hur man sparar videor från youtube till galleriet

Hur man sparar videor från YouTube till galleriet kan faktiskt göras med och utan applikationen, vet du! Kolla in hur du sparar hela YouTube-videon här!

Hur man sparar videor från YouTube till galleriet kanske du har hört det mycket, men du vet redan hur man gör det, gäng?

Ändå plattform YouTube har konceptet online-streaming, men i verkligheten kan du titta på det online off-line genom att ladda ner videon först.

Faktum är att detta trick ofta har valts av användare eftersom det har visat sig spara mer internetkvot.

Tja, för de av er som också är intresserade av att göra detta, här har ApkVenue en diskussion om hur man sparar YouTube-videor i galleriet med eller utan ytterligare applikationer.

Hur man sparar YouTube-videor i galleriet med och utan applikationer

Precis som hur man laddar ner Facebook-videor eller hur man sparar videor från YouTube till en bärbar dator, hur man sparar videor från YouTube till en bärbar dator eller mobiltelefon har också flera alternativ.

Det finns minst två hur man sparar YouTube-videor i galleriet vad du kan göra, nämligen med applikationer och även utan ytterligare applikationer.

Här kommer ApkVenue att diskutera båda så att du kan välja vilken som är mer effektiv att använda.

Hur man sparar videor från YouTube till galleriet utan applikation

Hur man laddar ner YouTube-videor till galleriet utan en applikation är naturligtvis prima donna för många människor som inte vill bry sig om att installera den här applikationen.

Förutom att vara mer praktisk, för de av er som använder en 4 GB RAM-Android-mobiltelefon, är denna metod garanterat att inte göra din mobiltelefon långsam, gäng. Bra, eller hur?

1. Hur man sparar YouTube-videor från den officiella applikationen (YouTube-appen)

Den första metoden för att spara videor från YouTube är med hjälp av YouTube-appen själv som vanligtvis redan är installerad på din Android-mobiltelefon eller iPhone som du har.

När det gäller om inte där eller inte uppdatering, du kan få det via länken nedan.

Appar Video och ljud Google Inc. LADDA NER

Den senaste YouTube-applikationen har redan Nedladdningsfunktion det låter dig göra spara YouTube-videor till appen och titta på dem utan ett internetnätverk.

Stegen i sig är ganska enkla, gäng. För de av er som inte vet, låt oss ta en titt hur man flyttar video off-line från YouTube till galleri följande.

Steg 1 - Spara din favorit YouTube-video
 • Bestäm först vilken YouTube-video du vill spara. Då måste du bara trycka på alternativet Ladda ner som finns längst ner på videotiteln enligt nedan.

Steg 2 - Vänta på att YouTube Video Save-processen är klar

 • Om du har tryckt på den blir alternativet automatiskt blått och läses Laddar ner. För att se nedladdningsprocessen är allt du behöver göra att trycka på alternativet Se, gäng.

 • YouTube-videor som har varitspara detta kan ses off-line i ansökan i 30 dagar. Efter den perioden behöver du bara uppdatera den för att kunna se den igen.

Steg 3 - YouTube-videor kan inte laddas uppLadda ner Ansökan

 • Eftersom det är officiellt kan du inte ladda ner några videor, till exempel musikvideor och de som är relaterade till upphovsrätt och så vidare.

 • Men tydligen, nu har YouTube gett möjlighet att spara musikvideor online off-line via funktioner YouTube Premium som kan ägas via betalningsalternativet.

Det är riktigt enkelt, eller hur, hur man sparar videor från YouTube till mobilgalleriet utan ovanstående applikation? Kom igen, nu är det din tur att prova!

2. Sätt Spara YouTube-videor till galleri med SaveFrom.net

För det andra finns det också ett sätt att spara videor från YouTube till galleriet mobiltelefon utan ytterligare applikationer, där du helt enkelt kan besöka onlineverktyg vilket namn är SaveFrom.net, gäng.

Även om det faktiskt finns hur man sparar videor från YouTube till galleri med SS (lägga till "ss" till YouTube-videon URL), men den här metoden är tydligen inte mindre eftertraktad av många människor.

