hur man använder whatsapp web på pc & mobiltelefon

Hur använder jag WA Web på en dator / bärbar dator? Följ stegen, som att skanna WA QR-koden för att avsluta här. Plus tips och tricks för chatt på WA Web

Hur man använder WhatsApp Web eller även känt som WA Web blir nu alltmer populärt och efterfrågas mycket av människor. Speciellt nu när fjärrkommunikation har börjat växla till sofistikerade chattapplikationer som WhatsApp.

Så bli inte förvånad om WA-webben eller WhatsApp-webben har blivit vårt dagliga liv. Men vet du redan hur man använder WhatsApp webb enkelt, effektivt och roligt?

För er som fortfarande är förvirrade hur man använder WhatsApp Web (WA Web), den här gången kommer ApkVenue att granska fullständigt i artikeln nedan. Kom igen, se förklaringen här!

Vad är WA Web och vilka är för- och nackdelarna?

I den här artikeln berättar ApkVenue inte bara för dig hur man använder WA Web, men kommer också att förklara i detalj om denna funktion och dess fördelar och nackdelar.

Lär känna WhatsApp Web närmare

WA Web vilket är en enkel beteckning av WhatsApp webb är en funktion som gör det lättare för dig att komma åt applikationen chatt detta via en PC eller bärbar enhet.

Utan att du behöver ladda ner appen kan du använda WhatsApp direkt genom att öppna den på webbläsarprogramvara på en bärbar dator, till exempel på Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Fotokälla: whatsapp.com (Du kan komma åt WhatsApp-webbtjänsten via webbsidan. Whatsapp.com i en webbläsare på en bärbar dator eller PC.)

Funktionen för denna speciella WhatsApp-funktion är också ganska viktig, som den vanliga WhatsApp-applikationen, som att skicka meddelanden, filer, bilder, ljud, video, delningsplatser och andra saker.

För- och nackdelar med WhatsApp Web

Innan ApkVenue kommer in i de viktigaste diskussionspunkterna vill du först berätta om fördelarna och nackdelarna med att använda Web WA eller WhatsApp Web.

Även om det har ett praktiskt intryck har webbplatsbaserade tjänster också flera fördelar till nackdelar som du kan känna.

Här är några fördelarna och nackdelarna med WA Web som ApkVenue någonsin har känt för dig själv:

Fördelar med WhatsApp Web

 • Fördelen med att skriva med tangentbord, särskilt för att minimera stavfel när du skickar meddelanden.
 • Inget behov av att installera en applikation, använd bara webbläsare som Google Chrome (även om alternativ finns klient WA Web själv).
 • Fungerar normalt för att skicka och ta emot textmeddelanden, bilder, videor, dokument och sparade WhatsApp-kontakter.
 • Kan användas för att skicka klistermärke WhatsApp och animerade GIF.
 • Kan göra logga ut fjärrstyrt via huvud WhatsApp-applikationen.

Nackdelar med WhatsApp Web

 • Huvudmobilen med WhatsApp installerad måste alltid vara ansluten till internetnätverket.
 • Kan bara användas på en annan enhet än huvudmobilen med ett personligt WhatsApp-konto installerat.
 • Det går inte att använda vissa funktioner, som röst- och videosamtal, ladda upp WhatsApp-status och skicka plats.
 • Kan inte användas mer än en webbläsare allt på en gång. Om det prövas webbläsare en annan, då webbläsare tidigare kommer att stängas omedelbart.
 • Det går inte att ändra inställningar ladda ner media så alla foton och videor som skickas laddas ned automatiskt.

Hur man använder WhatsApp Web på bärbara datorer, datorer och mobiltelefoner (Android och iOS)

Nu är det dags för oss att komma in i huvuddiskussionen, nämligen hur man enkelt använder WhatsApp Web (WA Web). Först finns det hur man öppnar WhatsApp Web på en bärbar dator eller PC som i allmänhet för arbetsändamål.

Det finns också recensioner hur man öppnar WhatsApp Web på en mobiltelefon vilket gör att du kan öppna WA på två mobiltelefoner samtidigt, vet du. Hur? Titta bara på diskussionen nedan.

1. Hur man använder WA Web på en bärbar dator

Som namnet antyder är WhatsApp Web avsedd för dig som vill komma åt WhatsApp-applikationen direkt via en PC eller bärbar enhet.

Så här använder du WA Web på en bärbar dator som du kan göra i några enkla steg enligt följande.

1. Öppna WhatsApp-webbplatsen

Öppna först WhatsApp-webbplatsen med en URL-sida web.whatsapp.com på din bärbara dator.

