10 slow motion videoapplikationer på Android

Om du vill göra slow motion-videor på en Android-mobiltelefon är det faktiskt enkelt. ApkVenue kommer att tillhandahålla flera applikationer som du kan ladda ner för att producera en intressant och cool slow motion-video!

De flesta Android-smartphones har nu kameror, både fram och bak. Men kan du göra slow motion video med Android-mobiltelefonen som du köpte till ett lågt pris?

Om du vill göra slow motion-videor på en Android-mobiltelefon är det faktiskt enkelt. ApkVenue kommer att tillhandahålla flera applikationer som du kan ladda ner så att du kan producera en intressant och cool slow motion-video.

  • 5 bästa smartphones för inspelning av slowmotion-videor
  • Hur komprimerar du videor upp till tio gånger mindre än originalstorleken
  • De 10 bästa videoredigeringsprogrammen för Android

10 Slow Motion-videoapplikationer på Android

1. GRATIS Slo Mo Video Editor (Pro)

Den första applikationen för att skapa videor med ett bra slow motion-läge är GRATIS Slo Mo Video Editor (Pro). Som namnet antyder kan du ladda ner den här applikationen gratis. Förutom det kan kvaliteten inte underskattas. Brader.

2. Slow Motion Video FX

Vill du spela in en video med slow motion-effekter? Enkelt, du kan bara använda applikationen Slow Motion Video FX för att producera det. I själva verket kan du också göra snabb rörelsevideo eller kombinera det. Wow, försök inte!

3. SloPro

Fotokälla: Foto: PlayStore

Om du inte vill vara komplicerad och bara använder en applikation i produktionsfasen för att skapa slow motion-videor kan du ladda ner den SloPro Okej. För, genom den här applikationen kan du fotografering, redigering, och dela videon på sociala medier. Ja, intressant!

4. Videoshop - Videoredigerare

Fotokälla: Foto: PlayStore

Dessutom är den bästa applikationen som du måste ha för att göra ett slowmotion-videoarbete Videoshop - Video Editor. Här kan du också lägga till ljudeffekt, text, till och med dubbning fastän. Videon som du producerar kommer att vara av hög kvalitet.

5. FilmoraGo - Gratis videoredigerare

Fotokälla: Foto: PlayStore

För att få bra resultat är en av de slowmotion-videoapplikationer på Android som du måste ladda ner FilmoraGo - Gratis videoredigerare. Här kan du göra olika saker för att skapa det bästa arbetet. Efter det, glöm inte, visa upp för dina vänner!

6. HTC Service Videospelare

Fotokälla: Foto: PlayStore

Det finns en mycket enkel app för att skapa slow motion-videor, dess namn är HTC Service Videospelare. Det här är ett program som kan göra vilken video som helst till slow motion. Tyvärr kan inte alla Android-smartphones göra det.

7. ASUS PixelMaster-kamera

Fotokälla: Foto: PlayStore

Det finns en applikation som kan vara allt igen! Hans namn ASUS PixelMaster-kamera. Här kan du skjuta, redigera och klistra in intressanta effekter, vän! I själva verket kan du också aktivera läget svagt ljusoch resultatet? Ciamik Brader!

8. VivaVideo: Gratis videoredigerare

Vill du använda flera filter i en slowmotion-applikation? Burk! Du laddar bara ner applikationen VivaVideo: Gratis videoredigerare. Här kan du smaka unika och intressanta filter och inkludera dem i videon du vill göra.

QuVideo Inc. Video- och ljudappar LADDA NER

9. Quik - Gratis videoredigerare

Lägg till musik med bra övergångar? Låt det bara hända genom att ladda ner Quik - Gratis videoredigerare. Naturligtvis, på detta sätt ser den slowmotion-videon du gör ännu mer attraktiv och garanterad ut Tycka om mycket.

10. Adobe Premiere Clip

Vem känner inte till Adobes produkter? Ja en verktyg för videoredigering det mest kraftfulla att göra är Adobe Premiere Clip. Du kan betygsfärg, lägg till övergångar och gör inställningar i den slowmotion-video som du skapar. Resultaten måste vara oöverträffade coola!

Tja, där är det 10 slow motion videoapplikationer på Android som måste laddas ner på din smartphone. Dela med sig din åsikt i kommentarfältet nedan!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found