10 bästa skannerapplikationer för Android 2021 + nedladdningslänkar

Behöver du den bästa skannerapplikationen med skarpa resultat? Kom igen, kolla bara rekommendationerna för skanning av PDF-applikationer och andra dokument och ladda ner dem omedelbart.

Ansökan scanner Dokument på din mobiltelefon är en av de viktigaste applikationerna som du behöver ladda ner, särskilt om du är kontorsarbetare eller student som fortfarande är i studieprocessen.

Ibland finns det tillfällen då vi behöver en skanner för att digitalisera viktiga dokument som examensbevis, familjekort och till och med utkast till avtal som måste undertecknas.

Men vad händer om du inte har enheten? Patetisk? Nej, du behöver inte oroa dig för den här gången kan du skanna dokument med din mobiltelefon med endast appar.

För dig som har en Android-mobiltelefon kan du genast skanna dokumentet med endast kameran. Tja, här är en lista över de bästa Android-fotosökningsapplikationerna som är värda att prova.

1. Adobe Scan

Adobe Scan är ett av de senaste dokumentskannerapplikationerna. I den här PDF-skanningsapplikationen kan du markera alla viktiga data som att skanna dokument och kvitton.

Genom att använda denna applikation blir det lättare att läsa de nödvändiga dokumenten. Du kan också skicka dokument via e-post eller säkerhetskopiering genom molnet.

Adobe Scan kan överföra olika typer av dokument. Det är bara det, den här applikationen är ganska tung och verktyg de tillgängliga är mindre vänliga för människor som inte är mycket bekanta med Adobe.

DetaljInformation
UtvecklareAdobe
Betyg4.6 (868.954)
StorlekVarierar efter enhet
Installera10.000.000+
Android MinimumVarierar efter enhet
Apps Productivity Adobe Systems Inc LADDA NER

2. Enkel skanner

Ansökan scanner nästa är Enkel skannerkamera till PDF. Denna applikation som har en storlek på cirka 25 MB har varitladda ner mer än 500 tusen Android-användare.

Denna applikation har en funktion för att skanna dokument i JPG- och PDF-format med tydligare resultat och är inte mindre skarp.

Denna HP-skanningsapplikation är lätt, men resultaten är kvalitet skanna vaken. Tyvärr är denna ansökan ofta hänger om du skannar för många dokument.

DetaljInformation
UtvecklareBfery
Betyg4.6 (17.549)
Storlek38 MB
Installera1.000.000+
Android Minimum5.0
Apparverktyg LADDA NER

3. Kontorslins

Kontorslins är ett program från Microsoft som specifikt används för att skanna dokument. Denna applikation är lämplig för skol- eller affärsändamål.

Office Lens erbjuder också bra kvalitetsresultat för saker som kvitton, whiteboards, skisser, visitkort, anteckningar och så vidare.

Inte bara det, den här skannerapplikationen på Android-telefoner finns också på kinesiska, engelska, spanska och tyska.

Nackdelen är att den här applikationen har en storlek som är tillräckligt stor så att den inte är lämplig för användning av smartphones i medelklass till lägre klass.

DetaljInformation
UtvecklareMicrosoft Corporation
Betyg4.7 (552.292)
StorlekVarierar efter enhet
Installera10.000.000+
Android Minimum5.0
Office-appar och affärsverktyg Microsoft Corporation NEDLADDNING

4. ScanPro-appen - PDF-dokumentskanner

Ansökan skanna Nästa är ScanPro - PDF-dokumentskanner. Applikationen designad av Doo GmBH är cirka 23 MB stor och har varitladda ner mer än 1 miljon användare.

Denna applikation är en bild- eller dokumentskanner vars resultat kan vara JPG- eller PDF-filer. Du kan också redigera text direkt i dokumentet med den här applikationen.

Ljusstorlek och kan omedelbart redigera är en fördel med denna applikation. Det är bara att den här applikationen inte stöder alla bildformat och ibland visas buggar.

DetaljInformation
Utvecklaredoo GmbH
Betyg4.2 (43.446)
Storlek83 MB
Installera1.000.000+
Android Minimum5.0
LADDA NER appar

5. Enkel skanning

Enkel skanning är en enkel PDF-dokumentskannerapplikation. Denna applikation kan användas för att generera formaterade filer PDF eller JPEG.

