Här är 3 skäl till varför "god" spec-datorer fortfarande känner sig tröga!

Genom följande artikel kommer vi att förklara vilka faktorer som kan göra din dator långsam även om den stöds av stort RAM-minne.

Har din dator kvalificerade specifikationer? Oavsett hur sofistikerad en dator är, måste du ha känt namnet eftersläpning, och det var en situation som nästan alla som använde den skulle ha känt sig bekanta med. Men hur kommer det även om vi redan har en sofistikerad dator med stort RAM, släpar fortfarande händer? Vilka faktorer orsakar detta?

Därför kommer vi genom följande artikel att förklara vilka faktorer som kan göra din dator långsam även om den har stöds av Bagge den stora.

  • Hur man sparar RAM och Android-batteri utan rot
  • Detta är den KRAFTFULLA DATOREN i världen med en 16 Core-processor och 768 GB RAM!
  • Detta kan endast göras av datorer med 128 GB RAM-minne

Varför är min dator långsam när jag använder mycket RAM?

1. Öppna för många stora applikationer

Oavsett hur mycket RAM du har, räcker det fortfarande inte om du tvingas öppna många tunga applikationer. Kom alltid ihåg att några programvara existerande, kan suga upp en stor mängd RAM-minne, till exempel Adobe Photoshop, Corel, upp till Premiär som videoredigerare. Tänk på att Google Chrome, som du använder dagligen, också bidrar till den snabba nedgången i RAM-kapacitet. Bli inte förvånad om spelet du spelar går sönder om du öppnar det samtidigt Google Chrome.

Lösningen? Justera alltid arbetsbelastningen med en dator med RAM-kapacitet. Inse att ditt RAM-minne har begränsningar och öppnas programvara samtidigt måste det finnas kontroll.

2. Minnesläckor

Vet du att det finns flera programvara vem har en dödlig minnesläcka? Minneläckage eller minnesförlust är ett tillstånd som uppstår som ett resultat buggar av en programvara. Varje programvara vad du använder lagras i RAM och raderas / skrivs över av programvara annat när han inte används.

Tyvärr flera programvara med buggar inuti kan den behålla sin kropp i RAM även när den inte används. Detta kan bli mer och mer uppblåst och fylla på RAM, vilket blockerar programvara andra som vill gå. Lösningen på denna situation är ganska enkel, du behöver barastarta om programvaran problematisk. Om du fortfarande är envis, kolla deras officiella webbplats, om det finns en version uppdatering eller inte ännu.

3. Använd fel operativsystem

Det finns fortfarande en hel del som upplever saker som detta. Vi måste tillsammans inse att operativsystemet finns i två olika arkitekturer, 32-bitars och 64-bitars. Om din dator / bärbar dator är utrustad med RAM-minne över 4 GB, säg 6 GB, kommer det fortfarande att läsas som 4 GB med 32-bitars baserade operativsystem. Det är mervärdet för 64-bitars OS.

Om ett 32-bitars operativsystem bara kan läsa upp till 4 GB RAM, kan 64-bitars läsa upp till hundratals GB (i teorin). Så gör inget misstag när du använder operativsystemet.

Det är tre viktiga punkter om varför din dator förblir långsam även om den använder en stor mängd RAM. Om du har en åsikt eller kritik / förslag, inkludera det i kommentarfältet nedan.

Microsoft SysInternals Produktivitetsappar LADDA NER

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found