10 bästa appar för redigering av textfoton för Android

Inte bara lägga till en vattenstämpel, följande fotoredigeringsprogram med den bästa texten kan också göra dina foton mer attraktiva på sociala medier

Har du någonsin sett dina foton ladda upp på sociala medier som stulits och används av andra? Det måste vara riktigt irriterande, gäng.

Ett av sätten du kan göra för att undvika detta är att lägga till text på fotot som vattenstämpel genom ett fotoredigeringsprogram.

Om du inte är bra på att använda Photoshop har ApkVenue en lösning för dig. Du kan använda flera applikationer redigera foto med text vilket ApkVenue rekommenderar följande.

10 bästa textredigeringsprogram

Inte bara fungerar det att tillhandahålla ett vattenstämpel, du kan också använda en fotoredigeringsapplikation med skrivning för att ge intressanta citat i celebgramstil.

I den här artikeln kommer ApkVenue att granska de 10 lättast att använda fotoredigeringsapplikationerna med text som du kan hitta i Google Play Butik.

Istället för att du väntar längre är det bättre att bara titta på följande artikel!

1. Font Studio

ApkVenues första rekommendationsansökan är Font Studio - Text på foton & Editor. Du kan lita på den här applikationen för att lägga till text till foton.

Det finns 100 typer av typsnitt som du kan skapa i den här applikationen. Inte bara det, du kan också lägga till olika bakgrunder till fotot

Det finns också funktioner ramar för att dina foton ska se mer attraktiva ut med ornament. Dessutom kan du också redigera foton genom att justera mättnad, kontrast, oskärpaeffekter och så vidare.

Ladda ner Font Studio-applikationen via länken nedan:

Omac2 Foto- och bildappar LADDA NER

2. PicSay

Jakas nästa rekommendation är PicSay. Denna fotoredigeringsapplikation med text får dina foton att se mer levande ut.

Det finns flera intressanta funktioner tillgängliga på PicSay, inklusive att lägga till ordballonger, titlar, grafik och effekter till foton.

Du kan ladda ner och installera PicSay-applikationen gratis. Men om du vill ha fler klistermärken, teckensnitt och effekter kan du köpa PicSay Pro-version till ett pris IDR 20000.

Ladda ner PicSay-applikationen via länken nedan:

Shinycore foto- och bildappar LADDA NER

3. PixelLab

PixelLab erbjuder mer än bara textredigering. Fotoredigeringsprogram med detta skrivande kan också ändra bakgrund eller fotobakgrund, skapa memes, till och med rita bilder.

De funktioner som finns i den här applikationen inkluderar 3D-text med mer än 100 typsnittsval, präglingseffekter, lägga till klistermärken och så vidare.

PixelLab har laddats ner av mer än 10 miljoner Android-användare och har betyg 4+ på Google PlayStore. Rekommenderas verkligen för dig att försöka, deh!

Ladda ner PixelLab-applikationen via länken nedan:

Appar Foto- och bildappinnehav LADDA NER

4. Phonto

Fotoredigeringsprogram med namngiven text Phonto kan också vara ditt val. Förutom att tillhandahålla mer än 200 typsnitt kan du också installera andra typsnitt.

Sättet att använda det är väldigt enkelt. När du har laddat ner den här appen på Google PlayStore trycker du på ikonen infoga bild längst upp till höger på skärmen.

Därefter kan du börja lägga till text på fotot med pennikonen. Du kan också justera textens position, ändra typsnitt, storlek, färg, avstånd, skugga, streck och så vidare.

Ladda ner Phonto-applikationen via länken nedan:

Appar Photo & Imaging youthhr DOWNLOAD

5. Text på foto

Nästa är en fotoredigeringsapplikation med en text som heter Text på foto. Den här applikationen har många funktioner men är lätt nog för dig att använda.

Text on Photo ger många alternativ för att lägga till text i foton. Du kan redigera texten på foton, ändra färgen på skrivningen, ändra bakgrundsfärgen på foton och mycket mer.

