hur man laddar ner den förlorade / borttagna spelbutiken

Hur du laddar ner och installerar Play Store presenteras i sin helhet här. Komplett med en länk så att det inte är komplicerat när du laddar ner Play Store.

Google Play Butik är en plats där du Android-användare söker och får olika applikationer eller spel som du vill, inklusive Den bästa Google-applikationen för WFH.

Tyvärr finns det fall på telefoner där Play Store inte är installerat, förlorat eller av misstag raderat, så du måste oundvikligen installera Play Store.

Hur installerar du sedan Play Store för smartphones som upplever dessa fall? Koppla av, gänget medan med Jaka har allt en lösning. Här är en guide hur man laddar ner och installerar Google Play Butik det enklaste och mest komplicerade!

Hur laddar jag ner Play Store gratis på Android

Den här gången berättar ApkVenue hur man laddar ner Play Store som inte installeras, förloras eller raderas av misstag. Hur man installerar det är ungefär detsamma som det är en rad coola och sofistikerade applikationer på Android-telefoner.

Du behöver inte oroa dig om din Android-enhet inte har Play Store installerat. Jaka kommer också att förklara hur man installerar Play Store på din Android-smartphone.

Hur laddar du ner Play Store och hur installerar du den på din Android-smartphone? Här är några alternativa sätt att ladda ner Playstore.

Ladda ner Play Store via Jalan Tikus

För de av er som inte har en Play Store på sin Android-smartphone, Du kan ladda ner Play Store direkt via Jalan Tikus webbplats.

Filen som ApkVenue laddar upp är garanterat mycket säker och säker inte innehåller skadlig kod eller virus vad som helst i det för Jaka hade testat det tidigare.

Play Store-applikationsformatet är också en APK, inte en XAPK-fil, så installationsprocessen är mycket enklare.

Så här laddar du ner Google Play Store via JalanTikus:

 1. Ladda ner och Installera Play Store APK.
 2. När den är klar trycker du på APK-filen.
 3. Gjort! Nedladdningsprocessen startar automatiskt.

Ladda ner appen Google Play Store här:

Apps Downloader & Internet Google Inc. LADDA NER

Det första sättet att installera gratis Play Store är garanterat det enklaste och enklaste, så du behöver inte använda den på länge, klicka bara på länken ovan för att omedelbart starta nedladdningsprocessen.

För mer fullständig information, läs ApkVenues speciella artikel med titeln Ladda ner den senaste Google Play Store APK 2021.

Ladda ner och installera Play Store via appen Pure APK

Den här metoden är hur man laddar ner en alternativ Playstore, om du inte kan använda den första metoden. Samma som den första metoden kan du njuta av den andra metoden gratis.

Hur man installerar det här alternativa Play Store kräver ytterligare applikationer som fungerar via tredjepartslänkar.

Den här appen också Jaka har testat säkerheten och är också en pålitlig källa för nedladdning av appen Play Store.

Metoden är verkligen lite längre än den första och här gör du så här:

 1. Öppna applikationen Ren APK.
 2. Skriv "Play Store" i sökfältet och Stiga på.
 3. Klicka på nedladdningsknappen för att starta nedladdningsprocessen för Play Store.
 4. När du är klar installerar du den här applikationen eller manuellt via Utforskaren.

Ladda ner applikationen Pure APK här:

Apps Utilities Apkpure LADDA NER

Vad sägs om det, gäng? Det är enkelt, hur är det, hur man installerar den andra Play Store som ApkVenue delar den här gången? Bortsett från Play Sotore, APK Pure ger en mängd intressanta applikationer andra som du också kan ladda ner gratis.

Till skillnad från APK Pure som öppet tillhandahåller APK-filer från sina konkurrenter, tillhandahåller Google Play Store inte applikationen Pure APK på deras nedladdningssida.

Om du verkligen är intresserad av att använda appen Pure APK i framtiden måste du ladda ner den manuellt via länken som ApkVenue har delat ovan.

Så här installerar du den nedladdade Play Store

När nedladdningen av Playstore är klar finns det några steg du måste göra först om du vill installera det här programmet manuellt.

Eftersom Play Store som du vill installera kommer från en annan källa måste du ge ytterligare tillstånd först så att du kan installera APK-filen som du laddade ner.

Glöm inte att aktivera alternativet innan du installerar gratis Play Store Okända källor eller okända källor i dina Android-smarttelefoninställningar. Hur:

 1. Öppen inställningar.
 2. Bläddra ner för att välja sektion Ytterligare inställningar.
 3. välja Integritet för att ta fram ett nytt urvalsfönster.
 4. När ett nytt fönster öppnas aktiverar du alternativen Okända källor.

Med detta kan du fritt installera Play Store och andra applikationer eller spel som du laddar ner från tredje part.

Se till att bara installera applikationer som har en garanterad säkerhetsnivå så att din mobiltelefon kan skyddas från virus eller skadlig kod.

Notera: Glöm inte att inaktivera okända källor efter installation av Play Store.

Så här uppdaterar du Play Store (regelbundet)

Efter att ha laddat ner Play Store-appen och installerat den på din mobiltelefon utan problem vill du naturligtvis alltid gör denna ansökan aktuellt.

Egentligen en process uppdatering görs vanligtvis automatiskt, men vissa användare kan ha problem så det borde meng-uppdatering Play Butik dem manuellt.

Här är hur uppdatering Play Store manuellt så att du kan öva. Denna metod är också användbar för dig som har problem med Play Store och vill uppdatera till den senaste versionen. Här är stegen.

 1. Öppna appen Play Butik.
 2. Tryck på trippelikonen längst upp till vänster.
 3. Välj meny inställningar.
 4. Skrolla ner, leta efter alternativ Play Store-version.
 5. Klicka för att börja ladda ner den senaste versionen från Play Store.

När du trycker på det här alternativet kommer appen Play Store att ge information om huruvida den har anpassat den senaste versionen eller inte. För mer information, läs ApkVenues artikel med titeln Hur man uppdaterar den senaste versionen av Google Play Store.

VISA ARTIKLAR

Om du har anpassat den senaste versionen behöver du inte göra någonting, men om din Play Store fortfarande är en gammal version är det ett alternativ uppdatering Kommer komma.

Klicka på alternativ uppdatering för att köra processen uppdatering automatiskt. Vänta några ögonblick och din Play Store ändras automatiskt till den senaste versionen.

Det är hur man laddar ner Play Store gratis på en Android-enhet som inte installerades, förlorades eller raderades av misstag. Hur? Mycket lätt, eller hur?

Nu behöver du inte längre få panik och vara förvirrad för att söka och hitta miljoner av dina favoritappar och spel eftersom du redan har Play Store.

Om du behöver ett annat program eller ett annat spel i form av en APK- eller XAPK-fil kan du ladda ner det direkt via Jalan Tikus, gäng.

Läs också artiklar om Google eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found