Två effektiva sätt att återställa glömda lösenord för bränsle

Glömmer du ofta ditt BBM-lösenord och kan inte logga in? Utan att behöva skapa ett nytt BBM-konto, så här återställer du ett glömt BBM-lösenord.

BlackBerry Messenger (BBM) ursprungligen exklusivt tillgänglig för BlackBerry-enheter, är nu tillgänglig för Android och iOS. Sedan applikationen startades först chatt Detta är omedelbart populärt bland smarttelefonanvändare. Hur eller inte? Tack vare BBM behöver du inte utbyta telefonnummer, utan BBM-PIN-koder för att få det chatt.

Men bakom säkerheten för din integritet måste BBM-användare ha en BlackBerry ID (BBID) och Lösenord särskild. Inte sällan glömmer vissa användare ofta Lösenord BBM.

 • Hur man använder två BBM-konton i en Android
 • Tips för BBM på Android För att inte slösa minne och RAM
 • Hur man chattar BBM utan att behöva bjuda in BBM PIN

Hur man övervinner glömda BBM-lösenord

JalanTikus är säker, du måste ha många konton som använder den e-post och Lösenord rätt? Det finns så många att det är möjligt att du glömmer lösenordet du använder. Väl, Har du någonsin glömt ditt BBM-lösenord? I så fall har JalanTikus en lösning här till dig.

BlackBerry Sociala & meddelandeprogram LADDA NER

1. Via e-post

För att returnera glömd BBM Lösenord, väljer vissa användare att skapa ett nytt BBM-konto. Även om vi utan att skapa ett nytt BBM-konto kan vi enkelt returnera det, nämligen genom att be om hjälp Björnbär direkt. Hur?

 • Om du glömmer Lösenord BBM när du försöker komma in med e-post fortsätter det automatiskt att misslyckas när Logga in. Dont-stänga, men snälla klicka Glömt ditt lösenord.

 • Fortfarande med samma e-postadress, ange den befintliga koden. Klicka sedan Skicka in.

 • Vänligen öppna det associerade e-postmeddelandet. Leta sedan efter e-post från BlackBerry. Där klickar du länkÄndra ditt lösenord för BlackBerry ID.

 • införa Lösenord Din nya BBM.

Lätt rätt? Så du behöver inte bry dig om att skapa ett nytt BBM-konto längre. Det är bara att du måste memorera e-post och Lösenord från BBID-kontot som du använder.

2. Via mobilnummer

Visste du att den senaste versionen av BBM låter dig registrera BBM med bara ditt mobilnummer? För dig som är lata att använda ett e-postkonto för att du ofta glömmer, är det en bra idé att använda ditt mobilnummer som ett medium för att identifiera ditt BBM-konto. Så när du glömmer blir det lätt att återvända Lösenord Din glömda BBM.

 • Om du tidigare har skapat ett BBM-konto med ditt mobilnummer men glömt det Lösenord, hur lätt det är att returnera det. Som med e-postmetoden klickar du på Glömt ditt lösenord.

 • Skriv in ditt mobilnummer. Åh ja, glöm inte att ställa in landskoden enligt det mobilnummer du skickade!

 • Ange sedan den befintliga koden och Skicka in. Då får du ett SMS i form av en verifieringskod.

 • Ange den SMS-verifieringskod som du fick och skapa den Lösenord ny. Gjort Okej.

Hur, nu för att återställa det glömda BBM-kontot Lösenord det blir lättare, eller hur? Du behöver inte längre vara rädd för att förlora dina BBM-kontakter eftersom du har glömt det Lösenord BBM. Tillräckligt Återställ lösenord BBM, all information i ditt BBM-konto är säker.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found