5 bästa offline bilspel spel för Android 2018

Tja, den här gången ger ApkVenue dig de 5 bästa Offline HD-bilspel för Android 2018. Vilka är de roliga spelen? Kom igen, ta en titt, här är följande.

Bilracing spel på Android är det väldigt spännande så många Android-användare spelar det här spelet på sin smartphone. Detta gör att denna spelgenre säljer bra på Google Play Store.

Även om det klassificeras som ett virtuellt spel, kommer du att känna att du spelar riktig bilracing i tävlingsarenan. Dessutom, om bilen du använder har bra funktioner så grafik, ljud och effekter det blir väldigt verkligt, vilket gör dig bekväm och inte rädd för att bli uttråkad.

Den här gången kommer ApkVenue att tillhandahålla en lista 5 bästa Offline HD-bilspel för Android 2018. Vilka är de roliga spelen? Kom igen, ta en titt, här är några av dem.

  • IOS VS Android, vilket är bättre för spel?
  • 5 fördelar med gamla spel jämfört med spel idag

5 bästa offline-bilspel för Android 2018

1. Asfalt 8: luftburet

Spel gjorda Gameloft detta är spelet som har toppordern Play Butik. Detta spel har otroligt cool grafik och det finns häftiga bilar i det. Bilarna inkluderar bilar Lamborghini, Aventador, Lamborghini Veneno, och många fler som också är coola ändå.

2. Asfaltnitro

Detta spel har en storlek mindre jämfört med Asphalt 8: Airborne, har den bara en storlek på 24 MB endast. Tävlingsförnimmelsen i detta spel liknar mycket Asphalt 8: Airborne och har lägen knockdown som Behov av hastighet.

3. City Racing 3D

Detta spel har temat vild racing i staden i hög hastighet och ger action krasch mellan bilar vilket ger sin egen spänning när du spelar det. Precis som andra bilspel, här kan du också ändra bilen du ska ha ett coolt utseende.

4. Real Racing 3

Detta spel har fantastisk grafik med detaljer krascha en bra och dussintals bilsamlingar i kombination med en fantastisk racingarena. Så du kommer att bli väldigt spännande om du spelar det här spelet. Bortsett från det kan du också spela online multiplayer att tävla med dina vänner.

5. Hastighetsbehov: Inga gränser

Du kanske är bekant med spelet som heter Behov av hastighet. Spel gjorda EA Det har mycket bra och cool grafik och ett coolt urval av bilar som du kan spela på racingarenan. Förutom det kommer du också att presenteras tävlingsarena vilket gör att du inte blir uttråkad under loppet senare. Så missa inte det killar!

Tja, där är det 5 av de bästa HD offline bilspel till Android. Hur har du provat det? Om inte, ladda ner det, killar! Hoppas det är användbart.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found