ett enkelt sätt att spela musik samtidigt på flera smartphones

Det måste vara kul om du kan spela musik på flera smartphones samtidigt? Problemet är att du får ett högt ljud. Så här spelar du musik på flera smartphones samtidigt.

Musik är ett universellt språk som används för att förmedla sina känslor. Utan musik, kan du föreställa dig hur ensam den här världen är? Med tanke på hur viktig roll musiken spelar i livet är det inte konstigt att många begåvade människor inom musik får högre grader i samhället.

Så, för dig som älskar musik, vill du säkert njuta av musik när som helst utan att vara begränsad av faciliteter? ApkVenue finns ett roligt sätt att kunna spela musik samtidigt på många smartphones.

  • Hur man hackar hörlurar för högre ljud utan rot
  • Högt högtalarprogram, gör din HP-högtalare igång
  • Gör din mobila högtalare ljudlös utan kapital

Fördelar med att spela musik samtidigt

Att veta en metod är värdelös om du inte vet vad den är till för. Tja, fördelen om du kan spela musik samtidigt på flera smartphones är att du inte behöver en extra högtalare.

Om du är i en folkmassa, till exempel en festatmosfär men strömmen är ute eller om det inte finns några högtalare, kan du spela musik samtidigt så att ljudet hörs högt. Föreställ dig vad som händer om en musik spelas på tio smartphones samtidigt? Det hörs säkert i varje hörn och ljudet är högre, eller hur?

AmpMe, cool applikation för musikälskare

Kan vi spela musik samtidigt på flera smartphones? Om du gör det manuellt blir det komplicerat, eftersom våra vänner också måste ha samma låt. Dessutom måste trycka på uppspelningsknappen också vara tillsammans. Men det blir inte komplicerat om du använder programmet AmpMe.

Apps Video & Audio Amp Me inc LADDA NER

Med AmpMe kan du spela musik samtidigt på flera smartphones. Inte bara med Android-enheter utan också från iOS-enheter. Så låt oss installera AmpMe på alla dina vänners smarttelefonenheter!

  • När AmpMe är installerat öppnar du programmet. Klicka sedan Vara en fest. Detta avsnitt bör göras av någon som har en komplett och rolig sångsamling.
  • Spela en låt på smarttelefonen som är värd. Låten du spelar kan vara från samlingen i galleriet eller använda Spellista i Souncloud.
SoundCloud LADDA NER Video- och ljudappar
  • Öppna sedan AmpMe på en annan smartphone. Om det upptäcks, kommer det automatiskt att anslutas direkt till smarttelefonen som är värd. Och låten spelas automatiskt samtidigt.
  • Följande visas när du spelar musik samtidigt med AmpMe. Av de tre smartphonesna är ljudutgången tillräckligt hög. Tänk om det fanns tio smartphones!
  • Om du vill avsluta sessionen fest med AmpMe kan värden göra Avsluta fest. Eller andra parter som kan leva upp till det Lämna partiet.

Enkelt är det inte sättet att spela musik samtidigt på dessa många smartphones? Genom att använda AmpMe behöver du inte längre lita på ytterligare högtalare bara för att få högre musikljud. Dessutom kan du sprida platser mellan smartphones för att göra det ännu mer spännande när du spelar musik.

Lycka till!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found