Du kan titta på det utan internet via galleriet, flytta det och till och med dela det på andra enheter, vet du.

Denna metod är också effektiv för att spara YouTube-videor som du bara kan njuta av via Premium-funktionen. Men kom ihåg, använd det klokt och ansvarsfullt, gäng.

Steg 1 - Kopiera YouTube Video URL
 • Välj YouTube-videon som du vill spara och tryck sedan på alternativet Dela med sig som är längst ner i titeln.

 • Välj sedan ett alternativ Kopiera länk för att kopiera YouTube-webbadressen till Urklipp på din Android-telefon eller iPhone.

Steg 2 - Öppna SaveFrom.net-webbplatsen
 • Sedan öppnar du bara applikationen webbläsare i smartphone, till exempel Google Chrome och öppna webbplatsen SaveFrom.net (//en.savefrom.net/) som du också är bekant med "ss" -metoden.

 • Här behöver du bara klistra in YouTube-video-URL: n som du kopierade tidigare och vänta på att SaveFrom.net-webbplatsen ska behandla den automatiskt.

Steg 3 - Spara Videor från YouTube till Galleri
 • Slutligen visas flera videoformatalternativ och upplösningar som kan väljas efter dina behov. För att spara YouTube-videor i galleriet behöver du bara trycka på ladda ner.

 • SaveFrom.net sparar automatiskt videor från YouTube och sparar dem i ditt galleri.

 • Se till att du har internetkvot eller är ansluten till ett WiFi-nätverk om du laddar ner en stor videofil, gäng.

Åh ja, för de av er som vill veta hur man sparar videor från YouTube GO till gallerietkan du verkligen följa stegen ovan.

Hur man sparar videor från YouTube till galleri med applikationer

Om de två metoderna ovan inte kräver några ytterligare applikationer, är den här metoden specifikt för dig som är villiga att ge lite utrymme för sitt mobiltelefonminne för att installera YouTube-nedladdningsapplikationen.

Japp! Den här gången ger ApkVenue dig också en handledning om hur du sparar videor från YouTube till galleriet med ytterligare applikationer.

Här använder ApkVenue applikationshjälp TubeMate vilket är en av de mest populära och bästa YouTube-nedladdningsapplikationerna.

Denna ansökan är verkligen är inte längre tillgänglig i Play Store, därför kan du ladda ner den via följande länk:

Apps Downloader & Internet DOWNLOAD

Nu, efter att nedladdnings- och installationsprocessen har lyckats, kan du se stegen för hur du sparar YouTube-videor i galleriet med hjälp av applikationen nedan.

Steg 1 - Sök efter och öppna en YouTube-video

 • Först och främst letar du först efter vilken YouTube-video du vill ladda ner.

 • Om så är fallet, öppna videon som vanligt.

Steg 2 - Välj upplösning på YouTube

 • När YouTube-videon har öppnats framgångsrikt hittar du också en ikon 'Ladda ner' röd i nedre högra hörnet. Klicka på knappen.

 • I detta skede väljer du den YouTube-upplösning du vill ha och glöm inte att välja MP4-videoformat.

Steg 3 - Ladda ner YouTube-videor

 • När du har valt upplösningen väljer du ikonen för att spara YouTube-videon i galleriet 'Ladda ner' färgad röd.

 • För att se nedladdningsprocessen, stanna dra vänster och vänta tills den är klar.

Det är över! Nu kan du kontrollera mobilgalleriet och titta på videon off-line.

Om du behöver den bästa videospelarapplikationen för att titta på YouTube-videor offline kan du läsa följande artiklar: Bästa videospelare-appen 2020.

VISA ARTIKLAR

Det finns några metoder och sätt att spara videor från YouTube till ditt mobilgalleri som du enkelt kan göra utan ytterligare applikationer eller med applikationer.

Stegen ovan kan också följas om du letar efter hur man sparar videor från YouTube till iPhone-galleriet, gäng.

Av de olika metoderna ovan, vilken är din favorit? Kom igen, skriv din åsikt i kommentarfältet nedan och ses i nästa Jaka-artikel. Lycka till!

Läs också artiklar om Youtube eller andra intressanta artiklar från Street Rat.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found