mobila legender: bang bang, dota-spel för Android-telefonram är under 1 GB

Mobile Legends: Bang bang är ett dota-Android-spel som är lätt nog att spela. Även HP Android RAM under 1 GB anses vara lämpligt för att spela detta spel.

Goda nyheter för DotA-spelälskare! Den här gången finns det ett nytt spel som har gameplay liknar DotA, men kan spelas på en Android-smartphone. ja! Spelet är Mobile Legends: Bang bang.

Till skillnad från Vainglory är Mobile Legends: Bang bang en av dem Android DotA-spel vilket är lätt nog att spela. Även HP Android RAM under 1 GB anses vara lämpligt för att spela detta spel.

Gilla vilka funktioner, spel och nedladdningslänk APK Mobile Legends: Bang bang på Android? Följande är recensionen.

  • 16 bästa MOBA-spel 2020 på Android och PC, gratis och beroendeframkallande!
  • 45 bästa och senaste 2020 PC-spel färdiga från alla genrer, måste spela!

Mobile Legends: Bang bang

Mobile Legends: Bang bang är ett Android Action MOBA-spel skapat av Moonton. Storlekar från och med 81 MB, detta Android DotA-spel är tillräckligt lätt för att spelas på Android, även på Android-telefoner med RAM-minne under 1 GB.

Till skillnad från MOBA Android-spel i allmänhet kan Mobile Legends: Bang spelas 10 personer på en gång i ett spel. Du kan slåss 5vs5 mot människor eller mot datorer (AI).

Några av de utmärkta funktionerna i Mobile Legends: Bang bang inkluderar:

1. Klassiska MOBA-kartor, 5v5-strider

Detta spel är upp till märket fem mot fem, vare sig det är människa eller dator (AI). Därför gör detta det mer standard och klassiskt som MOBA-spel i allmänhet. Det finns fyra områden djungel, 18 torn försvaroch 2 Boss.

2. Strategi och samarbete

Det finns olika hjältar med olika kategorier som kan spelas i Mobile Legends: Bang bang, från och med Tankar, magiker, skyttar, mördare, support, och mycket mer. Hjältarna själva kommer att fortsätta växa över tiden.

3. Rättvis (Spela för att vinna)

Precis som andra klassiska MOBA-spel måste du i varje spel träna din egen hjälte från grunden. Detta är för att göra spelet färdigt mer rättvis utan effekt Betala för att vinna.

4. Lätt att spela

Om du aldrig har spelat DotA-spelet på Android tidigare är du inte så svårt att spela följande Mobile Legends: Bang bang-spel.

Anledningen är att det här spelet har en skärm enkelt gränssnitt, vare sig det spelas eller på huvudmenyn. Urval av föremål, skicklighet, och hur man flyttar hjälten placeras på en lättåtkomlig plats.

5. 10 sekunder matchmaking, 10 minuter match

Matchning spelet är väldigt kort, vilket bara tar så lång tid som 10 sekunder endast. Matchen klassificerades också som inte för lång, vilket bara var cirka tio minuter.

Så det här spelet passar verkligen att spelas via en Android-smartphone. Mycket spännande spel, men spelets vikt inte för tung.

6. Offline-läge

Om i allmänhet MOBA-spel kräver tillräckligt hög anslutning, inte i Mobile Legends-spelet: Bang bang. Du kan fortfarande spela spel smidigt även på en 3G / HDSPA-anslutning.

Bortsett från det finns det också funktioner Smart Offline AI-hjälp. Denna funktion gör det möjligt att spela offline-spelarens karaktär av AI. Detta är avsett att förhindra obalanserade spel, 5v4.

Nedladdningslänk

Intresserad av att prova dota-spelet Mobile Legends: Bang? Du kan ladda ner den senaste versionen av APK i länk följande: Mobile Legends: Bang bang.

Moonton Strategispel LADDA NER

Glöm inte att lägga till följande admin-ID för att kunna spela tillsammans: pärlor.