15 hittills bästa och lättaste Android-bärraketer

Uttråkad med standardtema för smarttelefon? Prova dessa 15 bästa och lättaste startprogram hittills.

Med så många mobiltelefontillverkare som anpassar Android betyder det användarupplevelse kommer att vara samma med varandra? För att ge en annan upplevelse utvecklas leverantörer launcher med sin egen touch. Tyvärr tar några av standardstartarna mycket RAM-minne som i slutändan saktar ner telefonens totala prestanda. Därför har Jaka samlat in det bästa och lättaste startprogrammet.

Förmågan att göra skärmanpassning som är djupt integrerad är verkligen en av fördelarna med Android jämfört med iOS. Så för dem som är uttråkade av launcher standard Android. Antingen för att det är tungt, vill få ett enklare utseende för att göra det mer funktionellt eller kanske vill ha fler funktioner. Här är 15 launcher bästa och lättaste hittills.

  • Den mest avancerade Android Lockscreen-applikationen hittills
  • Så här designar du din egen låsskärmsbakgrund på Android
  • 6 coola lanseringsteman som gör din Android ännu galnare

15 bästa och lättaste Android-lanseringar hittills

1. Aktivitetsfält

Aktivitetsfält är den lättaste applikationsstartaren som gjorts utvecklareBraden Farmer. Denna launcher erbjuder en skrivbordsupplevelse med enkel åtkomst till applikationer och multistöd.fönster. Ja, aktivitetsfältet närvarande för att öka den multifunktionellafönster på Android 7.0 Nougat.

Braden Farmer Enhancement Desktop Apps LADDA NER

Men för dig som fortfarande använder en Android-smartphone baserad på Lollipop eller Marshmallow kan du också använda den launcher detta är det. Du kommer att behandlas på en stationär skärm, komplett med aktivitetsfältet och menyer Start (applåda). Fördelar launcher ljus aktivitetsfältet Den här har också diskuterats av ApkVenue i följande artikel: Hur man ändrar utseendet på Android så sofistikerad som en dator.

2. Action Launcher 3

För de av er som vill uppleva hur det är att använda en Google Pixel-telefon kan du prova det här startprogrammet. Action Launcher 3 är en av de bästa Android-startprogrammen som gjorts Chris Lacy som nyligen förvärvades uppdatering det senaste.

Chris Lacy's Desktop Enhancement Apps DOWNLOAD

Genom att använda den senaste versionen av Action Launcher 3 3.10.0 kan du använda en mängd nya Android 7.1 Nougat-funktioner. Dessa nya funktioner inkluderar Snabbkommandon: funktioner genväg till exempel Android 7.1 Nougat, Android 7.1 Nougat Icon Pack, Android 7.1 Nougat App-låda, Android 7.1 Nougat-stilmapp och många fler.

3. Pil Launcher

Pil Launcher är en sofistikerad och smart Android-startapplikation gjord Microsoft. Arrows främsta styrkor är funktioner som kan påskynda åtkomst till innehåll och applikationer som du gillar, och kan väljas manuellt eller automatiskt med sin tekniska förfining.

Microsoft Corporation Desktop Enhancement Apps LADDA NER

Bortsett från det har Arrow launcher också ett charmigt utseende. Pil skapades faktiskt för er som behöver hastighet och ordning. Du kan också dölja applikationer via menyn Inställningar och förbättrade sökfunktioner. Du kan söka efter appar och personer på din telefon, inte bara på Internet.

4. Stor Launcher

Stor Launcher är den lättaste Android-startprogrammet som riktar sig till äldre personer eller personer med dålig syn. Ändå erbjuder denna Large Launcher sin egen överklagande utöver den avsedda demografin.

WePeach Innovation Technology Incs appar för skrivbordsförbättring DOWNLOAD

Förutom storleken teckensnitt och stora ikoner, får du också ett mycket rent utseende, med ett enkelt gridgränssnitt och mycket lätt att använda. Detta påminner oss om utseendet på en Lumia-enhet med sin Windows Phone.

5. Mega Launcher: Startskärm

Mega Launcher är en lätt launcher-app som fortfarande är relativt ny i Google Play Store. Launcher Den är utformad för att erbjuda anpassning samtidigt som den bibehåller en smidig, kort och lyhörd användarupplevelse. Mega Launcher kommer med ett antal teman, widgetsoch smart mapp som automatiskt ordnar dina appar efter kategori.

6. ZenUI Launcher

För dig som är uttråkad av samma standardgränssnitt och vill ha en launcher med fler funktioner men stabil, är valet ZenUI. Ja, det här är ZenUI användargränssnitt tillverkad av ASUS och ursprungligen skapat speciellt för Zenfone-produkter. ZenUI är utformat för att effektivisera varje navigering och erbjuder en mängd funktioner som passar din smak.