2. Var uppmärksam på inställningarna

På den här sidan visas stegen för att aktivera WA Web. Här är du bara uppmärksam QR-kod försedd.

Du kan också aktivera alternativet Stanna inloggad om du vill använda WA Web och automatiskt logga in tillbaka när du öppnar webbläsare andra gånger, gäng.

3. Förbered WhatsApp-applikationen på mobiltelefonen

Byt till WhatsApp-applikationen på din mobiltelefon. Här behöver du bara trycka på tre prickar ikon längst upp till höger och välj ett alternativ WhatsApp webb.

4. Skanna QR-kod

Automatiskt kommer WhatsApp att be dig att göra det skanna på QR-koden som visas på din bärbara datorskärm.

Om detta steg lyckas kommer du att omdirigeras tillbaka till WhatsApp-huvudskärmen. Du kan se om WA Web är aktiv eller inte genom att titta aviseringsfält som följer.

5. WA Web på bärbar dator fungerar!

Vänta några ögonblick tills WA Web på din bärbara dator visas enligt nedan. Nu kan du börja chatt här, gäng.

6. Logga ut WA Web på bärbar dator

Under tiden för vägarna logga ut WA Web på den bärbara datorn, allt du behöver göra är att klicka tre prickar ikon bredvid profilen och välj ett alternativ Utgång.

Eller så kan du också logga ut genom WhatsApp-applikationen på mobiltelefonen med ett klick ikon för tre punkter> WhatsApp Web> Logga ut från alla enheter.

2. Hur man använder WhatsApp Web på Android- och iPhone-telefoner

Även om WhatsApp Web faktiskt är avsett för användning på en bärbar dator eller PC kan du också överlista det så att det kan användas på Android- och iPhone-mobiltelefoner.

Använder inte två WhatsApp-konton på samma mobiltelefon utan ett WhatsApp-konto på två olika enheter. Kan också användas för att knacka här!

1. Förbered WA Web på en annan mobiltelefon

Förbered en annan enhet som du vill aktivera WA-webben på. Antingen på en Android-mobiltelefon eller en iPhone är allt du behöver göra att öppna applikationen Google Chrome. Besök sedan WhatsApps webbsida med URL web.whatsapp.com.

Först var den visade skärmen annorlunda som i metoderna för bärbar dator och dator. Men du kan överlista det genom att knacka på ikon för tre punkter> Skrivbordsplats aktiverad.

2. Skanna QR-kod

När alternativet Desktop-webbplats är aktiverat kommer WA-sidan på din mobiltelefon omedelbart att varauppdatera. Utseendet ändras som visas nedan, som du bara behöver vara uppmärksam på QR-kod och alternativ Stanna inloggad.

Gör det skanna QR genom att gå till ikonen med tre punkter> WhatsApp Web på huvudmobiltelefonen som har WhatsApp-applikationen installerad.

3. WA Web på en Android- eller iOS-mobiltelefon!

Så här ser WA-webben ut som du kan komma åt via _browser-applikationen, särskilt i Google Chrome.

Shhhh ... Du kan faktiskt använda den här metoden för att knacka på din pojkväns WhatsApp och kan läsa alla chattar han skickar och tar emot, du vet!

4. Logga ut WA Web på HP

Om du vill avsluta WA Web på din mobiltelefon kan du trycka på tre prickar ikon bredvid en profil och välj ett alternativ Logga ut.

På din mobiltelefon där WhatsApp-appen är installerad väljer du också ikon för tre punkter> WhatsApp Web> Logga ut från alla enheter.

Hur man använder WhatsApp Web för att hacka WA

Inte bara gör det dina chattar mer praktiska, du kan också använda de praktiska funktionerna i WhatsApp tryck på andras WA, du vet!

Hur man hackar andra människors WhatsApp är också ganska enkelt eftersom du bara behöver ditt eget mobilkapital och modet att låna WhatsApp för personen du vill hacka.

Vilka är stegen? Kom igen, se helt nedan!

1. Öppna webbläsaren på mobiltelefonen

Öppna webbläsarprogrammet på din mobiltelefon, klicka sedan på alternativet till höger och kontrollera det Skrivbordsplats.

Gå sedan till webbplatsen web.whatsapp.com. Se till Desktop Site slås på. Om du inte kan, försök rensa historik och cache i din webbläsare först.

WhatsApps huvudsida öppnas på din mobiltelefon komplett med QR-kod.

2. Låna den mobiltelefon du vill att du ska knacka på

Låna mobiltelefonen till den andra personen du vill trycka på och öppna sedan applikationen WhatsApp på mobiltelefonen.

