70+ ord med djup och hjärtskärande besvikelse

Förvirrad att skriva ord av besvikelse för honom? ApkVenue har detta, gänget är en samling besvikna ord för någon du kan imitera.

Livet ger inte alltid lycka i varje avsnitt. Ibland måste en person genomgå alla slags prövningar och smärta innan han kan känna lycka.

I denna era av sociala medier känns ibland känslan av sorg och besvikelse delas med människor som är anslutna på sociala mediekonton.

För att överbrygga behoven hos de av er som vill uttrycka dolda djupa känslor av besvikelse har ApkVenue förberett besvikelseord som du kan använda på sociala medier.

Hjärtskärande ord av besvikelse

För dig som behöver ord av besvikelse för någon som är väl ansluten och också har en djup mening behöver du inte gå någon annanstans här, ApkVenue, dela allt.

Den här gången har ApkVenue förberett olika ord av besvikelse som du kan använda i olika sammanhang, från och med din pojkvän, flickvän, man eller någon annan som gör dig besviken.

Nyfiken på vilka bästa besvikelseord du kan använda? Här är mer information.

Ord av besvikelse mot någon

För er som vill uttrycka besvikelse genom att stränga ord av besvikelse mot någon du älskar eller beundrar, kan orden nedan användas omedelbart.

Tidigare var du och jag bundna ihop för att bli oss, men nu är det bara att säga hej till dig själv som någon som är i minnesförlust.Ibland hoppas jag att jag själv kommer att sjunka i ett fartyg och hoppas kunna föras bort i mörkret så att min sorgliga historia går förlorad.

Jag gick medvetet in i en brant avgrund, och det kommer aldrig att betyda något för dig. Ju mer jag hamnar i mina känslor inser du aldrig det.Du kommer som en tjuv och glider iväg när mitt sinne är förvirrat. När jag insåg det var du bara en fantasi.Jag är vid din sida. Men du vet inte, för ditt hjärta är blint.


Albert Camus, The Stranger
Det är underbart att veta att någon kan krossa ditt hjärta, och att du fortfarande älskar honom med bitar av det.Även om du ofta skadar mitt hjärta, ofta gör mig besviken, även om du inte accepterar min kärlek, låt mig alltid älska dig, bara leende trots att jag är besviken.Det bästa sättet att hämnas är att gå vidare och bli bättre.

Ibland är det bättre att inte lägga något hopp alls, för att bli besviken gör verkligen ont.När du inte vill, säg att du inte vill istället för att göra mig mållös och vänta på falska förhoppningar från dig.Jag är van att bli besviken, men jag kan aldrig vänja mig vid besvikelse.Låt mig krypa själv, sträck inte ut din hand som bara erbjuder konstgjord hjälp.Fråga inte varför jag inte tror dig. Se själv hur många löften som kommer ut ur munnen som bara hamnar i en ordpöl LYCK.Min dag blir grå när Solens löfte att du talade försvinner bakom skryten av mörka moln.Lycka är enkelt. Att se dig hålla dina löften, till exempel.

Ord besvikna med pojkvän

För de bucins som är besvikna över ett par ord som är besvikna över sin pojkvän, kan den här gången användas för att ge en kod så att deras partner är känslig.

När du inte är riktigt seriös om mig är det bäst att inte komma nära och inte ta ett steg framåt.Den skönheten började försvinna, eftersom du bestämde dig för att lämna mig.

Din stumma får min själ att kollapsa hjälplöst pratsam, som en storm som ger strandsand så att den måste glida ut i havet.Vi har delat med varandra, till och med sagt ett löfte om att vi aldrig skulle försvinna och fortsätta att vara tillsammans igen trots att stormarna närmade sig, men vad händer nu? Du lämnade mig själv.Vet du att mina känslor är väldigt djupa? Även om den är trasig är mitt hjärta fortfarande ditt namn.Det enda sorgligare än att hatas ignoreras.Vad ska du göra när personen som bröt ditt hjärta är den enda som kan sätta ihop det igen?


