hur man kringgår mi-konto (mi-konto) på xiaomi, 100% fungerar!

Vill du radera och kringgå ett låst Mi Cloud-konto? Här ger ApkVenue knep och hur man kan kringgå Mi-konton (Mi-konton) på Xiaomi-telefoner enkelt och fungerar 100%, vet du!

Xiaomi bli ett av de bästa billiga Android HP-märkena som framgångsrikt har dominerat marknaden smartphone i Indonesien. Det överkomliga priset är verkligen den största attraktionen, eller hur?

Xiaomis mobiltelefon är också oskiljaktig från problemet, gäng. En av dem är Mi-konto eller Mi-konto som är låst eftersom du inte vet Lösenord-hans.

Detta låsta Mi-konto eller Mi Cloud är det som ibland hindrar några av dina behov, till exempel för att återställa Xiaomis mobiltelefon.

För att åtgärda detta kan du följa hela handledningen sätt gå förbi Mi Cloud-konto och Mi-konto enkelt vilken ApkVenue har granskat fullständigt nedan, deh!

Vad är det där Gå förbi Mi Cloud-konto (Mi-konto)?

Fotokälla: techmundo.com (Bypass Mi-konto behövs ibland om du upplever rika förhållanden nedan, gäng.)

För de av er som fortfarande är i trubbel "oprak-oprek" Android-telefoner, särskilt Xiaomi, kan förväxlas med termen gå förbi detta Mi-konto eller Mi-konto.

Enkelt uttryckt, gå förbi Mi-konto du kan säga ett sätt att bryta Mi-kontot och ta bort det från den enhet du använder på grund av olika förhållanden.

I allmänhet letar du efter ett sätt gå förbi Mi-konto enligt nedan på grund av följande två villkor.

 • Du köper en begagnad Xiaomi-mobiltelefon och inser att den fortfarande finns där Det gamla Mi-kontot som har fastnat på din enhet. Här måste du kringgå Mi Cloud-kontot som är låst med Lösenord.

 • Du äger dock en Xiaomi-mobiltelefon glömde e-post, Lösenordeller ett telefonnummer som används för Mi-konto används inte längre.

Insamling av sätt Gå förbi Låst Mi Cloud (Mi-konto), enkelt och enkelt!

I denna recension har ApkVenue två enkla metoder som kan användas av dina Xiaomi-mobilanvändare som vanligtvis använder Mi-konton på din enhet.

Mi-konto själv är kopplad till tjänsten Mi Cloud vilken av dess funktioner är att spåra den förlorade Xiaomi-mobiltelefonen, gänget. Mycket viktig funktion, eller hur?

För er som vill gå förbi Mi-konto och ersätt det med ditt eget Mi-konto, allt du behöver göra är att följa stegen enligt följande.

1. Hur man bryter Mi-kontot med PC (Mi Account Unlock Tool)

Sätt gå förbi Du kan göra det första Mi Cloud-kontot med en PC beväpnad med en applikation som heter Mi-konto upplåsningsverktyg.

Denna metod kan användas utan att veta Lösenord eller lösenordet för den tidigare användarens Mi-konto. Hur är stegen?

Steg 1 - Ladda ner Mi Account Unlock Tool-applikation

 • Första gången, ladda ner Mi Account Unlock Tool-applikationen som du kan få via länken nedan. Installera sedan den på din PC eller bärbara dator som vanligt, gäng.

Ladda ner Mi Account Unlock Tool här!

Steg 2 - Stäng av Xiaomi-mobiltelefonen och gå in i återställningsläge

 • Nu vänder vi oss till Xiaomi-telefoner, allt du behöver göra är att stänga av enheten och gå in Återställningsläge. Tricket är tillräckligt håll ned Power + Volym upp-knappen samtidigt.
 • När du har gått in i återställningsläge ansluter du nu Xiaomi HP till en dator med en USB-kabel. Se till att använda den ursprungliga USB-kabeln så att processen går smidigt.

Steg 3 - Öppna Mi Account Unlock Tool och kontrollera Xiaomi Mobile

 • Öppna Mi Account Unlock Tool-applikationen på din PC eller laptop och först kan du kontrollera om enheten är ansluten genom att välja alternativet Information som följer.

Steg 4 - Starta Bypass Mi-konto

 • Om du är ansluten måste du bara gå vidare till alternativen Bypass Mi-konto. Om det har klickats kommer Xiaomi-mobiltelefonen att göra det starta om automatiskt och vänta tills den slås på igen.
 • Nu måste du bara kontrollera om Mi-konto och Mi Cloud har tagits bort från din enhet eller inte, gäng. Riktigt enkelt, eller hur?

2. Hur tar jag bort Mi-konto utan dator och ytterligare applikationer

Om du inte har en PC eller bärbar dator kan du också följa metoden gå förbi Mi-konto utan PC som ApkVenue kommer att granska vid denna tidpunkt.

Men kom ihåg att genom att följa den här metoden kommer du också att återställa din Xiaomi-mobiltelefon. Så glöm inte att göra det i förväg säkerhetskopiering på kontakter, gallerier och viktiga filer på din telefon, ja!

Om du förstår är allt du behöver göra att följa stegen för att ta bort ett Mi-konto utan en PC enligt följande.

Steg 1 - Öppna Mi-kontoinställningar

 • Se till att när du vill återställa din Xiaomi-mobiltelefon visas en skärm för att ange lösenordet för Mi-kontot först, gäng.
 • Om det är låst och du inte kan komma förbi det, är det första steget du måste göra att öppna menyn Inställningar> Mi-konto.

