du Baterry Saver-applikationen på JalanTikus

Apps Productivity DU APPS Studio LADDA NER

2. Låsskärm för medaljong

För den här applikationen skiljer den sig från Du Battery Saver. Kanske vet vissa av er sällan ens om den här applikationen. Applikationen Locket Lock Screen har verkligen dragits tillbaka från Google Play Store och kan inte hittas fritt på applikationsmarknaden. Den goda nyheten är att du kan ladda ner och installera Locket Lock Screen-applikationen enkelt och gratis från JalanTikus.

Medaljong är ansökan intelligent låsskärm aka en smart låsskärm som kan hålla dig uppdaterad om saker som händer från det ögonblick du vaknar tills du lägger dig. Denna applikation lär dig dina gillar och vanor för att ge dig relevant innehåll på mobiltelefonens låsskärm. Ju oftare du använder Locket Lock Screen-applikationen, desto mer lär sig den här appen och gör den enkel att använda. Locket Lock Screen är valt att vara "Bästa appar från 2014" av Google. Få bara de senaste nyheterna från din smarttelefonskärm. Vilken iPhone kan det här vara? Så rätt, din Android blir coolare än iPhone när du installerar den här applikationen.

Ladda ner applikationen Locket Lock Screen på JalanTikus

Apps Utilities Locket DOWNLOAD

3. CM Locker

Du kanske har hört den här applikationen ofta. CM Locker är en annan app från Cheetah Car-utvecklaren ifrån varandra CM-säkerhet vilket redan är känt. Storleken på applikationen CM Locker är mindre än 4 MB och är väldigt lätt att använda. Denna applikation kräver endast en liten mängd mobiltelefonminne och batterianvändning.

Vad kan du göra med CM Locker som iPhone inte kan? Det finns så många. Här är funktionerna i CM Locker-applikationen som gör Android coolare än iPhone:

 • Anpassning. Du kan lägga till en avatar för lösenordssidor. Du kan också välja layout bäst kompatibel med din smartphone.
 • Telefonbooster. Öka hastigheten på din mobiltelefon upp till 100% direkt verktygslåda.
 • Spara ström. Rengör appar som förbrukar batterier för att förlänga batteriets livslängd upp till 30%.
 • Inbrytare Selfie. Fånga ansiktet på den person som försöker kapa din mobiltelefon genom att ange fel lösenord.
 • Påminnelse om avisering. Snabb åtkomst till inkommande meddelanden som (Whatsapp, Facebook Messenger, LINE och andra). Det finns också ett privat läge som kan dölja innehåll som du vill.
 • Musikkontroll. Det är enkelt att styra musik med en operation.
 • Genväg till kameran. Enkel åtkomst till kameraprogrammet så att du inte tappar ett värdefullt ögonblick.
 • Praktisk verktygslåda. Det finns applikationer som ficklampa, kalkylator, senaste appar etc.
 • Väderprognos. Vet alltid om vädret.

Ladda ner den senaste CM Locker-applikationen på JalanTikus

Cheetah Mobile Productivity Apps LADDA NER

Ytterligare

Du kan använda alla ovanstående applikationer utan att behöva ha åtkomst rot. Till skillnad från iPhone, som kräver att användare gör det Jailbreak enheten. Förutom 3 applikationer som gör din Android coolare än iPhone, har JalanTikus det också Dessa 5 unika Android-applikationer garanteras för att göra ditt liv ännu mer spännande! Mimin garanterar också att med dessa applikationer på din Android kommer du inte längre att känna att Android är usel. Android är coolare än iPhone! Ha ha ha, inget illa menat ja.

Om du har andra bevis för att Android är coolare än iPhone eller ett Android-program som inte finns på iPhone kan du skriva det i kommentarerna nedan. Fortsätt läsa JalanTikus för de senaste nyheterna i teknikens värld!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found