4 saker du måste veta innan du blir en Android-utvecklare

Numera kan vem som helst bli en "grön robot" applikationsutvecklare. Den här artikeln är för alla er som vill börja vara en professionell utvecklare av Android-applikationer.

Nyligen talar världen om symtom "Börja"Där den unga generationen i alla delar av världen vägrar att arbeta för andra människor och föredrar att utveckla sina egna produkter, särskilt inom teknikområdet.

Naturligtvis vara utvecklare Android-applikationer har en enorm förhandlingsstyrka för dessa fenomen i världen. Några av fördelarna med att vara utvecklare Android bland idéerna (programvara att utveckla) tillhandahålls officiellt gratis av Google. Ja, nuförtiden kan vem som helst bli utvecklare applikationen "grön robot". Det finns även gymnasieelever i Makassar som framgångsrikt har gjort ansökningar med en lukrativ inkomst.

  • Så här aktiverar du utvecklarläge i Windows 10
  • Hur man visar utvecklaralternativ på Android
  • 10 måste-ha Chrome-tillägg för webbdesigners och utvecklare

4 saker du måste veta innan du blir en Android-utvecklare

Det är faktiskt inte möjligt att utveckla applikationer omedelbart. Därför är den här artikeln för alla er som vill börja bli utvecklare yrkesverksamma från Android-applikationen. Omedelbart är det dessa saker du borde veta innan du blir utvecklare Android-applikation:

1. Ladda ner SDK (Software Development Kit) för applikationsprogrammering

I detta skede finns det flera programvara som du kan använda. Det beror på vilken typ av SDK du är bekväm med. Enligt min erfarenhet föredrar jag att utveckla applikationer Android Studio eller Förmörkelse, om du vill utveckla Android-spel föredrar jag det Enhet3d.

Tredje programvara kan laddas ner gratis på webbplatsen:

  • Android Studio
  • Förmörkelse
  • Enhet3d

2. Lär dig programmeringsspråk

Naturligtvis, när du vill utveckla en applikation måste du känna till programmeringsspråket. Grunden för programmeringsspråket på Android är Java och XML. Du behöver inte oroa dig om du inte vet någonting om Android-programmeringsspråket, för en av fördelarna med Android är Öppen källa, Var källkod redan spridda och du är fri att använda.

Jag är inte särskilt bra på programmeringsspråk heller. men för att kringgå detta kan du använda Bibliotek. Ett bibliotek kan liknas med ett fragment av kommandon som du senare kan implementera i din SDK. För att ladda ner biblioteket kan du gå till webbplatsen Android-Arsenal.

3. Master grafisk design

Tja, vanligtvis mycket utvecklare Glöm det här. även om det gäller UI-frågor (Användargränssnitt) och UX (Användarupplevelse) är mycket avgörande för applikationsutveckling. Till exempel finns det en applikation med överlägsna funktioner men utseendet är mycket övertygande, naturligtvis kommer applikationsanvändare inte att känna sig bekväma med att använda applikationen på länge, även om de omedelbart kan använda den.avinstallera.

På grund av detta är grafisk design också ett måste för applikationsutvecklare att behärska den. Som ikoner, startbild, tapet /bakgrund och andra måste följas noggrant. Det hindrar oss också från uppskjuta Google om vår applikation använder bilder som är smutsiga eller inte har laglig äganderätt.

4. Offentliggörande och intäkter

Efter att ha lyckats skapa applikationen, tänker vi naturligtvis då vad är fördelen? Om du kan skapa en Android-applikation kan vi faktiskt dra nytta av det. Till exempel bara att öppna applikationsutvecklingstjänster och liknande. Men för långsiktiga fördelar måste du ha en applikation som är din favorit och intäktsgenerering. För intäktsgenerering rekommenderar jag att du använder Admob, reklam från Google som är välkänt för inkomst det lovar.

När du har installerat Admob i din applikation måste du marknadsföra det i stor utsträckning. En av dem är publicera i alla applikationsbutiker som Google Play Store, Amazon AppStore och andra. För att publicera din ansökan i Play Store behöver du kapital 25 USD eller däromkring 325 000 IDR. Senare kommer din ansökan att konkurrera med de miljontals applikationer som finns där. För att förbättra kvaliteten på din app kan du lära dig också ASO (App Store Optimization), ungefär som SEO i Play Store.

Nu är det grunderna i att vara en person utvecklare Android du borde känna till innan du kör den. Förhoppningsvis är den här artikeln användbar och bekräftar milstolparna för din passion att bli utvecklare professionell Android-applikation.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found