hur man ställer in VPN för PC eller bärbar dator, garanterat anti-blockering!

Hur man ställer in en VPN på en dator är väldigt enkelt, även för Windows 10 OS behöver du inte fler applikationer. Kolla in hur du använder en VPN på följande PC ✅!

Du kan behöva en VPN-inställningsmetod för att fortsätta surfa på internet, eller till och med för behovet av att öppna blockerade webbplatser.

Som vi vet, regeringens politik angående Positivt Internet som har genomförts av alla telekommunikationsleverantörer i Indonesien, vilket gör våra rörelser på internet alltmer begränsade.

Närvaron av en VPN-applikation verkar dock vara en lösning för många människor att lösa detta problem, gäng. Är du en av dem?

Tja, för den här gången vill ApkVenue ha olika tips angående hur man ställer in en VPN på en dator som du kan följa. Kom igen, lyssna på det fullständiga nedan!

Så här ställer du in en VPN för en PC eller bärbar dator

Användningen av VPN, som har blivit allt vanligare på senare tid, baseras på internetanvändarnas önskan att få åtkomst till blockerade webbplatser.

Genom en viss serie steg och knep kan webbplatser som ursprungligen blockerades öppnas och kan nås fritt tack vare en VPN.

Så, hur ställer du in VPN för en PC eller bärbar dator på det enklaste och mest komplicerade? Koppla av, se ApkVenues recension nedan!

Hur man använder en VPN på en PC eller bärbar dator med Hide.me-applikationen

Om du hela tiden känner till Den bästa VPN-appen på Android, det visar sig att du också kan använda den på din PC eller laptop, du vet!

Det finns flera den bästa VPN-applikationen för PC eller bärbar dator som du kan använda. Den här gången kommer ApkVenue att ge en guide om hur du använder VPN-inställningar på din PC eller laptop Hide.me-applikationen. Nyfiken? Här är hur!

1. Ladda ner och installera VPN Hide.me-applikationen

Först måste du ladda ner och installera applikationen Göm mig från den officiella webbplatsen eller via en länk det följande:

Apps Networking eVenture Ltd. LADDA NER

2. Välj alternativet 'Start your Free Trial'

När nedladdningen och installationen är klar kommer du till applikationsskärmen. Det finns två alternativ; första, "Start Your Free Trial" och den andra är "Har du ett konto? Logga in här".

Eftersom du inte har ett konto än, klicka Påbörja din gratis provperiod. Fördelen med denna applikation är en obegränsad gratis provperiod. Tyvärr är kvoten begränsad till bara upp 2 GB per månad.

3. Aktivera VPN

På grund av den kostnadsfria provperioden finns det valda landet också i slumpmässig. Därefter klickar du bara Aktivera VPN och vänta tills en grön bock visas komplett med en numerisk indikator under den.

Så när det dyker upp, grattis! Du kan surfa säkert och fritt på internet med en VPN.

Hur man använder en VPN med ett webbläsartillägg på en PC eller bärbar dator

Förutom att använda ett VPN-program på en dator kan du också använda tillägg eller tillägg som är installerade i webbläsaren.

I den här guiden ger ApkVenue en guide om hur du ställer in VPN-tillägg på Google Chrome Ja, gäng. Här är instruktionerna!

1. Ladda ner anonymoX-tillägget i webbläsarprogrammet

Ladda ner och installera tillägget anonymoX i din webbläsare. Hur kan du ladda ner den via nedladdningslänken finns här. Eftersom ApkVenue använder webbläsaren Google Chrome, klicka sedan på Lägg till i Chrome.

2. Klicka på "Lägg till tillägg"

Senare innan webbläsartillägget installeras, visas ett popup-fönster där du samtycker till att installera programmet. Klick Lägg till tillägg.

3. Tillägget har lagts till i webbläsaren

I detta skede installeras anonymoX-tillägget automatiskt i din webbläsare. Senare kan du välja namnet du använder och det land som kommer att bli fläck Din VPN.

Fördelen med detta webbläsartillägg är att det är gratis och mycket lättanvänd. Du behöver inte installera eller ange komplicerade alternativ, ett klick, omedelbart installerat optimalt!

Så här ställer du in en VPN på Windows

För dig som använder Windows 10-bärbara datorer, måste du känna till VPN-funktionen som finns på sidan Inställningar?

ja! Tack vare den här funktionen behöver du inte ladda ner ytterligare VPN-applikationer, gäng. Du förstår, du kan konfigurera VPN själv manuellt.

Innan du börjar konfigurera en VPN på Windows 10 måste du dock skapa ett VPN-konto PPTP (Point-to-Point Tunneling Protocol) först som kommer att användas för att skapa en VPN-nätverksanslutning på din Windows-bärbara dator.

PPTP i sig är helt enkelt VPN-protokoll som tjänar till att upprätthålla nätverksanslutningar, samt kryptera all data som överförs via nätverket.

