Jailangkung-ritualer och tarmtest i spelet! Det här är de 5 mest unika och kreativa android-skräckspelen

På Android finns det många skräckspel som du kan prova, ett av de mest kända spelen är Slendrina. Detta spel är helt inte läskigt men det är förvånande, förutom Slendrina finns det många fler.

På Android finns det massor av dem spel skräck som du kan prova, en av dem spel den mest berömda är Slendrina. Spel detta är helt inte skrämmande men förvånande, förutom Slendrina det finns många fler. Fastän Android-skräckspel är inte så läskiga men om du är någon som är blyg så är det garanterat att du inte vågar spela igen.

Tidigare hade Jaka granskat ungefär spel skräck med den hemskaste djävulen, och här kommer ApkVenue att berätta om det spel Den mest unika och kreativa Android-skräck. Men inte så hemskt, dock spel Du borde verkligen prova det, för det finns flera spel det där gjord av indonesiskt folk för. Tja, för er som är nyfikna på vad spel den mest unika skräck i den kreativa soptunnan? Kom igen, se helt!

  • 13 bästa skräckspel med HD-grafik på Android
  • 7 läskigaste ögonblick någonsin i ett skräckspel
  • Dessa 5 läskigaste Android-skräckspel kan spelas utan internet

Jailangkung Ritual and Guts Test! Här är det 5 Spel Den mest unika och kreativa Android-skräck du måste prova

1. Jailangkung Ritual

I den första rang det finns Jailangkung-ritual, spel detta tillverkas i Indonesien som verkar ha lyckats locka miljontals spelare. Anledning varför spel detta är unikt eftersom det bär Indonesisk berättelse (Jailangkung ritual) som är ett inbjudande spel anda, och naturligtvis hemma i Indonesien.

Enligt Jaka spel detta stavas ut mer olyckligt jämfört med spel en sådan utländsk skräck Slendrina och andra, för att det ser så verkligt ut och så gör gåshud. Utöver det, Jailangkung-ritual har också en historia som den är spel äventyr. Kort sagt, det berättar om en gymnasieskola som gillar det ockulta, så detta Jailangkung Ritual-spel börjar.

2. Tarmtest

Guts test är en spel 2D-grafik som mycket liknar en tv-sändning med titeln En annan värld, på ett sätt Gutsy spel eller ett test av hur stark spelarens tarmar är. Tja, på Guts Test spel Denna Android skiljer sig inte mycket från den som sänds på TV Killar, uppdrag på spel detta är ett test av hur stark tarmarna till karaktärerna du spelar.

Det är här du kommer att placeras på någonstans hemsökt endast med en ficklampa. Även om det inte kan sägas vara coolt när det gäller grafik eftersom det fortfarande är 2D spel detta är redan ganska läskigt. Tro inte? Prova bara själv, hur känns det att spela spel den mest unika på den här.

3. Skräck [REC]

Skräck [REC] inte heller unikt. Om spel Skräck Dödlig ram kräver att spelaren fotograferar djävulen Skräck [REC] kräver spelaren spela in djävulen det är någonstans. I Skräckspel [REC] du kommer att träffas mycket hemskt spöke som kuntilanak och andra. Eftersom din roll är en upptäcktsresande och ditt äventyr kommer att börja på en hemsökt plats.

Perfekt 3D-grafik göra Skräckspel [REC] ser så verklig ut. Frågan är, vågar du spela?

4. Pocong Hunters

Spel Den fjärde mest unika Android-skräck enligt ApkVenue är inte mindre utmanande. Ansluta Pocong Hunters Detta är spel tillverkad i Indonesien, ja du vet att pocong är det mest läskiga spöket i Indonesien. Om du i den verkliga världen måste undvika och springa från pocong, då di spel Pocong Hunters du måste göra det motsatta.

Så som namnet antyder är ditt jobb här naturligtvis jaga pocong. Ditt äventyr kommer att börja på en hemsökt plats där ingen människa finns i det, aka du är ensam. Spel det har ganska bra 3D-grafikfaktiskt ser det väldigt verkligt ut. Poängen är att inte erkänna att du är modig än, testa hur stark din tarm är Pocong Hunter-spel.

5. I Chase - Chase the Pocong

In Chase - Chase the Pocong inte heller läskigt. Om spel nummer 4 jagar pocong, så nummer 5 är precis tvärtom In Chase - Chase the Pocong. ApkVenue, jag tycker att det är uppenbart In Chase - Chase the Pocong Detta är spel den mest unika och mycket kreativa skräck. Även spel det här också har en intressant berättelsedu vet.

In Chase - Chase the Pocong berättar historien om en kvinna (huvudperson) som måste hitta ett sätt att återvända till sin hemstad, han också har som mål att leta efter mystiska föremål såsom heliga keris och vissa stenar. Ditt äventyr äger rum i din egen by, där byn är bebodd av människor pocong sprit som kommer att vara redo att jaga dig. Så allt du behöver göra är att undvika, springa, för att hålla sig vid liv och sedan hitta en väg ut.

Nu räcker det 5 spel Den mest unika och kreativa Android-skräck. Om du gillar detsamma Spända spel, så ApkVenue rekommenderar att du provar några spel skräck ovanför. Du kommer att känna den verkliga utmaningen, för spel det lyfte från indonesisk skräckhistoria.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found