10 bästa Nintendo DS-emulatorer för Android och PC

Vill du spela de bästa spelen från Nintendo DS men har inte konsolen? Oroa dig inte, bara ladda ner den bästa NDS-emulatorn för Android och PC i den här artikeln!

Nintendo DS är en av de mest populära konsolerna som någonsin släppts. Massor av legendariska NDS-spel fram till nu.

Med början från Mario Kart DS, Pokemon HeartGold & Soulsilver, Världen slutar med dig, och mycket mer. Om du aldrig spelar, oroa dig inte.

Anledningen är att du kan känna spänningen i de bästa Nintendo DS-spelen genom NDS-emulatorn du kan Installera på din PC eller Android.

10 bästa NDS-emulatorer för Android och PC

Det finns många Nintendo DS-emulatorer som du kan ladda ner. Men inte alla dessa emulatorer kan köra NDS-spel smidigt.

I den här artikeln kommer ApkVenue att berätta för dig 10 bästa NDS-emulatorer som du kan använda, både på din PC och Android-smartphone.

Du måste vara otålig, eller hur? Om så är fallet, ta omedelbart en titt på ApkVens följande artikel, gäng!

Bästa NDS-emulator för Android

Först och främst kommer ApkVenue att berätta i förväg om några av de bästa NDS-emulatorerna du kan Installera på din Android-smartphone.

1. DraStic DS-emulator

DraStic DS-emulator är en NDS-emulator rekommenderad om du vill känna den verkliga upplevelsen av att spela NDS och utan hinder.

Denna emulator kan spela nästan vilket NDS-spel du vill. Det finns också många funktioner som denna emulator har.

På grund av dess höga kvalitet är det inte konstigt att du måste betala för att få den här emulatorn. Det är inte dyrt, du behöver bara betala Rp.67 tusen för att ladda ner den här emulatorn.

InformationDraStic DS-emulator
UtvecklareExophase
Recensioner (Antal granskare)4.6 (98,341)
Storlek14 MB
Installera den1 M +
Android Minimum4.4
PrisRp67.000
Ladda ner Emulator-appar

2. EmuBox

EmuBox är en något nyare version av emulatorn jämfört med de andra emulatorerna på den här listan. Denna emulator har många kompatibla system, inklusive PlayStation, SNESoch NDS.

Dessutom har EmuBox också ett enkelt men ändå coolt utseende, gäng. Inte bara utseendet, den här emulatorn fungerar också mycket bra.

Du kan ladda ner EmuBox gratis, du vet. Det är dock värt att komma ihåg att gratisemulatorer verkligen kommer att fyllas med annonser.

InformationEmuBox
UtvecklareEmuBox JSC
Recensioner (Antal granskare)4.6 (98,341)
Storlek43 MB
Installera den500K +
Android Minimum4.1
PrisFri
Ladda ner Emulator-appar

3. nds4droid

Dessutom finns det i nummer 3 nds4droid, gäng. Denna Android NDS-emulator är en av de äldsta emulatorerna jämfört med alla emulatorerna på den här listan.

Även om den inte har uppdaterats på länge har den här emulatorn egenskaper öppen källa så att alla kan utveckla sina egna.

Du kan ladda ner denna emulator gratis utan annonser. Tyvärr har denna emulator ibland långsamma problem även om den inte är så dålig.

Informationnds4droid
UtvecklareJeffrey Quesnelle
Recensioner (Antal granskare)3.4 (110,603)
Storlek8,8 MB
Installera den10 M +
Android Minimum2.3.3
PrisFri
LADDA NER appar

4. RetroArch

RetroArch är en allt-i-ett-emulator. Anledningen är att den här emulatorn inte bara kan köra DS-spel utan också kunna köra SNES-spel, Game Boy Advance, och mycket mer.

Tidigare var du tvungen attInstallera det system du vill ha först. Det betyder att du måste ladda ner RetroArch och kärna NDS först.

Du kan ladda ner den här emulatorn gratis på Google Play Butik. Även om det är gratis, kommer spelen du spelar inte att avbrytas av annonser.

