hur man hoppar över annonser på YouTube Android automatiskt utan root

Ibland är annonserna på YouTube riktigt irriterande. Visas i början, vilket tvingar oss att titta på och måste vänta några sekunder innan vi kan hoppa över annonsen. Här ger ApkVenue tips om hur du hoppar över annonser på YouTube Android automatiskt utan root.

Under åren har YouTube-annonsering blivit mer och mer integrerad med själva videon. Annonsblockerare vanliga människor kan inte längre blockera annonser utan att blockera huvudvideon. Hittills är det enda sättet att bli av med annonser på YouTube att prenumerera Google Play Musik och YouTube Red, eller genom att installera Xposed Framework gå igenom en komplicerad process.

Förekomsten av annonser på YouTube är naturlig, med tanke på att vi kan få tillgång till olika videor på YouTube gratis. Ibland är annonserna på YouTube dock riktigt irriterande. Visas i början, vilket tvingar oss att titta på och måste vänta några sekunder innan det kan hoppa annons. Verkligen irriterande, eller hur? Rapportering från Wonderhowto, här ger ApkVenue tips om hur hoppa annonser på YouTube automatiskt utan rot.

  • Shhh, här är de förbjudna sökorden på YouTube!
  • Tjäna pengar på YouTube med dessa 5 typer av videor!
  • 5 YouTube-hemliga knep som du förmodligen inte visste

Hur man hoppar över annonser på YouTube Android

Ladda ner och installera Cygery AdSkip-applikationen

Så historien går, en utvecklare som heter Erwin Goslawski detta har tydligen lyckats skapa en enkel Android-applikation som kan upptäcka när YouTube-annonser visas. Utan rot, utan att skapa en proxy och VPN. Är Adjunktur för cygery som sedan stänger av volymen automatiskt och hoppar snabbt över annonserna. Intresserad? Så här installerar du det:

Eftersom applikationsutvecklaren ber att inte distribuera applikationen i stor utsträckning Adjunktur för cygery, så du kanladda ner direkt från källan, nämligen på XDA-forumet. Omedelbart du ladda ner Cygery AdSkip APK och installera. För ett säkert sätt att installera en Android APK kan du läsa följande artikel; Så här installerar du APK från PC till Android och säkerställer skadlig programvara.

Hur man använder Cygery AdSkip

När du har installerat och öppnat programmet är nästa steg att aktivera tillgänglighetstjänster. Klicka bara på "OK" på meddelandet som visas så kommer du till tillgänglighetsinställningarna. Välj sedan "Cygery AdSkip Service"och aktivera det.

Återgå till Cygery AdSkip-applikationen för att avsluta uppstart. Det sista steget är att du kan överväga att inaktivera "Stäng av ljudet under annonsen"Så när processen för att skicka annonsen är mjukare. ApkVenue har provat och jämfört de upplevda erfarenheterna. Cygery AdSkip-applikationen kan fungera som den ska. YouTube-upplevelsen blir mycket roligare, eftersom den inte störs av video annonser som också får det att fungera. slösaktig kvot.

Så för er som är riktigt hooked ström videor i YouTube Android-applikationen måste du försöka installera den här applikationen. Vad tycker du, har du en bättre rekommendation? Vänligen fäst din kommentar.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found