är din Android utsatt för farlig skadlig kod? så här får du reda på det

Malware QaudRoot hotar Android-användare. Är din smartphone infekterad med QuadRoot och annan farlig skadlig kod? Låt oss kontrollera det på följande sätt!

Som ett open source-licensierat operativsystem, Android kan användas och utvecklas av vem som helst. Även applikationen kan enkelt göras av någon som är bekant med grunderna kodning. Så det är ingen överraskning att Android-smartphones är sårbara för säkerhetsfrågor.

Nyligen har Android-användare blivit oroade av utseendet QuadRoot-skadlig kod. Är din Android-smartphone infekterad med QuadRoot och skadlig kod Övrig? Kom igen, kolla in det!

  • Spara din Android från ett nytt virus: Quad Rooter Exploit innan det är för sent

Hur man tar reda på om din Android är infekterad med skadlig kod

Om din Android är infekterad med skadlig kod kan du inte vara lugn och avslappnad längre. Anledningen är att det finns skadlig skadlig kod som tilldelas för att stjäla all personlig information och information på din smartphone. Från foton till bankdata kommer allt att hotas om det finns skadlig kod på din Android. Så här hittar du ut:

Är din smartphone infekterad med QuadRoot?

QuadRoot mycket farligt eftersom det kan ge privilegierad åtkomst till smarttelefonsystemet, så att QuadRoot kan stjäla all data på din smartphone. Hittills har QuadRoot infekterat mer än 900 miljoner Android-smarttelefonenheter som använder den chipset Lejongap. Inget undantag från de senaste smartphones som BlackBerry DTEK50, Nexus 5, Nexus 6 och Samsung Galaxy S7 Edge.

Är din Android sårbar för ett av de fyra tecknen på QuadRoot? För att ta reda på det, ladda ner QuadRooter Scanner och gå igenom processen läser inoch se resultaten. För mer information kan du läsa artikeln Hur man sparar Android från QuadRoot Virus.

Antivirus- och säkerhetsappar Check Point Labs LADDA NER

Behöver veta, QuadRooter-skanner är inte det bästa antivirusprogrammet som kan användas för att förebygga och upptäcka andra virus. Och om det visar sig att din smartphone har QuadRooter är det enda sättet att förhindra det att vänta uppdatera patch senast från leverantören och Qualcomm.

Är din smartphone infekterad med annan farlig skadlig programvara?

Förutom QuadRooter finns det många andra farliga Android-virus, till exempel Shedun-viruset som kan förlama din smartphone. Så många virus som attackerar Android-smartphones har de senaste operativsystemen som Android Lollipop och Marshmallow börjat attackeras av virus.

För att vara på vakt och förhindra din Android-smartphone från skadlig kod eller andra farliga virus kan du använda en mängd av de bästa Android-antivirusprogrammen på smartphones, som Avast, AVG och BitDefender.

Avast Software Antivirus- och säkerhetsappar LADDA NER AVG Technologies LADDA NER Antivirus- och säkerhetsappar Antivirus- och säkerhetsappar LADDA NER

Hur man tar bort skadlig programvara på Android-smartphones

Närskanna använder det bästa antivirusprogrammet och det visar sig att din smartphone utsätts för skadlig programvara, du får inte omedelbart panik. Flera antivirusprogram för Android har utrustats med karantän och borttagningsfunktioner för skadlig programvara. Men kom ihåg, använd alltid ett betalt antivirusprogram som laddas ner från Google Play Store, ladda inte ner det utanför Play Store.

Men om du är lat för att betala för den betalda versionen av antivirusprogrammet i Google Play Store, kan du försöka gå in i felsäkert läge för att ta bort skadlig kod på din smartphone. För en komplett guide kan du läsa artikeln: Så här tar du bort virus på Android utan antivirus.

Kom igen mer medveten med skadlig kod på Android-smartphones! Vill du inte att data på din smartphone ska stulas och delas med andra oansvariga parter?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found