Till steg för att skapa ett PPTP-konto och hur man ställer in ett VPN i Windows 10, kan du se i sin helhet nedan.

1. Skapa ett PPTP VPN-konto

Genom en webbläsarapplikation på en bärbar dator besöker du webbplatsen Tcpvpn.com och välj server som du kommer att använda. Den här gången väljer ApkVenue att använda den asiatiska servern.

2. Välj VPN-serverland

Du kommer att få ett stort urval av VPN-serverländer att välja mellan. Men den här gången valde ApkVenue Indonesien som sitt VPN-serverland.

3. Klicka på "Skapa användarnamn och lösenord"

Dessutom kommer det att finnas flera serveralternativ; ID1, ID2 och ID MCT. Välj en och klicka sedan på knappen 'Skapa användarnamn och lösenord'.

4. Fyll i användarnamnet och lösenordet och skapa sedan ett konto

Du fyller i önskat användarnamn och lösenord och glöm inte att kryssa i rutan kryssruta verifiering nedan. Klicka i så fall på knappen 'Skapa Premium VPN-konto'.

Om det lyckas visas de kontouppgifter som har skapats.

5. Öppna Windows 10-inställningar, välj "Nätverk och internet"

Nästa steg öppnar du Windows 10-inställningsfönstret och väljer sedan menyn 'Nätverk & Internet'.

6. Klicka på 'VPN' och skapa en ny VPN-anslutning

Välj sedan menyn 'VPN' och skapa en ny anslutning genom att klicka 'Lägg till VPN-anslutning'.

7. Fyll i obligatoriska VPN-anslutningsdata

Beväpnad med de VPN-detaljer som har gjorts i förväg, är allt du behöver göra att ange den information som krävs.

'Anslutningsnamn' kan fyllas fritt, ditt 'Servernamn eller adress' klistra Från den IP som erhålls när du skapar ett PPTP-konto kan 'VPN-typ' välja PPTP, medan 'Användarnamn och lösenord' är valfritt. Klicka sedan på knappen Spara.

8. Anslut VPN

Om den har upprättats kommer VPN-anslutningen att visas. Du klickar på VPN-anslutningen och sedan på knappen 'Ansluta' för att ansluta den. Gjort!

Så här ställer du in en VPN på en dator med OpenVPN

Förutom Hide.me eller den inbyggda VPN-funktionen i Windows 10 kan du också använda OpenVPN på en dator som ett alternativ, gäng.

För hur du ställer in en VPN på en dator med den här applikationen, kan du se stegen nedan.

1. Ladda ner och installera OpenVPN på PC

Först laddar du ner och installerar OpenVPN-applikationen först på din dator. Du kan ladda ner via länken nedan:

Ladda ner OpenVPN Networking Apps

Därefter måste du också förbereda en OpenVPN-konfigurationsfil som senare kommer att användas för att ansluta. Du kan ladda ner konfigurationsfilen genom att söka på internet eller via länken nedan:

>>> Ladda ner Config OpenVPN PC <<<

2. Importera konfigurationsfilen

För att importera konfigurationsfilen, klicka på ikonen triangelpil på aktivitetsfältet sedan på ikonen OpenVPN GUI du väljer 'Importera fil ...'.

3. Välj Konfigurationsfil

Du öppnar mappen där konfigurationsfilen hämtades tidigare, markerar den och klickar på knappen 'Öppen'. Om det lyckas visas ett meddelandefönster.

4. Välj 'Anslut' OpenVPN

Därefter återgår du till OpenVPN-ikonen i 'Visa dolda ikoner' i aktivitetsfältet och välj sedan 'Ansluta'. Därefter anger du ditt användarnamn och lösenord för ditt VPN-konto och klickar sedan på OK.

Om du inte har ett kan du se hur du skapar ett PPTP-konto i avsnittet "Hur man använder en VPN i Windows" som ApkVenue förklarade ovan.

Använda VPN-applikationen ansvarsfullt

Det som regeringen gör är faktiskt inte helt fel. Detta beror på att webbplatserna som är blockerade mestadels är pornografiska och våldsamma webbplatser.

Ändå finns det flera webbplatser som inte bör blockeras av regeringen, med tanke på att dessa webbplatser faktiskt ger användbar underhållning för internetanvändare, särskilt alla som behöver dem.

Därför, om du redan vet hur man öppnar en positiv webbplats, använd det klokt och bra, gäng!

Det var guiden för hur du ställer in en VPN för en PC eller bärbar dator som du kan använda för dina personliga behov. Riktigt enkelt, eller hur? Vad tror du?

Om du till exempel har en åsikt eller hur du ställer in andra VPN, skriv dem i kommentarerna nedan! Vi ses i nästa Jaka-artikel!

Läs också artiklar om VPN eller andra intressanta artiklar från Diptya.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found