InformationRetroArch
UtvecklareLibretro
Recensioner (Antal granskare)3.9 (26,368)
Storlek96 MB
Installera den1 M +
Android Minimum4.1
PrisFri
Ladda ner Libretro Productivity Apps

5. NDS-emulator

Den bästa NDS-emulatorn på Android är sist NDS-emulator. Även om det är nytt kommer du inte bli besviken när du använder den här applikationen.

Denna emulator har alla grundläggande funktioner som andra emulatorer har. NDS-spel som körs genom denna emulator kan också fungera korrekt.

Eftersom det är gratis är det bara naturligt att den här emulatorn fortfarande har buggar och annonser som är ganska irriterande. Ändå kan denna emulator vara en rekommendation.

InformationNDS-emulator
UtvecklareCPU Studio
Recensioner (Antal granskare)4.0 (46,047)
Storlek19 MB
Installera den1 M +
Android Minimum4.0.3
PrisFri
LADDA NER appar

Bästa NDS-emulator för PC

Efter att ha diskuterat den bästa NDS-emulatorn för din Android-smartphone kommer ApkVenue att berätta för dig den bästa emulatorn du kan Installera på PC. Kolla in det!

1. DeSmuME

DeSmuME är en av de bästa NDS-emulatorerna för PC. Denna emulator används verkligen av hackare, speedrunner, YouTuberoch avslappnade spelare.

DeSmuME har en mängd olika funktioner som du kan slutföra genom att installera mods som du kan hitta på internet.

DeSmuME är ett program grundläggande från Android NDS-emulatorer, som RetroArch och OpenEmu. Den här emulatorn är verkligen mångsidig, gäng.

LADDA NER appar

2. NeonDS

Dessutom finns det en NDS-emulator för PC som heter NeonDS, gäng. Du kan köra denna emulator på nya Windows-operativsystem till gamla.

Denna emulator kanStöd några av de populära Nintendo-spelen, vet du. Oroa dig inte om att ditt favoritspel inte körs på den här emulatorn.

Även om den inte har uppdaterats på länge fungerar den här emulatorn fortfarande bra. Du kan också ladda ner den här emulatorn gratis.

LADDA NER appar

3. Ingen $ GBA

Ingen $ GBA är en multifunktionell emulator som kan köra spel från NDS, NDS Lite och Game Boy Advance smidigt.

Du kan köra denna emulator på Windows Vista, Windows 7, Windows 8 och Windows 10. Denna emulator har också hög kompatibilitet för alla NDS-spel.

Precis som namnet (Ingen $), du behöver inte ett öre för att ladda ner den bästa emulatorn på den här. Hur som helst gratis, gäng!

LADDA NER appar

4. iDeaS

På nummer 9 är ockuperat av iDeaS NDS-emulator. Denna emulator har funnits på marknaden länge och får inga uppdateringar.

Det betyder dock inte att denna emulator inte är lämplig för dig att använda. iDeaS kan fortfarande köra dina favoritspel utan betydande problem.

Många populära spel stöds av denna emulator som du kan ladda ner gratis. Börjar från spelet Super Mario 64 DS till Pokémon Diamond & Pearl.

LADDA NER appar

5. 3DS-emulatorbild

3DS-emulatorbilder är en emulator Nintendo 3DS som du kan använda för att spela 3DS och Nintendo DS-spel samtidigt.

Eftersom det är utformat för att köra 3DS-spel som faktiskt är coolare och tyngre, känns det naturligtvis bara att köra NDS-spel som att vända handflatorna, gäng.

Den här emulatorn har egenskaper öppen källa vilket gör det lättare för modders eller utvecklare som vill utveckla en bild i framtiden.

Ladda ner Emulator-appar

Bonus: Enkla sätt att spela Nintendo DS-spel på Android-smartphones

Du har laddat ner NDS-emulatorns apk men är förvirrad över hur du använder den? Oroa dig inte, gäng. Kontrollera omedelbart följande ApkVenue-artiklar:

VISA ARTIKLAR

Det är Jakas artikel om de 10 bästa NDS-emulatorerna som du kan använda för att spela Nintendo DS-spel på din PC eller Android-smartphone.

Förhoppningsvis är den här artikeln användbar och kan underhålla dig, gäng. Vi ses i en annan Jaka-artikel!

Läs också artiklar om Emulator eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found