hur man ändrar Android-navigeringsknappar utan root

Uttråkad med samma Navigation Bar smartphone? JalanTikus är ett enkelt sätt att ändra utseendet på smarttelefonens navigeringsfält utan rot.

För Android-smarttelefonanvändare, förutom existensen av Google Play Store, är det inte mindre distinkt navigeringsknappen Hem, Tillbaka och Senaste appar. Du måste redan veta att det finns två typer av navigeringsknappar på en Android-smartphone, eller hur? Det finns Navigeringsfält (navigeringsknappar på skärmen) och fysiska navigeringsknappar (funktionsknappar).

Använder din smartphone navigeringsfältet och är du trött på hur den ser ut? I så fall är JalanTikus där för att ändra utseendet på navigeringsfältet utan rot.

  • Så här använder du Sony Xperia Z5s navigeringsfält på din smartphone
  • Hur man använder Android Lollipop Navigation Bar på alla typer av Android-telefoner
  • Så här ändrar du utseendet på Android-tangentbordet med din egen bild

Hur man ändrar utseendet på navigeringsknapparna utan rot

Navigationsfältet kan vanligtvis bara ändras om du har root-åtkomst på en Android-smartphone. Men eftersom Android Nougat släpptes officiellt kan du enkelt justera navigeringsfältet. Nu kan du ändra utseendet på navigeringsfältet på en Android-smartphone utan behov rot på vilken Android som helst.

Navbar App, applikation för att ändra navigeringsfältet!

Är du uttråkad av din smartphones navigationsfält? Gör utseendet rött, blått, gult eller dekorera bakgrund låt oss ta din bild av ditt val! Metoden är enkel!

  • Ladda ner Navbar Apps-applikationen. Denna applikation har en roll för att ändra utseendet på din smartphones navigationsfält. Glöm inte ge administratör åtkomst ja.

  • När du har installerat det kan du ställa in färgen på navigeringsfältet för alla applikationer du öppnar. Eller så kan du också välja en statisk färg för navigeringsfältet.

  • Du kan också justera navigeringsfältets display så att batteriindikatorn visas.

  • Glöm inte, det kan du också använd bilden för att dekorera navigeringsfältets vy din smartphone. Det finns många intressanta bildalternativ som du kan använda. Om det saknas kan du ladda ner andra bilder.

Det är det enkla sättet att ändra utseendet på navigeringsknapparna på en Android-smartphone utan rot. Riktigt enkelt, eller hur? Så du behöver inte bry dig om att rota Android bara för att ändra utseendet på navigeringsfältet.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found