det bästa sättet att spåra förlorade mobiltelefoner när de är avstängda!

Förvirrad HP förlorade för att den var stulen? Oroa dig inte, du kan använda den här metoden för att spåra en förlorad mobiltelefon när den är avstängd. Kom igen, se hela metoden!

Har du någonsin tappat din mobiltelefon offentligt?

Det suger om du tappar din favorit mobiltelefon. Antingen för att det var kvar eller om det var stulet. Detta kan inte undvikas.

Din mobiltelefon kan dock spåras när den går förlorad. Inte genom att rapportera polisen utan genom att använda teknik. Metoden är ganska enkel, gäng.

Här ger ApkVenue dig hur du effektivt spårar en förlorad mobiltelefon i dödläge. Kom och se helt!

Hur man spårar en förlorad mobiltelefon i en död stat

Stöldärenden händer alltmer, särskilt i Jakarta-området. Citerat från Tirto.id överlämnades 3 138 stöldärenden till polisen 2018.

Även om fall av stöld inte alltid är inriktade på mobilenheter, vad är det då med att du är på vakt?

Se till att du lagrar din mobiltelefon ordentligt på offentliga platser. Inte bara det, ladda ner appen Google Find My Device för alla fall.

Med den här applikationen kan du spåra din förlorade mobiltelefon. Om det finns en oönskad incident kan du spåra din mobiltelefon.

Denna applikation fungerar bara om din mobiltelefon är ansluten till internet. Så se till att du fortsätter att ansluta din mobiltelefon via ett internetpaket.

Spåra med Google Hitta min enhet

Google Hitta min enhet är ett program för att ta reda på var din förlorade mobiltelefon befinner sig. Inte bara det, den här applikationen har många användbara funktioner.

Du kan få den förlorade mobiltelefonen att spela upp ljudet med högsta volym, även om mobiltelefonen är inställd tyst.

Det stannar inte där, du kan också låsa meddelanden och kontaktnummer för din förlorade enhet.

Google Hitta min enhet är ansluten till Google Maps, så att du kan aktivera navigering som leder dig till din förlorade enhet.

Du kan ladda ner applikationen nedan gratis.

Apps Utilities Google LLC DOWNLOAD

Säkerheten för denna applikation är garanterad, gäng. Eftersom Google Hitta min enhet är en del av Google Play Protect.

Ladda ner appen Google Find My Device på dina olika enheter och registrera dig genom att logga in med ditt Google-konto.

Se till att du loggar in med samma konto på varje enhet. Då registreras ditt konto automatiskt. Glöm inte att aktivera platsfunktionen på din mobiltelefon.

När din mobiltelefon stängs av kommer appen Hitta min enhet att ge dig information om var den senast sågs. För att hitta det kan du följa dessa steg:

Steg 1 - Öppna webbplatsen Google Hitta min enhet

  • Öppna webbplatsen här, du kan använda en PC eller smartphone. Logga in på ditt konto så kommer enheten att visas på huvudsidan.

Steg 2 - Välj din förlorade enhet

  • Du kan välja din enhet från bilden högst upp på skärmen. Appen läser den sista platsen, återstående batteri och IMEI.

Steg 3 - Tryck på platsmarkeringen för din mobiltelefon för att spåra den

  • Placeringsmärket för mobiltelefonen är grönt, när du rör vid det kommer det att omdirigeras till Google Maps-applikationen.

Steg 4 - Klicka på Riktning för att starta navigeringen

Nu har du den sista platsen för din mobiltelefon. Närma dig omedelbart den utsedda platsen. Platsen som Google Maps pekar på är 20 meter korrekt.

Det är en annan historia om din enhet finns i rummet, noggrannheten hos Google Maps för att spåra var din mobiltelefon är ibland mindre korrekt.

Från den sista platsen kan du fråga folk runt dig. Om det visar sig att din mobiltelefon fortfarande är på och runt dig kan du använda appen Clap to Find

Sök efter närvaron av en mobiltelefon med Clap to Find

Klappa för att hitta är en applikation från Frimus som fungerar som ett verktyg för att hitta mobiltelefoner genom att klappa i händerna.

Denna applikation kommer att fånga ljudet av att klappa tre gånger, då kommer den att spela låten. Med detta kan du ta reda på var din mobiltelefon befinner sig.

Du kan ladda ner applikationen här.

Produktivitet Frimus Apps NEDLADDNING

Att använda den här applikationen är ganska lätt, du behöver bara följa dessa steg:

Steg 1 - Öppna appen Clap to Find och klicka sedan på Kom igång

Steg 2 - Klappa tre gånger och välj sedan Ja.

  • Du måste trycka 3 gånger för att aktivera funktionen. Försök att aktivera den här funktionen på en lugn plats, borta från buller.

Steg 3 - Ställ in varningstyp i Inställningar

  • På inställningssidan kan du justera varningsläge, volym och känslighet.

Steg 4 - Lås din mobiltelefon

  • När du låser din mobiltelefon kan du försöka klappa i händerna tre gånger. Om det lyckas kommer din mobiltelefon att slå på låten automatiskt.

Hur man spårar en förlorad mobiltelefon när den är avstängd kan inte ge en exakt plats om du befinner dig i en byggnad med flera våningar.

Som ytterligare tips kan du justera känsligheten för klappljudet till 100% så att din mobiltelefon fortfarande låter när du klappar i händerna från en plats som ligger långt borta.

OH ja, det maximala avståndet som mobiltelefonen kan låta efter att du klappat i händerna är bara 1-2 meter, gäng!

Kom ihåg, leta inte efter en förlorad mobiltelefon ensam, försök att ta med vänner eller myndigheter för att vara säkra.

Så här spårar du en förlorad mobiltelefon i dödläge med hjälp av en applikation. Vad tycker du om detta sätt?

Skriv din åsikt i kommentarfältet, ja. Vi ses i nästa artikel!

Läs också artiklar om spårplats eller andra intressanta artiklar från Daniel Cahyadi.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found