säkra! så döljer du skamliga foton med Google-foton

Att ha en stor samling bilder är kul. Det skulle dock vara obehagligt om andra såg våra privata foton. Inte bara personliga, de bilder som ses är foton som klassificeras som skamliga eller pinsamma. Övervinna det, Jaka

Fånga varje ögonblick i en Foto det har blivit obligatoriskt i denna moderna era. Speciellt med en smartphone som tillhandahåller kapabel kamera och stor minneskapacitet, naturligtvis, många av oss sparar många bilder på våra smartphones.

Men inte alla våra personliga foton är perfekta. Det har vi ibland pinsamma eller skamliga foton som ingen annan vill se. Egentligen kan det förhindras genom att ta bort fotot omedelbart. Men vi känner ofta synd att ta bort fotot och vill bara göra det för privat konsumtion.

För det försöker JalanTikus ge dig enkla tips för att dölja skamfoton så att ingen annan kan se det. Hur enkelt? Kolla in tipsen nedan.

  • Inget behov att raderas permanent, Instagram kan nu dölja skamliga foton
  • Hur man döljer "klibbiga" foton på Instagram utan att ta bort dem
  • Hur man döljer "hemliga" foton i mobiltelefongalleriet utan att fångas av din pojkvän

Dölj bara foton av din skam med Google Foton

Öppna appen Google Foto

Fotokälla: Källa: Nästa webb

För det första steget, gå direkt till och öppna applikationen Google Foton. Det måste finnas en stor samling av dina personliga foton inklusive några skamliga foton däremellan som du vill dölja.

Välj Photo Disgrace

När du har öppnat appen Google Foto, välj bara vilket foto du vill skämma bort Dölj. Välj en eller flera bilder samtidigt som du inte vill att andra ska se.

Markera och skicka till arkivet

När du har bestämt vilka foton du vill dölja, tagga foton Håll intryckt tills en bock visas på fotot. Tryck sedan på ikonen med tre punkter i det övre högra hörnet. Välj sedan alternativet "Arkivera"som en plats för att dölja dina skamliga foton.

Dolda bilder lyckades

När du har flyttat ditt skamliga foto till Google Photos-arkivet blir fotot automatiskt är gömd. För att "besöka" gömstället för dina skamliga foton kan du trycka på din Google-profil och sedan välja "Arkivera".

Det här är de enkla tipsen för att dölja skamliga foton med endast Google Foto. Lycka till och var inte rädd för att ditt skamliga foto ses av människor, okej? genks!

Läs också artiklar om Google eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found