inte magi utan magi, så här slår du på en smartphone utan att trycka på strömbrytaren

Jag berättar hur du slår på din döda smartphone utan att använda några knappar. Är du nyfiken på hur du gör det? Du kan läsa dessa tips till slut och om det inte är klart kan du kolla in videohandledningen.

Hej, läsare av JalanTikus, den här gången berättar jag hur du slår på din döda smartphone utan att använda några knappar. Är du nyfiken på hur du gör det? Du kan läsa dessa tips till slut och om det inte är klart kan du titta på videon handledning-hans.

Dessa tips är mycket användbara för dig som har en smartphone med en skadad strömbrytare, så du behöver inte bry dig service knappen på din smartphone till en hög kostnad. Dessa tips testades framgångsrikt med Oppo Neo 3. Men tyvärr finns det för vissa smartphones sådana som inte kan, till exempel Vivo Y15.

  • Hur man stänger av och låser Android-skärmen automatiskt med dubbeltryck
  • Hur man låser och aktiverar automatisk HP-skärm med GRAVITY SCREEN
  • Så här byter du automatiskt till 2G-nätverk när Android-skärmen är avstängd

Så här slår du på smarttelefonen utan att trycka på strömbrytaren

1. Förbered din smartphone och strömförsörjning (laddare / kraftbank)

Se först till att ditt batteri inte är släppa/ slut, eftersom någon smartphone inte tänds om batteriet tar slut, eller hur?

2. Anslut USB från laddaren / powerbanken till din smartphone

Se till att din kraftbank har ström om du använder en kraftbank och se till att elen i ditt hus är på om du använder en laddare.

3. Vänta tills batteriladdningslogotypen visas och vänta igen tills laddningslogotypen försvinner

När du har anslutit laddaren / elbanken visas batteriladdningslogotypen. Du väntar tills batteriladdningslogotypen försvinner till nästa steg.

4. Ta ut batteriet och sätt tillbaka det

Om batteriladdningslogotypen har försvunnit drar du ut smarttelefonbatteriet och ansluter det omedelbart. Ta inte för lång tid och var inte för snabb när du drar ut batteriet och sätter tillbaka det.

5. Smartphone-laddningen visas

När du har klarat stegen ovan visas läser in slå på smarttelefonen. Och om det lyckas visas din smarttelefons startskärm.

För mer information kan du titta på videon handledningNedan:


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found