Den här coola skrivapplikationen har 4,4 i Google Play Store och har laddats ner av mer än 1 miljon Android-användare. Ansökningar gjorda PhotoAppWorld.com detta kan du ladda ner gratis.

Ladda ner applikationen Text on Photo via länken nedan:

Foto- och bildappar LADDA NER PhotoAppWorld.com

En annan Bästa Text Photo Editor App. . .

6. Lägg till text på foto

Lägg till text på foto är ett program som har cool typografi med olika typer av skrivning. Applikationer utvecklade av Gabo-appar den har mer än 800 typsnitt.

De olika funktionerna som Lägg till text på foto har sammanfattas i en cool liten applikation. Du behöver inte oroa dig för att ditt mobiltelefonminne är fullt.

Lägg till text på foto har laddats ner av mer än 1 miljon användare och har fått betyget 4,8 på Google PlayStore. Så vad väntar du på, gäng?

Ladda ner appen Lägg till text på foto via länken nedan:

Gabo Apps Foto- och bildappar LADDA NER

7. Font Lab

På nummer 7 finns en fotoredigeringsapplikation med den bästa skrivningen som heter Font Lab. Denna applikation kan få dina foton att se mer ut årgång och konstnärlig.

Font Lab tillhandahåller mer än 280 coola teckensnitt gratis och ger inte bara latinska bokstäver. Det finns ryska, arabiska, koreanska, japanska, kinesiska och så vidare.

Åh ja, förutom att lägga till text i foton, har Font Lab också 270 söta klistermärkeval som du kan lägga till dina foton.

Ladda ner Font Lab-applikationen via länken nedan:

Photo Apps & Imaging Photo APP DOWNLOAD

8. PicLab

Om du letar efter en fotoredigeringsapp med mångsidig text, PicLab kan vara det du letar efter. Denna applikation erbjuder en mängd funktioner som gör ditt liv enklare.

Applikationer utvecklade av We Heart It den har en mängd andra coola funktioner, till exempel graffiti, filter, effekter och mer.

PicLab har ett betyg på 4,7 stjärnor från 600 tusen människor. Dessutom har denna applikation också laddats ner mer än 10 miljoner gånger i Play Store.

Ladda ner PicLab-applikationen via länken nedan:

Foto- och bildappar Roberto Nickson LADDA NER

9. Cymera

Gillar att söka efter bilder och citat cool motivation på Tumblr? Det finns goda nyheter för dig här! Nu kan du skapa dina egna bilder i Tumblr-stil med appen Cymera.

Denna fotoredigeringsapp med text erbjuder massor av coola filter och erbjuder också 15 olika typer av coola teckensnitt. Dina foton är garanterat ännu fler slät liknande bilden på Tumblr, deh!

Ta det lugnt, du behöver inte spendera ett öre för att använda den här applikationen som har laddats ner mer än 100 miljoner gånger.

Ladda ner Cymera-applikationen via länken nedan:

SK Communications foto- och bildappar LADDA NER

10. PicsArt

Den sista rekommendationen för fotoredigeringsprogram med Jaka-text är PicsArt. Du kan säga, PicsArt är den bästa appen bland alla de på den här listan.

PicsArt kompletteras med mer än 3000 verktyg vilket gör foton och text i dina foton ännu mer attraktiva. Du kan också fixa dina foton som inte är av god kvalitet.

Dessutom finns det massor av unika alternativ för texttyp. Du kan justera vilken typ av skrivning du väljer med temat för ditt foto.

Ladda ner PicsArt-applikationen via länken nedan:

PicsArt foto- och bildappar LADDA NER

Det är de 10 bästa fotoredigeringsprogrammen med den bästa texten som ApkVenue rekommenderar. Du kan välja en av applikationerna ovan efter din smak och dina behov.

Vi ses igen i en annan intressant artikel från ApkVenue. Glöm inte att lämna ett spår i form av en kommentar i kolumnen som har tillhandahållits, ja!

Läs också artiklar om Fotoredigeringsprogram eller andra intressanta artiklar från Andini Anissa.