6 bästa spionappar på Android för att spionera på krossar

Nu på Play Store kan vi hitta ett brett utbud av applikationer som har en mängd olika funktioner. Bland dem finns också en spionapplikation.

Nu på Play Butik vi kan hitta ett brett utbud av applikationer som varierar i funktion. Några av dem finns också spionapp.

Spionapplikationer kan användas för att övervaka något viktigt, även som en detektiv. Den här gången har ApkVenue sammanställt 6 applikationer spionera bäst på Android för att spionera på en förälskelse. Kolla in recensionerna nedan.

  • Försök inte! Det här är 9 professionella smarttelefontrick i spionstil
  • 6 av de mest avancerade futuristiska spionprylarna är nu tillgängliga i den verkliga världen!
  • 14 'högteknologiska' prylar som används av spioner innan modern teknik fanns

De 6 bästa spionapparna du kan installera på din Android-telefon

1. Spy Camera OS

Fotokälla: Källa: Viral Tech

Denna applikation gör det möjligt för användare att ta bilder via mobiltelefonkameran i hemlighet. OS för spionkamera tar bilden utan att öppna gränssnitt kameran, stäng av ljudet och också blixt. Denna applikation är lämplig för dig som vill spionera på en älskare som misstänks ha en affär.

2. Öronspion

Det här är en bra app för att spela in till och med en viskning. Med Öronspion du kan placera mobiltelefonen i ett rum och övervaka det med hörlurar Bluetooth från ett annat rum. Den spelade rösten kan också spelas in mycket tydligt och rent.

3. Ip Cam Viewer

Denna fantastiska applikation tillåter sina användare att se och kontrollera IP-kameror, DVR, videoinspelare, trafikwebkameror, CCTV eller datorwebkameror med bara med en Android-enhet avlägsen. Du får också ett meddelande om att upptäcka rörelse på enheten. Ip Cam Viewer registrerar också automatiskt när den upptäcker rörelse.

4. Automatisk samtalsinspelare

Fotokälla: Källa: Google Play

Vill du spela in ett misstänkt telefonsamtal? Du kan använda Automatisk samtalsinspelare. Denna applikation körs automatiskt varje gång du ringer eller tar emot ett telefonsamtal. Automatisk samtalsinspelare kommer spela in alla samtal som har gjorts på mobiltelefonen.

5. Övervaka samtalens sms-plats

Fotokälla: Källa: Viral Tech

Nästa är en bra spionapp för att övervaka SMS, foton, plats och samtalslistor. Övervaka samtal Sms-plats kommer att bestämma platsen för den enheten riktade igenom webbportal även om GPS på målenheten är inaktiverad.

6. HiddenEye

Fotokälla: Källa: Google Play

Har du någonsin velat veta vem som försöker använda din telefon när du inte håller den eller när du är ute? Dina vänner eller familj kan ha försökt låsa upp din mobiltelefon. Väl, HiddenEye hjälper problemet! Denna app tillåter den främre kameran smartphonedin i hemlighet att ta bilder av människor som försöker använda din telefon.

Det är 6 applikationer spionera bäst på Android för att spionera på en förälskelse. Så vilken är den mest användbara för dig? Skriv din åsikt i kommentarfältet!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found