hur man skapar kreativa instagramhistorier som celebgramträffar

Gör din Instagram-butik cool, celebgramstil så att du kan få fler tittare. Så här skapar du en kreativ Instagram-berättelse som ett celebgram

Instagram-berättelse är en av funktionerna på Instagram som låter oss dela foton och videor som är 15 sekunder långa. Instagram-berättelse eller många kallar det ofta snapgram är nu ett av media för att visa kreativitet.

Nu görs Instagram-berättelser lika vackra som Instagram-flödet. Du vill gör ett coolt snapgram låt det vara samtida också? Jaka vet hur killar, här är det hur man skapar en kreativ Instagram-berättelse.

  • Så här delar du enkelt Instagram-berättelsen till Whatsapp
  • Så här tar du snabbt bort sökning på Instagram tills det är rent
  • 100% FUNKTIONER och gratis! 2 sätt att få massor av Instagram-följare utan bots

Hur man skapar ett coolt Snapgram av Selebgram

Du kan skapa kreativa Instagram-berättelser med en ytterligare applikation killar, hans namn VECKLA UT. Ursprungligen var denna applikation endast för iOS-användare, men nu kan vi också prova Android-versionen. Ladda ner applikationen nedan:

LADDA NER appar

Denna applikation kan gör ett coolt snapgram och intressant så att dina inlägg ser ut som ett celebgram. Hur man använder det är också väldigt enkelt killar, Följ dessa steg:

1. Öppna först programmet UNFOLD som redan är installerat på din mobiltelefon. För att börja skapa ett coolt snapgram, tryck på ikonen Plus som är högst upp. Därefter anger du namnet på berättelsen enligt dina önskemål och trycker sedan på Skapa.

2. Därefter öppnar du redigeringsmenyn. För att börja skapa en kreativ Instagram-berättelse, välj en mall på ett sätt tryck på plusikonen som är längst ner. Tryck sedan på den mall du vill ha.

3. Steget för att göra den tredje kreativa Instagram-berättelsen är av lägg till ett foto eller en video som du vill ladda upp. Tryck på ikonen Plus välj sedan var du vill ta foto- och videofilerna från.

4. När du är klar med att välja foton kan du justera storleken därefter dubbelklicka på fotot. Du kan också ändra texten och justera formatet. Tryck två gånger på texten och skriv sedan in meningen enligt dina önskemål. När du är redigerad trycker du på Gjort.

5. Om du har redigerat berättelsen, kan du nu spara den på ett sätt tryck på nedladdningsikonen den i det övre högra hörnet. När popup-fönstret visas väljer du Berättelse.

6. Ditt redigeringsresultat blir automatiskt sparas i galleriet dig och redo att laddas upp till Instagram Story. Nu är dina Instagram-berättelser svalare. Här är resultatet:

det var tipset hur man skapar en kreativ Instagram-berättelse från Jaka. Du kan prova en mängd olika tillgängliga mallar och göra coola snapgram-stil inlägg killar. Lycka till!

Läs också artiklar om Instagram eller andra intressanta artiklar från Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found