Courtney Lynn
När jag gråter får han mig alltid att han kommer att förändra världen så att det inte skadar mig längre. Men nu gråter jag och han är inte bredvid mig.Mitt hjärta har brutits i bitar av dig, och jag försöker alltid sätta ihop det igen även om du till slut kommer att förstöra det igenDu är så skicklig på att förvandla min uppmärksamhet från mig till tom och bedrövad i din sorgliga likgiltighet.

När vi två är i samma båt, varför känner jag mig alltid som att jag rodd ensam?Låt inte ditt söta löfte vissna och ledsna av ditt förändrade beteende som aldrig förr.Hjälp mig att bli oss igen. Jag är trött på att slåss på egen hand. Jag är trött, varför är det alltid jag? Jag är i oss.Du brukade alltid lära mig att älska mig själv, och nu börjar jag veta varför det är så.Jag vill känna att jag skriker så högt som möjligt för att bli hörd i ditt tysta rum som du aldrig lämnar.

Besvikna ord till make

För fruar som känner sig besvikna över deras mans beteende kan du använda orden besvikna för mannen för att ge dem en kod.

Jag ger dig fullständig kärlek, men vad jag får får jag bara ett djupt sår som till och med gör att jag inte längre kan känna den kärleken.Om det du hoppas på är månen, förlåt mig, för jag kan inte vara som han. Men om du kan acceptera mig som solen, även om det får dig att svettas, kommer jag alltid vara där för dig varje dag.Det är sorgligt att veta att du gör ditt bästa, men det räcker fortfarande inte.Denna smärta har dykt upp sedan flera år sedan. Men jag har känt det för länge att jag anser att det är en oskiljaktig del av mitt liv

Vet du vad jag hatar mer än ditt svar Nej? Väntar på att du ska svara på min fråga.Du behöver inte oroa dig för mig. Gå och ha kul. Jag stannar här och blir ledsen.


Eeyore, vinn pooh.
Bryt mitt hjärta, bryt det tusen gånger om det behövs. Från början är detta hjärta ditt för dig att förstöra.


Kiera Cass, urvalet
Andningen är svår. När du gråter för mycket kommer du att inse att andningen är svår.


David Levithan, Kärlek är den högre lagen
Jag kommer inte ens ihåg varför jag slösade bort tårarna på dig.


Cassadee Pope, slösa bort alla dessa tårar
Om jag är ditt drömhus, varför föredrar du att gå till ett annat hus som inte är mer speciellt än jag.Mina läppar var mållösa, mitt hjärta krossades och krossades av regnet när jag såg dig skratta i hans armar.En kvinna, när hon gråter, betyder det att hon inte klarar all den oro som finns.

Jag vill verkligen bli frågad om du är okej? , som du brukade fråga så många gånger.Vet du att jag fortfarande bor hos dig? Till och med varva ner bredvid dig varje natt?Berätta för mig, vad ska jag göra för att göra oss som vi brukade vara?

Ord av besvikelse över att man ligger på

Att ljuga gör verkligen ont, gäng. Så att han förstår att vi är besvikna kan du använda dessa ord av besvikelse eftersom du har ljugit för.

Om du tänker bjuda in mig att flyga högt ska du inte släppa mig innan jag når målet.När du hoppas på andra måste du i det ögonblicket vara beredd att bli besviken.Du sa att du alltid kommer att vara vid min sida, men det är du inte.


Simba, lejonkungen
Jag vet inte vad som är värre, att veta att du är en lögnare eller tror på din skryt.


Eileen Cook, The Hanging Girl
Det är svårt att tro längre, när ditt hjärta har brutits så många gånger tidigare.


Matthew Perryman Jones, känns som att släppa taget
Jag är den hjärtesorg som du bildade med dina knep.

Jag är tillräckligt gammal för att förlåta dig, men jag är inte tillräckligt dum för att lita på dig längre.Jag är inte upprörd över att du ljög för mig. Jag är irriterad att jag från och med nu inte kan lita på dig.


Friedrich Nietzsche
Det är bättre att bli sårad av ärlighet än att bli tröstad av lögner.


