Inte för små barn, dessa är de 5 mest brutala och spöklika anime!

Men uppenbarligen kan inte alla anime ses av alla åldrar. Det finns också flera anime som är speciellt för vuxna. Tro inte? Kom igen, se, den 5 mest brutala och spöklika anime genom tiderna ...

Anime- eller tecknade filmer från Japan är mycket populära i Indonesien. Även om det numera sällan visas på TV-skärmar, tittar tonåringar ofta på det via internet.

Men uppenbarligen kan inte alla anime ses av alla åldrar. Det finns också flera anime som är speciellt för vuxna. Tro inte? Kom igen, se, den 5 mest brutala och spöklika anime genom tiderna ...

  • Titta inte på dessa 7 anime om du inte vill avbryta din snabba (del 1)
  • Titta inte på dessa 7 anime om du inte vill avbryta din snabba (del 2)
  • Endast vuxna! Här är 5 anime-spel på Steam som är judiska

Dessa är de 5 mest brutala och läskiga anime!

1. Berserk

Foto med tillstånd av: Bild: Koei Tecmo

Denna anime berättar en resa Tarmar att hämnas på Griffith. Anledningen är att Griffith har offrat alla Guts vänner (inklusive Guts själv), till och med våldtagit flickan Guts gillar att bli en gud.

Längs vägen måste tarmarna kämpa mot vad som helst, oavsett om det är demoner eller monster eller människor, brutala händelser uppstår naturligtvis mycket ofta. Längs vägen finns det också några vuxna scener som en distraktion, vilket gör denna anime mycket mer färgstark.

2. Parasyte

Fotokälla: Bild: ShowCase

Är en produktion Dårhus vilket är ganska känt med anime som Cardcaptor Sakura eller Death Death. Anime med titeln Parasyte berättar om parasitiska utomjordingar som attackerar människor genom att ta över deras kroppar.

Men till skillnad från vanlig anime vågar denna anime att visa hemska scener som är bortom mänskligt förnuft. Som scenen att äta någons huvud eller äta andra mänskliga delar. Eftersom det är så spännande får denna anime också en live-actionfilm.

3. Elfen Lied

Fotokälla: Bild: JxbP

Är en anime med en söt huvudperson som heter Lucy faktiskt. Han har psykiska krafter som kan flytta vad som helst runt honom upp till ett avstånd på 2 meter och hålla honom fast i laboratoriet.

I början av denna anime släpps Lucy. Oavsett anledning dödade han alla. Dödscenens del är extremt brutal, eftersom den innehåller överflödigt blod och stympade kroppar.

4. Tokyo Ghoul

Fotokälla: Bild: Creepypasta Wiki

De flesta av er måste veta den här anime, för den har varit mycket populär. Berättar en siffra Ond ande i form av människor runt omkring oss. Även om de liknar människor, äter ghouls kött och blod.

Ett av de potentiella offren för namnet ghoul Ken Kaneki, för att inte bli ett offer måste han transplanteras för att bli en halv ghoul. I slutändan var Ken Kaneki tvungen att slåss mot de andra fördärvarna så att det inte fanns några andra offer.

5. Boku No Pico

Foto med tillstånd av: Bild: Dnovax

Anime som berättar kärleksresan för en man som heter Tomatsu. När han var på semester träffade han en mycket vacker och feminin "flicka" som heter Pico. Då bestämde Tomatsu att gå ut med Pico.

Allt var så vackert och gynnsamt tills denna händelse inträffade. Det var då Pico medgav att han var en man. Vad är nästa historia, genomgår Tomatsu fortfarande detta förbjudna förhållande?

Det är de 5 mest brutala och spöklika anime hittills enligt Jaka. Det mest fruktansvärda för Jaka är ärligt tal nummer 5. Vad sägs om dig, vilket nummer är det läskigaste? Dela i kommentarskolumnen!

Åh ja, se till att du också läser artiklar relaterade till Anime eller andra intressanta skrifter från 1S.

Baner: Shutterstock


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found