Klicka på menyknappen längst upp till höger och välj sedan ett alternativ WhatsApp webb. Skanna QR-koden på din mobiltelefon med hjälp av WhatsApp-applikationen på din pojkväns mobiltelefon.

3. Klar

Gjort! Nu kan du övervaka alla chattar som går in i din pojkväns WhatsApp eller andra personer med din egen mobiltelefon utan ytterligare applikationer.

Ladda ner WhatsApp Web Client-applikation för den senaste bärbara datorn 2020

Fotokälla: whatsapp.com (Istället för att behöva bry sig om att öppna web.whatsapp.com kan du ladda ner WhatsApp-webbklienten här!)

För er som känner sig komplicerade att öppna webbläsare varje gång chatt WhatsApp på PC, det kan du också ladda ner Senaste WhatsApp-webben version skrivbordsklient för Windows och MacOS, vet du.

Här är du nog ladda ner WhatsApp Web PC-applikation som du kan få via följande länk:

Apps Produktivitet WhatsApp Inc. LADDA NER

Då är allt du behöver göra att följa samma steg som vad ApkVenue granskade när det gäller hur man använder WA Web på en bärbar dator eller PC! Riktigt enkelt, eller hur?

WhatsApp Web Tips & tricks du måste veta

För att göra din WA-webbupplevelse ännu mer spännande kommer ApkVenue att dela 3 viktiga tips som du måste veta. Kolla in det!

1. Genväg WA-webb

Att använda WA-webben är redan praktiskt, men det visar sig att det finns sätt att använda WhatsApp webbfunktioner snabbare. Svaret är genväg, gäng.

För att använda den här genvägen är allt du behöver göra att trycka på flera knappar samtidigt. Börjar från att skapa nya chattar, arkivera chattar och mycket mer.

Men du måste notera att detta trick bara fungerar om du använder WhatsApp-versionen av webbplatsen, va! Använder inte en webbläsare för att komma åt den.

Här är genvägarna:

 • Ctrl + N: Öppna en ny chatt

 • Ctrl + Skift + [: Öppna föregående chatt

 • Ctrl + Skift +]: Öppna nästa chatt

 • Ctrl + E.: Arkivera chatten

 • Ctrl + Skift + M: Stäng av (stäng av) chatten

 • Ctrl + Backsteg: Radera chatten

 • Ctrl + Skift + U: Indikerar att meddelandet inte har lästs

 • Ctrl + Skift + N: Skapa en ny grupp

 • Ctrl + P: Öppna status eller profil

 • Ctrl + Skift + '+': Zoomer skärmen

 • Ctrl + Skift + '-': Zooma ut

2. Använda två WhatsApp-konton samtidigt

Om du har mer än 1 WhatsApp-nummer kan du också logga in på WhatsApp Web med dessa konton på en gång. Här är stegen:

 1. Logga in på WhatsApp Web med hjälp av en QR-skanning.

 2. I webbläsaren du använder trycker du på genvägen 'Ctrl + Skift + N' (Krom) eller 'Ctrl + Skift + P' (Firefox) för att öppna skärmen Inkognito.

 3. Logga in på WhatsApp Web igen med ditt andra WhatsApp-konto.

 4. Du kan också använda två olika webbläsare för att komma åt dina 2 WhatsApp-konton på en gång.

3. Använda Emojis på WhatsApp Web

Chatta känns mindre spännande utan att använda uttryckssymbol. WhatsApp Web har också en emoji-funktion, men det är lite svårt att hitta den emoji du vill ha.

Det visar sig att det finns ett enklare sätt att söka efter emojis på WhatsApp Web. Precis som i det första tricket kan du också använda genvägar.

Tricket är att använda en tangentkombination ':'med de två första bokstäverna i den emoji du vill ha. Till exempel vill du söka efter leende emoji, skriv sedan ': sm' (leende). Det är enkelt, eller hur?

Tja, det var så man använder WhatsApp Web, aka WA Web, som du kan använda både på en PC, bärbar dator eller enhet smartphone Android och iOS. Det är enkelt, eller hur?

Nu kan du göra chatt WhatsApp direkt på den bärbara datorn, utan att behöva gå fram och tillbaka för att öppna mobiltelefonen, hur som helst!

Vänligen dela och kommentera den här artikeln för att hålla koll på information, tips och tricks och nyheter om teknik på JalanTikus.com, gäng.

Läs också artiklar om WhatsApp eller andra intressanta artiklar från Street Rat.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found