5 löjliga 'unfaedah' spel men får dig garanterat att skratta

Bortsett från Toilet Time finns det tydligen andra löjliga spel. Nyfiken? Låt oss kolla in den här artikeln!

I Play Store finns tusentals spännande spel som du kan spela, allt från RPG, racing, äventyr och så vidare. Men om du är trött på att spela spelet är det alltför mycket vanligakan du prova andra spel som är unika och löjliga. Till exempel spelet Toalett Tid där du kommer att göra olika löjlig uppgift som att döda kackerlackor, raka skägg, borsta tänderna och andra unika uppgifter.

Förutom Toalett Tid, tydligen finns det andra löjliga spel. Nyfiken? Den här gången kommer ApkVenue äntligen att veta 5 löjliga spel som du måste spela för att göra dina dagar fulla av skratt. Kom igen, låt oss lyssna!

  • PHP-spel! 7 spel med coola omslag men i verkligheten
  • De 10 mest fuskbossarna i spelet, kan inte förlora!
  • De 5 bästa nyhetsläsapplikationerna med de senaste uppdateringarna

5 dumma 'Unfaedah'-spel men garanterat att få dig att skratta

1. Sperminator

Jag vet inte vad som ligger bakom utvecklare skapade det här spelet. Detta spel är klart borde inte spelas av barn. För i det här dumma spelet kommer du att fungera som en vakt moder ägg beställ ägg inte befruktad av spermaceller.

Då är du tvungen att döda spermierna vandra runt med hjälp avknacka på spermierna som passerar. Även du kan hitta konstiga föremål associerad med andra reproduktionsorgan i detta spel.

2. Galen tandläkare

För er som strävar efter att vara tandläkare, det känns rätt att spela det här spelet. Eftersom det är i spelet Galen tandläkarekommer du att fungera som tandläkare.

Unikt kan du göra vad som helst mot patienter, till exempel dra ut tänder slarvigt och olika andra löjliga handlingar. Otroligt nog kan patienter också ge en reaktion de fåniga sakerna du gjorde.

3. Toalett Tid

I spelet Toalett Tid, kommer du att få dumma uppgifter, som att döda kackerlackor och andra roliga uppgifter. Dessutom måste du bada på toaletten med tvål, borsta tänderna och raka skägget och mustaschen som en riktig dusch. Efter att ha slutfört några uppdrag kan du få specialföremål som en tidsmaskin och så vidare.

4. Troll Face Quest Videos Memes

I det här spelet kommer du att bli inbjuden att också lösa olika pussel unikt, löjligt gissning vars svårighetsgrad kan justeras. Förutom de löjliga gissningarna är det intressanta med detta spel att varje gång du framgångsrikt slutför dessa gissningar får du ett pris i form av löjliga videor.

5. Löjligt fiske

Samma som fiske spel annat, djupt Löjligt fiske Du fiskar med en fiskespö anti-mainstream tång. Istället för att använda en fiskespö kommer du att få det här spelet såg, pistol, hårtorkoch andra konstiga verktyg som används för fiske.

Det är 5 dumma spel för att bli av med trötthet och gör din dag full av skratt. Om du inte kan vänta med att spela det kan du ladda ner det direkt i Play Store eller på Jalantikus.com.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found