Khaled Hosseini
En lögn räcker för att ifrågasätta all sanningen som någonsin har berättats.För mig var något värre än döden förräderi. Jag kan tolerera döden, men aldrig för förräderi.


Malcolm X
Många av dem är bara vänner för vinst och utnyttjar varandra.Vi lever i en värld där löften är tillräckligt att köpa med saliv och inte behöver hållasVänja dig vid att alltid stå ensam, för i slutändan vill alla bara se dig falla.

Vad som är mer smärtsamt än att falla är att lyftas först och sedan släppas senare.

Ord av besvikelse vid inte uppskattat

När din kamp inte uppskattas gör det ont. Förhoppningsvis kan dessa ord av besvikelse eftersom de inte uppskattas vara rätt medium för att uttrycka känslor för dig.

Jag önskar att jag kunde överföra mitt lidande till dig på bara ett ögonblick. Inte för att skada dig, utan så att du förstår hur djupt du skadar mig.


Mohsen El-Guindy, vad tittar du på.
Det är tråkigt när du inser att du inte är så viktig för någon som du trodde tidigare.Jag är precis som en extra i ditt liv. Bara förbi utan mening alls.Jag tänker bara på dig som ett ljus. Du kommer bara till mig när ditt liv blir mörkt och glöm mig när du är i ljuset.Jag är precis som skiten du alltid försöker bli av med.Alla mina ansträngningar för dig är bara lätt damm och absolut inget värde.Ibland är det bättre att gå bort än att sträva efter men ouppskattad tystnad.Din kamp har avslutats när de som kämpar för det inte värdesätter dig längre.

Kniven blir tråkigare och tråkigare om den aldrig skärpes igen, till och med min kamp med dig blir bleknad för att du inte uppskattar den.Fortsätt och bry dig inte om dem som skriker på dem, de vet verkligen inte hur de ska respektera.

Besvikna engelska ord

Även om du är besviken får du också se cool ut. Dessa ord av besvikelse på engelska kan användas för att tömma din besvikelse, men ser ändå coola ut.

Saker förändras. Och vänner lämnar. Livet slutar inte för någon.

Allt förändras och vänner kommer långsamt att lämna. Livet väntar aldrig på någon.

Det finns ingen större sorg än att i elände minnas den tid då vi var glada.

Det finns inget mer sorgligt än att komma ihåg sorg vid glada tider.

Det som leder oss till tårar leder oss till nåd. Vår smärta går aldrig till spillo.

Det som gör oss ledsna ger också lycka. Smärtan du känner är aldrig bortkastad.

Den sorgliga sanningen är att möjligheten inte knackar två gånger.

Det sorgliga faktum är att möjligheterna inte kommer två gånger.

Det är tråkigt när någon du känner blir någon du kände.

Det är tråkigt när någon du känner väl blir någon du kände väl.

Kanske någonstans, någon dag, vid en mindre eländig tid, kan vi träffa varandra igen.

Kanske en dag, när det är mindre sorgligt, kan vi träffas igen.

Om jag inte verkar så deprimerad eller mer som jag borde vara, ledsen att göra dig besviken.

Om jag ser mindre ledsen ut än jag borde vara, ledsen att jag sviker dig.

Som en allmän regel besviker människor dig som du känner dem.

Det är värt att veta att människor kommer att göra dig besviken när du lär känna dem närmare.

Frånvaro från vilken vi älskar är värre än döden och frustrerar hoppet svårare än förtvivlan.

Frånvaron av någon vi älskar är värre än döden, och ett blekt hopp gör ont mer än sorg.

Svek av förtroende bär ett tungt tabu.

Att förråda efter att man har trott ger stor karma.

Det är en serie ord av besvikelse som du kan använda för att uttrycka ditt hjärta.

Du kan använda dessa ord som en bildtext på sociala medier eller också för att koda människor du älskar i den verkliga världen.

Sorg måste också uttryckas så att det senare inte löser sig och exploderar till dåliga saker senare.

Läs också artiklar om Ord eller andra intressanta artiklar från Restu Wibowo.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found