7. Google Now Launcher

För de av er som inte är äventyrliga, föredrar enkelhet och dra full nytta av olika applikationer som erbjuds av Google som Google Nu, måste du använda Starta av Google Now. En av dess utmärkta funktioner är Röstigenkänning, där du kan aktivera Googles sökfunktion eller öppna olika applikationer genom att helt enkelt säga "OK Google".

8. Wiser - Simple Launcher

Den näst bästa och lättaste Android-startaren är Klokare som försöker städa upp och förenkla upplevelsen av att använda en smartphone. Detta görs genom att skärma hemskärmen i fyra delar, nämligen anslagstavla, hem, folks favoriter och applikationer med layout mycket attraktiv och minimalistisk traditionell.

9. Ny Launcher

Ny Launcher är en lätt launcher-app som erbjuder ett liknande utseende och känsla som Android Nougat. New Launcher är utrustad med många funktioner inklusive 200 alternativ för anpassning, lägen Strömsparare komplett med CPU-övervakning, som är packad med en storlek på endast 3 MB. Så för dig som har en gammal smartphone med 512 MB eller 1 GB RAM och vill uppleva Android Nougat, kan du prova appen New Launcher.

10. Zero Launcher

Med en mycket liten filstorlek, Zero Launcher är den lättaste applikationsstartaren på Android. Med ett enkelt och snyggt utseende har den här lätta startprogrammet också olika coola funktioner, till exempel RAM-booster och applås.

Apps Desktop Enhancement Zero Team DOWNLOAD

Fördelarna med denna lätta launcher-applikation har också diskuterats i följande artikel: 5 sätt att få 1 GB Android RAM-minne Håll dig lätt och snabba!.

11. Hola Launcher

En applikation launcher som länge har varit känt för sin lätta prestanda Hola Launcher. Utseendet är vackert och coolt, och de många avancerade funktionerna som är inbäddade gör det inte launcher det blir tufft. Även filstorleken är väldigt liten, så det slösar inte RAM och internt minne. Vill ha launcher Android som ser cool ut men inte väger ner din smartphone, bara ladda ner den Hola Launcher under detta.

Holaverse Enhancement Desktop Apps LADDA NER

Förmågan och lättheten hos Hola Launcher har också diskuterats i följande artikel: 11 ANTI SLOW sätt som kan göra din Android superhastighet.

12. Smart Launcher 3

Ansökan launcher lätt med ett unikt utseende är valet för Android-användare runt om i världen. Smart Launcher 3 ta en titt hemskärm särskild, låda snygg applikation, liksom ett systematiskt arrangemang av applikationskategorier. Den här Android-startprogrammet sparar också RAM och sparar batteri. Till skillnad från Android-startprogrammet i allmänhet.

GinLemon Desktop Enhancement Apps NEDLADDNING

Smart Launcher har också diskuterats i följande artiklar: 5 bästa Android Launcher-applikationer.

13.APUS Launcher

Utseendet är enkelt och snyggt. Dess användning är också enkel och kräver inte komplicerade inställningar. Bortsett från det, med funktioner rent minne och batterisparare hennes, APUS Launcher förtjänar att betraktas som den bästa, lättaste och batterisparande startprogrammet för din Android.

Apus Group Apps Desktop Enhancement DOWNLOAD

14. Themer

Många vill ändra utseendet på sin Android-smartphone på ett snyggt sätt "JAG ÄR SÅ VERKLIGT". Men förvirrad över hur? Koppla av, med en applikation kallad Themerkan du göra din Android ännu coolare med en skärm som du kan välja beroende på din karaktär.

Förbättring av skrivbordsappar MyColorScreen DOWNLOAD

Några av de coolaste teman som du kan använda med denna Themer-applikation har diskuterats i följande artikel: 6 coola lanseringsteman som gör din Android ännu galnare.

15. ilauncher

Att ändra utseendet på Android till att vara som en iPhone är inte omöjligt. I själva verket kan man säga att det är väldigt enkelt. Du behöver bara byta ut din launcher med ilauncher som ser ut som iPhone. Launcher ilauncher detta gör din Android lika cool som en iPhone. För att använda den kan du läsa följande artikel som ApkVenue skrev: Hur man njuter av Apple iOS 7 på Android.

Det är 15 applikationer launcher bästa och lättaste. Om du har en ansökningsrekommendation launcher andra som inte är coola och lätta, skriv din åsikt i kommentarfältet nedan.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found