100% fungerar! hur man stänger av någon annans dator via cmd

Stängning av datorn kan inte bara göras från Start ensam. Men ett CMD-program kan göra det också.

Stängning av datorn kan inte bara göras från Start ensam. CMD-programmet kan dock också användas för att stänga av din dator. Förutom din dator kan du också stänga av andras datorer.

Detta är det Hur man stänger av andras datorer via CMD. Du kanske tänker, hur kommer det sig ?? Hur göra? . Metoden är faktiskt väldigt lätt och du kan öva själv på bara några minuter. Vill du veta hur? Kom igen, se nedan.

  • 10 av de bästa simulatorspelen för Android 2019, kan du vara en PewDiePie?
  • Kroniska singlar? Prova en virtuell flickvän i dessa sex bästa dejtingsimuleringsspel
  • 5 bästa hackingsimuleringsspel du MÅSTE prova!

100 FUNKTIONER! Hur man stänger av andras datorer via CMD

  1. Först och främst, innan du gör den här metoden, se till att din dator och offrets dator är i en WiFi-nätverk, för om inte så fungerar inte den här metoden.

  2. Vänligen öppna den Kommandotolken genom att trycka på knappen Windows + R skriv sedan cmd och Enter.

3. Ett fönster för kommandotolken öppnas, här kan du skriva nettovy för att se hur många användardatorer som är anslutna till samma wifi-nätverk (wifi-nätverket du använder). Så till exempel finns det 5 datorer som är anslutna till samma wifi-nätverk som din dator, då kan du också stänga av de fem datorerna.

4. Efter att ha dykt upp lista aktiv dator och välj sedan Användarnamn datorn du vill stänga av, till exempel här stänger ApkVenue av en väns dator med användarnamnet: ANVÄNDARE.

5. Skriv avstängning jag m tryck sedan på Enter.

6. Ett nytt fönster visas med namnet Dialog för fjärrstängning.

7. Klicka på i fönstret Lägg till och skriv in användarnamnet för måldatorn som du såg tidigare, här fyller jag i med ANVÄNDAREoch klicka sedan på Ok.

8. På Vad vill du att dessa datorer ska göra du kan välja Starta om eller Stäng av. Om du väljer starta om startar måldatorn om medan den stängs av kommer måldatorn att stängas av.

9. På delar Varma användare av åtgärden, du kan fylla i efter önskad tid, här fyller Jaka in 10 sekunder, vilket innebär att 10 sekunder efter att meddelandet visas på skärmen stängs måldatorn av.

10. På Alternativ lämna bara Standard / Annat (planerat).

11. På delar Kommentar du kan fylla i enligt ditt meddelande, till exempel här ApkVenue fyll i meningen Din dator har hackats av JalanTikus! ! ! . Senare kommer detta meddelande att visas på offrets datorskärm precis innan datorn stängs av.

12. Klicka äntligen på OK och BOOOM! Nu har måldatorn stängts framgångsrikt.

Ytterligare: Du måste veta att vad ApkVenue delar här inte är tänkt att lära ut saker som inte är bra, allt detta är bara kunskap och att förutse om någon dag vill vara okunnig med dig, så använd det här tricket klokt.

Det är Jakas handledning om hur Hur man stänger av andras datorer via CMD som en hackare. Vad tror du? Om du känner till ett annat, bättre sätt, glöm inte att dela i kommentarskolumnen.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found