de bästa och mest populära santuyorden 2020, selow bro!

Läkarnas aktivist? Behöver du några hjälpsamma ord för att skapa en bildtext eller dela det? Här har ApkVenue förberett en samling hjälpsamma citat åt dig.

Är du en av lekmännen? Ha en livsfilosofi om du inte är lycklig, inte lycklig? Detsamma är Jaka-gänget också en av de fulla medlemmarna i denna santuy.

Livet kan verkligen inte tas för allvarligt, det finns för många problem för dig att tänka på dig själv, för mycket drama för att du ska kunna spela ensam, bara slappna av, var bara glad.

Problemet är att det aldrig kommer att sluta komma, livets drama kommer inte att sluta rulla, du behöver inte tänka på det för mycket.

För er anhängare av santuys livsfilosofi kommer den här gången ApkVenue att dela några santuy-ord som du kan använda som en påminnelse om att livet inte är för allvarligt, bara koppla av.

Bästa och mest populära Santuy-ord (Senaste 2020)

För dig som är yr att jagas deadline de som inte hänger runt, eller kanske bara tänker på livet, var kan dessa santuy-citat vara en lugn för dig.

Du kan också dela orden som ApkVenue har förberett med folket närmast dig, berätta för dem att du inte vill vara för komplicerad, bara vill hjälpa.

Du behöver inte vara lång längre, här är en samling hjälpsamma ord som du kan använda för att bli Instagram-bildtexter, WhatsApp-statuser och så vidare.

Santuy citerar ord

För de av er som behöver dagliga offertar, här är en lista med användbara citat som du kan använda för att öka din entusiasm för dig själv eller att dela med andra.

Livet är yr när du tänker på det! Så slappna av, även om det är bittert, bara njut av det.Ta det lugnt, slappna av, livet bedömer testet av sina ansträngningar, inte resultaten.

Livet är huvudvärk om du tänker på det! Så slappna av, även om det är bittert, bara njut av det.Förlora och vinna tas vardagligt. Det går aldrig för långt. Ska vi också leva så? Ledsen och glad, helst medelmåttig. Inget behov av att överdriva det.Var en avslappnad person i ett hektiskt liv under press, optimistisk i varje utmaning.Livet är bara avkopplande, bara gå, spring inte, för livet är en resa inte en flykt.Var avslappnad i ett hektiskt liv under press, optimistisk i varje utmaning.Livet måste vara avslappnat, entusiastiskt och ge inte lätt upp om du möter komplicerade problem.

Det finns inget ord ambyar för människor som har barernas själ.Förhoppningsvis den här månaden kan mitt sinnliga sinne och min kropp vara starka inför de kommande simuleringarna och uppdragen.Inse det och svara avslappnat, livet är redan smärtsamt, lägg inte till smärta, le.Livet måste vara avslappnat, entusiastiskt och ge inte lätt upp om du möter komplicerade problem.Ta det lugnt, slappna av, livet kommer att vara fullt av problem, om du inte vill ha problem, när du går i pension, lev.Oavsett vad livet älskar oss, ta det bara och var tacksam, det är fortfarande bra han vill ge.Om livet inte har problem är det precis som grönsaker utan salt, smaklöst.

Santuy singels ord

Har du ingen partner ännu? Santuy, gäng. De enskilda santuy-orden nedan kan vara en motivation för dig så att du inte är för ledsen men har en partner.

När igen PDKT och avvisas innan du skjuter santuy!Molnigt betyder inte regn, dating är inte nödvändigtvis gift.

Han lämnade dig inte, Allah håller honom borta från dig eftersom Allah vet att han inte förtjänar att få dig, SantuyDu är för santuy för mig som är för barer.Livet är bara ta det lugnt, var inte så vettigt att möta frågan "när man ska gifta sig" Bara balar med ett leende, "Igår är det redan sent".Oavsett hur långt han går. Om det inte är en själsfrände, vad kan du säga? Yogi Natasukma Gå till Solo, fortsätt till Belgien. Trots att jag är singel är jag fortfarande glad.Singel betyder inte alltid ensam och att ha en relation betyder inte alltid att vara lycklig. Santuy, bara.Jag är singel och jag är glad.

