hur man stänger av Windows Defender Windows 10 permanent

Så här stänger du av Windows Defender i Windows 10 antingen tillfälligt eller permanent av JalanTikus. Kolla in detaljerna här!

Hur du stänger av Windows Defender permanent eller tillfälligt är mycket enkelt att göra, det finns inget behov av ytterligare applikationer eller komplicerade metoder. Den här guiden är mycket viktig, särskilt för dig som behöver installera PC-programvara.

Sedan första gången Windows 10 släppte, Microsoft har krävt användning av applikationen antivirus PC Windows Defenders för alla Windows 10-användare.

Även om de är generellt effektiva levererar dessa appar ibland falskt positivt, där någon oskyldig applikation upptäcktes som ett virus eller skadlig kod.

På grundval av detta är det viktigt för användarna att förstå hur man stänger av Windows Defender så att denna applikation inte stör prestanda för andra applikationer, gäng.

Så här stänger du av Windows Defender i Windows 10

Med hot hackare som aldrig slocknar, särskilt de som brukar använda den olika hackerapplikationer för Android, det är viktigt för dig att använder appen antivirus på en PC eller bärbar dator Vi.

Även om status bara är antivirus fri från Windows 10 har Windows Defender fått mycket beröm för det erbjuder omfattande skydd, gäng.

Eftersom det är så omfattande anklagas Windows Defender ofta felaktigt och det är viktigt för användare att veta hur man inaktiverar Windows Defender permanent eller tillfälligt.

För de av er som redan är nyfikna kommer först Jaka att ge en guide hur man stänger av Windows Defender via Security Center på Windows 10.

Notera:

Hur man stänger av Windows Defender i Security Center

I den mest uppdaterade versionen av Windows 10, Windows Defender Security Center har bytt namn till Windows-säkerhet men har fortfarande samma funktion.

I grund och botten tillåter den här funktionen användare att hantera säkerheten på sin dator eller bärbara dator, inklusive att tillhandahålla ett sätt att stänga av antivirus på Windows 10, oavsett om det är Smadav, Avast, Mcafee eller andra typer.

För detaljer hur man stänger av Windows Defender i Security Center På Windows 10, se följande steg-för-steg-guide från ApkVenue, gäng!

 1. Klicka på Windows-ikonen för att öppna Start meny och börja skriva 'Windows-säkerhet' tills appen visas i söklistan.
 1. Öppna programmet och klicka på ett alternativ på huvudskärmen i Windows Virus- och hotskydd.
 1. Under alternativ Inställningar för virus- och hotskydd, klicka på knappen Hantera inställningar.
 1. Under alternativ Realtidsskydd, klick Växla blå färg som för närvarande bör vara i status .
 1. Eftersom Windows Defender är ett känsligt program kommer det att visas dyka upp som ber om bekräftelse från användaren. Klick Ja att fortsätta.
 1. Under alternativ Realtidsskydd, Växla kommer att vara på plats Av vilket indikerar att Windows Defender har stängts av.

Om du inte har det antivirus andra, följ vägarna inaktivera Windows Defender kan göra din dator eller bärbar dator sårbar för hot skadlig skadlig kod.

Se till att du känner till riskerna och återaktivera Windows Defender när du är klar med vad du måste göra, gäng.

Hur man stänger av Windows Defender i Windows 10 Regedit

Den andra metoden som ApkVenue kommer att diskutera här är att använda Registerredigerare som kan nås via programmet regedit vilket faktiskt är lite tekniskt.

Men oroa dig inte, följ bara riktlinjerna hur man stänger av Windows Defender följande permanenta, de av er som inte förstår teknik kommer inte heller att ha några problem, gäng.

Notera:


ApkVenue ansvarar inte för skador på användarens dator eller bärbara dator om det finns ett fel vid ändring register.

 1. Klicka på Windows-ikonen för att öppna Start meny och börja skriva 'regedit' tills Registry Editor-applikationen visas i söklistan.
 1. Öppna applikationen så visas den dyka upp som begär användarbekräftelse. Klick Ja att fortsätta.
 1. I Adressfält som ligger ovanför, kopiera klistra in katalog nedan och tryck på Stiga på för att öppna Windows Defender-inställningar.

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Policies \ Microsoft \ Windows Defender.

 1. Du kommer fram till mapp Windows Defender. Högerklicka på namnet mapp och välj Ny ->DWORD (32-bitars) värde.
 1. Ange ett namn DisableRealtimeMonitoring och tryck Stiga på.
 1. Högerklicka på register som du har skapat och klicka på alternativ Ändra.
 1. I kolumn Värdedata, ange ett nummer 1 som ett sätt att inaktivera Windows Defender i Windows 10.
 1. För att återaktivera Windows Defender, helt enkelt ändra det Värdedata Blir 0 gå tillbaka eller högerklicka på register och klicka Radera.

Jaka varnade igen på grund av sin mycket känsliga natur, ändra fel register kan orsaka problem på din PC eller laptop.

Om du plötsligt hälsas blåskärm, oroa dig inte för Jaka har en guide hur man kan övervinna blåskärm Windows 10 som du kan följa.

Det är en guide hur man stänger av Windows Defender i Windows 10 från Jaka, antingen tillfälligt eller permanent, gäng!

Antivirus det är verkligen en obligatorisk applikation men du vet vad, faktiskt finns det flera virus som inte skadar din PC eller laptop.

Kan Jakas guide ovan hjälpa dig? Eller kanske det finns delar som fortfarande är oklara? Dela i kommentarskolumnen!

Läs också artiklar om Antivirus eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.