6 hemliga spel som tillhör google, har du spelat?

Som en gigantisk sökmotor på Internet har tydligen Google också dolda spel som du kan spela när du surfar. Är du nyfiken på vad Googles dolda spel är?

Förutom att vara känd som ägare till den största sökmotorn, Google det är under företaget Alfabet verkligen känd för att presentera många nya innovationer. Även det köpta Android-operativsystemet Google, lyckades bli den största smartphone-plattformen som används i stor utsträckning i världen.

Men visste du att Google också har spel? Ja, det här spelet från Google är till och med gömt bort, så inte alla vet!

  • Överraskning! Du kan spela Solitaire och Tic Tac Toe på Google Sök
  • Google-sökning flytande på indonesiska, kan bjudas in till chatt!
  • 10 fantastiska Google-produkter som människor sällan känner till

Google Hidden Games

Spel skapades för att bli av med tristess när du är fri. Inse detta, som en sökmotorgigant och ägare av den välkända Chrome-webbläsaren, visar sig Google tillhandahålla dolda spel som du kan spela med hemliga nyckelord. Här är de dolda spelen på Google:

1. T-Rex Jump

Har du någonsin varit upptagen med att surfa för Google Chrome-användare men plötsligt minskar din internetanslutning? För att inte bete när användarens internet kopplades bort förberedde Google ett hemligt spel i formuläret T Rex. Med monokrom grafik får du i uppgift att passera genom hinder genom att trycka på Rymdstång i tangentbord. Vänta på att ditt internet ska starta om, försök att få högsta poäng i det här Google-ägda spelet.

Google Inc. webbläsarappar LADDA NER

2. Pacman

För fans av klassiska spel måste du vara bekant med Pac Man. Pacman introducerades först 1980 av Namco och publiceras Halvvägs. Sedan dess har detta spel blivit känt eftersom det är gameplaydet är roligt och beroendeframkallande.

Tja, för er älskare Pac Man, försök att skriva nyckelord "Pacman" på Google kommer det att visas klotter Pac Man. Om du klickar på, klotter detta kommer att visa sig vara dyka upp vilket tar dig till Pacman-spelet. Google skapade detta spel 2010 för att fira 30-årsjubileet för det klassiska spelet.

3. Zerg Rush

Du försöker hitta nyckelord"Zerg Rush" på Google, då kommer en överraskning att komma till dig. Du kommer att förväxlas med antalet bokstäver "O" redo att förstöra visningen av dina Google-sökresultat. Även om det inte kan stoppas kan du tävla och skjuta bokstaven O som kommer att få högsta poäng då dela med sig till Google Plus. Har du försökt?

4. Tic Tac Toe

Luffarschack är ett korsande spel på ett 3x3 pantbräda. Din uppgift i Tic Tac Toe-spelet är att tävla först för att få tre rutor i rad. Jo, Google släppte nyligen spelet Tic Tac Toe på sin sökmotor. Bara Skriv nyckelord"Luffarschack", då visas ett 3x3-kort för att spela Tic Tac Toe. Du kan spela det med vänner eller mot datorn.

5. Solitaire

Tillsammans med introduktionen av det dolda spelet Tic Tac Toe på Google introducerade Google också spelet Klassisk patiens som kan spelas på sökmotorn. Bara Skriv nyckelord"Patiens" på Google visas texten Tryck för att spela när du väl har klickat fyller Solitaire-skärmen skärmen på din Android-smartphone.

6. Android-påskägget

Förutom att använda nyckelord specifikt på Google-sökning har tydligen Google också ett speciellt spel som tillhandahålls på Android-smartphones. Detta spel är ett spel som Flappy Bird som hålls gömt. Oavsett om det är Android Kitkat till Android Marshmallow kan du komma åt påskägg spel Android genom att trycka snabbt på 3 gånger Android-version på menyn Inställningar - Om.

När Android-versionslogotypen visas (i det här fallet Android M) klickar du och håller den ned en stund. Taraaaa, kom igen gameplay som Flappy Bird enligt din Android-version.

Spel Arkad LADDA NER DOTGEARS

Så det finns sex dolda spel som ägs av Google som du kan spela för att fylla din fritid när du surfar. Även när du inte är ansluten till Internet kan du spela Google-spel. Kom igen, prova dem alla!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found