Jag är singel så att du kan träffa, så när ska du skjuta mig?Jones står för singel med lycka.Om du har varit lycklig sedan du var singel, varför ska du upprätthålla en olycklig relation?Bättre singel men många bryr sig än att ha en partner men det känns som att vara ensam.Varför vara avundsjuk på en släpvagn om en Ferrari ser cool ut ensam.En enda person skapades med en partner som han inte hittat. Koppla bara av först.

Korta Santuy-ord

Du behöver korta santuy-ord som är lämpliga för att göra bildtexter på semestern, eller också för WhatsApp-status, du kan använda orden som ApkVenue har förberett nedan.

Det är okej om du ljuger för mig kommer du att straffas senare. Jag är santuy.Koppla av! Oroa dig inte för livet, Jon. Men njöt.Gör inte livet svårt. Det är enkelt, klag inte mycket.Koppla av, livet är enkelt, bara människor är komplicerade.

Litet lärs artighet och uppförande, stort lärs hur man kan vara rolig och hjälpsam.Livet är yr när du tänker på det! Så slappna av, även om det är bittert, bara njut av det.Avkoppling är det mest värdefulla livet.Livet är avslappnat, men säkert.Gud är med människor vars själar är santuy.Gör inte livet svårt. Det är enkelt, klag inte mycket.Bara koppla av, livet är dynamiskt. Du brukade bli älskad, imorgon var du hatad. Vice versa.Var inte en person vars hobby är att tänka på problem, bara hjälp dig själv att gå bort med problemet själv.

Vet du varför jag kan bli glad så här nu? Inte för att jag har mycket pengar, utan för att jag är mycket hjälpsam.Om någon säger att ligga inte kan lyckas, tänk inte på det, låt oss ligga ner igen.Om folk är bullriga, se dig sova hela tiden, säg bara att du jagar drömmar.

Sundanesiska Santuy-ord

Vill du lyssna på sundanesiska santuy-ord för att dela med dina vänner eller kanske är din förälskelse en sundanesisk? Här har ApkVenue förberett alla sundanesiska ord åt dig. Det finns också mening.

Men seuri sanajan hatar nalangsa är ett drag av en stor jalma, slappna av vi lurar. Fortsätt skratta trots att ditt hjärta är klippt är kännetecknet för fantastiska människor, slappna av bara Bro.

Havsgräs andas in plattorna som ligger mot kanten av jidaren.

Livet är inte så rakt som en härskare.

Ek sakumaha wae beuratna pagawean, kommer att vara tom för havsgräs i Pigawean.

Oavsett hur hårt arbetet är blir det lätt om du inte gör det.

Lukta, försök att prova stil, men du måste försöka för pengar.

Livet är inte mycket stil, men det måste vara mycket pengar.

havsgräs havsgräs nu fråga iraha rek efter att ha gift? Bejakeun, du har fortfarande ont i loppet, så du måste följa sagala?

Om många frågar när du vill gifta dig? Säg bara, jag deltar inte i loppet, varför måste du följa allt?

Då måste du vara så, då måste du göra det. Sedan fortsätter vi, vill du verkligen ha parkeringsvakt te?

Då måste jag göra det, då måste jag göra det här. Fortsätt bara, är jag parkeringsvakt?

Är det sant att du måste smutta på starkt te, naha måste du få cement? Santuy vi är.

Det är sant att livet måste vara starkt, måste jag spruta cement också? Slappna av.

Tadina duschar, när jag tittar i spegeln är det sött, ah tamas vi.

Jag skulle ta en dusch, när jag tittade i spegeln var den fortfarande söt, så jag tvättade bara mitt ansikte.

Jag andade bara in mah tong girig i mitt sinne, jag gjorde nog.

Tänk inte på livet för mycket, gör det bara.

Sjögräs, andningsproblemet är geus på grund av beurat sabeurat-beuratna, jag klämmer på min kudde och använder sedan keur sare.

Om livets problem har blivit för tunga, byt ut dem mot en kudde och fortsätt använda dem för att sova

Det är en samling santuy-ord som du kan använda som bildtext på sociala medier, status eller bara för att läsa som motivation.

Ta inte livet för allvarligt, gäng, tänk inte på alla problem som är riktigt inuti, bara koppla av senare finns det också en väg ut.

Förhoppningsvis är informationen som ApkVenue delar den här gången användbar för er alla, och vi ses igen i nästa artiklar.

Läs också artiklar om Ord eller andra intressanta artiklar från Restu Wibowo.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found