Skanningsapplikationen på den här mobiltelefonen erbjuder också flera läge bildbehandling som du kan välja mellan, och slutresultatet blir också tydligare.

Du kan också köpa pro-versionen för Rp.73,000, men med gratisversionen finns det redan många funktioner tillgängliga.

Denna applikation är enkel att använda även om den har många tillgängliga funktioner. För närvarande kan denna applikation endast spara filer i PDF- och JPG-format.

DetaljInformation
UtvecklareEasy inc.
Betyg4.8 (203.936)
Storlek28 MB
Installera10.000.000+
Android Minimum4.4
LADDA NER appar

6. Kameraskanner Bildskanner

Nästa Android-skannerapplikation är Camera Scanner Image Scanner. Denna applikation är väldigt lätt, gäng!

Denna applikation för skapande av AccountStudio har en storlek på cirka 10 MB och har varitladda ner mer än 1 miljon Android-användare.

Denna applikation är nästan densamma som andra applikationer som fungerar för att snabbt skanna dokument till JPEG- och PDF-filformat.

DetaljInformation
UtvecklareKontostudio
Betyg4.5 (84.380)
StorlekVarierar efter enhet
Installera5.000.000+
Android Minimum4.1
LADDA NER appar

7. TurboScan-skannerapplikation

Turboscan är en lätt applikation och har alla grundläggande funktioner för en scanner.

Denna applikation kan behandla överföringen mycket snabbt och du kan spara dokument i PDF, JPEG eller PNG.

En av fördelarna med denna applikation är processen läser invilket är relativt snabbt. Dessutom har denna applikation ganska kompletta funktioner även om den ibland visas buggar.

DetaljInformation
UtvecklarePiksoft Inc.
Betyg4.6 (17.680)
StorlekVarierar efter enhet
Installera1.000.000+
Android MinimumVarierar efter enhet

8. Skanna applikation på HP CamScanner

CamScanner Phone PDF Creator är ett program som har en storlek på cirka 37 MB och skapades av INTSIG Information Co.

Denna ansökan har varitladda ner mer än 100 miljoner Android-användare. Denna applikation fungerar som en dokumentskanning till en bild eller PDF-fil.

Denna ansökan klassificeras också som en scanner vilket resulterar i en mycket skarp bild eller fil.

DetaljInformation
UtvecklareINTSIG Information Co., Ltd.
Betyg4.6 (1.809.520)
StorlekVarierar efter enhet
Installera100.000.000+
Android MinimumVarierar efter enhet
Appar Photo & Imaging IntSig Information Co., Ltd LADDA NER

9. Genius Scan

Genius Scan är en sådan applikation scanner mest populära PDF-dokument. Denna applikation stöder de viktigaste funktionerna för dokumentskanning, konvertering och delning.

Bortsett från det erbjuder appen också funktioner för att förbättra skanning av dokument som skolanteckningar och andra.

Med applikationens stora storlek är tyvärr inte funktionen för att förbättra skanningen mycket stabil.

DetaljInformation
UtvecklareGrizzly Labs
Betyg4.7 (94.177)
Storlek22 MB
Installera5.000.000+
Android Minimum5.0
LADDA NER appar

10. Tiny Scanner

Tiny Scanner PDF Scanner App är en applikation designad av Beesoft Apps. Denna applikation är cirka 17 MB stor och har installerats.ladda ner mer än 10 miljoner Android-användare.

Den här bästa lätta skanningsprogrammet på en mobiltelefon har en funktion som är nästan densamma som en dokumentskanner, som du senare kan konvertera formatet till PDF eller JPEG.

Hur man skannar en bild till en PDF-fil i det här programmet är också relativt enkelt genom att bara ta en bild.

DetaljInformation
UtvecklareBeesoft-appar
Betyg4.7 (424.076)
Storlek17 MB
Installera10.000.000+
Android Minimum4.1
LADDA NER appar

Det är en rekommendation De 10 bästa HP-skannerapplikationerna på Android. Med dessa applikationer behöver du inte längre köpa en maskin scanner, gäng!

Du kan använda denna Jaka-rekommendationsapplikation för olika dagliga behov, och naturligtvis blir ditt arbetsflöde snabbare och mer fokuserat.

Vilken lockade dig? Glöm inte att säga det i kommentarfältet!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found