Steg 2 - Anslut Mi-konto med Facebook

 • På sidan Mi-konto är allt du behöver göra att välja alternativet konto och anslut till ditt Facebook-konto om det fortfarande är i status Inte ansluten, gäng. På nästa sida behöver du bara trycka på Anslut konto.

Steg 3 - Ange e-post och Lösenord Facebook

 • Då kommer du till sidan logga in Facebook, ange sedan din e-postadress och Lösenord FB som vanligt och tryck på Logga in.
 • Vänta några ögonblick tills du återgår till Mi-kontoinställningarna och sedan måste du bara trycka på Logga in på ditt Mi-konto.

Steg 4 - Logga in Mi-konto med Facebook-framgång

 • Om du lyckas kommer ett meddelande att visas som i bilden nedan.
 • För att säkerställa att den är ansluten måste du bara återgå till alternativen konto och kontrollera om Facebook-alternativet är status Ansluten eller inte ännu.

Steg 5 - Öppna webbplatsen Xiaomi Indonesia

 • Gå nu vidare till applikationer webbläsare Android, som Google Chrome och besök webbplatsen Xiaomi Indonesien (//www.mi.com/id).
 • Här behöver du bara välja flikkonto längst ned och välj sedan ett alternativ Mi-konto på nästa sida, gäng.

Steg 6 - Logga in Mi-konto med Facebook

 • Nu när du är ansluten till Facebook stannar du kvar logga in med dessa alternativ tillgängliga i avsnittet Fler alternativ. Gör det logga in som vanligt tills du byter till instrumentbräda Mi-konto.

Steg 7 - Logga in Mi Cloud

 • Nästa du Stäng alla flik på Google Chrome och öppna nu webbplatsen Mi Cloud (//i.mi.com/) och tryck på knappen Logga in med Mi-konto.
 • Här kan du se att det inte finns några alternativ tillgängliga logga in Mi-konto med Facebook som föregående steg. Hur får jag då åtkomst till det?

Steg 8 - Hacka Mi Cloud-konto utan dator

 • Det är i detta steg som du enkelt kommer att bryta Mi Cloud-kontot, gänget. Vägen är öppen flik följ sedan steg 5 till steg 6 tills du går in instrumentbräda Mi-konto.
 • Gå vidare till flik Mi Cloud och du måste bara trycka på tre prickar ikon på Google Chrome och aktivera alternativet Stationär webbplats. Så automatiskt kommer Mi Cloud att göra det logga in med ett Mi-konto, vet du.
 • Då måste du bara välja ett alternativ Sök efter enheter visas på Mi Cloud-sidan.

Steg 9 - Välj den mobila enheten Xiaomi

 • Att göra gå förbi Mi-konto, du måste inaktivera sökfunktionen installerad på din Xiaomi-mobiltelefon. Här behöver du bara välja Xiaomi-mobiltelefonen i alternativet längst upp till höger.

Steg 10 - Stäng av funktionen Xiaomi Device Search

 • Tryck sedan på tre prickar ikon högst upp och välj Stäng av Hitta enheter. Kommer komma dyka upp och du måste bara välja Okej.
 • Om du har gjort stegen ovan i ordning, här kommer du att stanna omstart Din Xiaomi-mobiltelefon som vanligt, gäng.

Steg 11 - Se till att funktionen Hitta enhet är avaktiverad

 • För att säkerställa att funktionen Sök efter enheter har inaktiverats behöver du bara återgå till alternativen Mi-konto och välj en tjänst Mi Cloud.
 • I den här vyn kan du se att status och Hitta enhet är Av vilket innebär att du har inaktiverat funktionen Sök efter enhet tidigare.

Steg 12 - Starta Återställ Xiaomi Mobile

 • Slutligen är allt du behöver göra att återställa Xiaomi-mobiltelefonen så att den är som ny genom att gå till menyn Inställningar> Ytterligare inställningar> Säkerhetskopiering och återställning> Återställning av fabriksdata och tryck på ett alternativ Återställ telefonen i avsnittet nedan.
 • Men kom ihåg att innan du gör detta måste du se till att du har viktig information säkerhetskopiering först ja, gäng.

Steg 13 - Radera & Gå förbi Mi-konto framgång!

 • Som ett resultat återställs din Xiaomi-mobiltelefon och du måste göra de första inställningarna som att köpa en ny mobiltelefon.
 • För att kontrollera om gå förbi Mi-kontot är framgångsrikt, du behöver bara öppna alternativen igen Mi-konto på inställningsmenyn. Om du visar en skärm som den här betyder det att du lyckades, gäng!
 • Då måste du bara registrera ett nytt Mi-konto och också aktivera funktionen Hitta enhet för att förhindra att oönskade saker händer, va.

VARNING:


Metoderna ovan har testats och fungerat på enheten Xiaomi Redmi 4X med gränssnittet MIUI 11. Sätt gå förbi Detta Mi-konto kan också tillämpas på andra typer av Xiaomi-mobiltelefoner.

Det är den fullständiga översynen av hur gå förbi Mi-konto eller Mi-konto som du kan göra själv utan att behöva gå till servicecenter.

Även om du har problem med det, tveka inte att fråga i kommentarfältet nedan. Lycka till och förhoppningsvis användbart!

Läs också artiklar om Xiaomi eller andra intressanta artiklar från Street Rat.