fri! Här är de 10 bästa android- och ios-actionspelen 2017

Av de många spelen på Android- och iOS-plattformarna är en av de mest populära genrerna actiongenren som erbjuder olika typer av spänning från racing, slåss och så vidare.

Spel är en av de mest populära typerna av underhållning på grund av ett antal faktorer som spel och grafik. Från år till år fortsätter spelet som nu har blivit en stor bransch att växa snabbt. För närvarande har spelindustrin också börjat tränga igenom Android- och iOS-plattformarna, som verkligen är plattformar med mycket stora och lovande användare.

Av de många spelen på plattform Android och iOS, en av de mest populära genrerna är actiongenren, som erbjuder olika typer av spänning från racing, slåss och så vidare. Här är några spel med de bästa actiongenrerna som du kan spela gratis på Android- och iOS-plattformarna. Kom igen, ta en titt.

  • De 10 bästa spelen 2017
  • De 10 bästa äventyrsspelen på Android 2017

FRI! Här är de 10 bästa Android- och iOS-actionspel 2017

1. Transformers Forged to Fight

Foto: onlinefanatic.com

Transformers Forged to Fight är den senaste serien franchise spel Transfomers släpps för mobila plattformar. Du är här för att spela karaktärerna Optimus Prime för att spara Transfomers av en ond herre.

Detta spel använder ett 3D-stridssystem där du kan utföra olika kombinationer inklusive att byta till ett fordon att ge skada den större. Dessutom, när du besegrar en fiende, kommer den fienden att gå med dig.

2. Lost in Harmony

Foto: lostinharmony.com

Om du behöver en avslappnad typ av spel kan du prova spelet Lost in Harmony detta. Spel i det här spelet är ganska enkelt eftersom du bara behöver åka skridskor med brädet skateboard samtidigt som du undviker de olika hindren som står i vägen och jagar dig också från andra fordon som passerar mycket snabbt till höga vågor som är redo att drunkna dig.

3. Asfalt Xtreme

Foto: asphaltxtreme.com

Asfalt Xtreme är ett av de bästa racingspelen som du kan spela på Android- och iOS-plattformarna. Du kommer att känna hur spännande det är att tävla med en mängd småbilar uppdelade i fem klasser och sju kategorier i fem racingbanor, nämligen Gobi (Mongoliet), Phuket (Thailand), Nildalen (Egypten), Svalbard (Norge) och Detroit (USA).

4. Warhammer 40000 Freeblade

Foto: pcgamer.com

Warhammer 40000 Freeblade är ett spel med ett sci-fi-tema där du kommer att fungera som en gigantisk robotpilot för att slåss och samtidigt slutföra ett antal spända uppdrag. I det här spelet kan du också anpassa din karaktär genom att använda de olika föremålen du får längs uppdragen du kör.

5. Behov av hastighet utan begränsningar

Foto: play.google.com

Need for Speed ​​no Limits är ett tävlingsspel som erbjuder cool grafik och spännande tävlingsscener. Precis som en serie Behov av hastighet annat kan du utföra olika uppdrag som naturligtvis involverar racing och efter att ha fullgjort uppdraget samt att vinna loppet får du pengar som kan användas för att modifiera din bil, köpa en ny bil och glöm inte att du kan göra det också. låsa upp ett antal coola bilar.

6. Dead Trigger

Foto: play.google.com

För er som vill vidta åtgärder för att döda zombier som håller på att äta din hjärna, Dead Trigger kan vara rätt spel för dig. I det här spelet kommer du att delta i ett antal zombieutrotningsuppdrag som kulminerar i din strävan att ta reda på vem som faktiskt orsakade detta zombieutbrott. I det här spelet finns det två typer av valuta, nämligen kontanter och guld- som du kan använda för att köpa vapen och annan utrustning.

7. NOVA 3 Legacy / Freedom

Foto: gamesreview.net

NOVA 3 det är med grafik av hög kvalitet som upplever upplevelse handling spännande för här spelar du soldater som har ett ädelt uppdrag att ta tillbaka jorden från de onda utomjordingarna. Naturligtvis är det inte lätt att döda utomjordingarna, för det finns olika typer av utomjordingar, som alla har sina egna svagheter, så du måste använda olika metoder för att döda varje typ av utomjordingar.

8. Krigsrobotar

Foto: play.google.com

Krigsrobotar är ett sci-fi-tema kampspel utvecklat av utvecklare Ryskt ursprung. Detta spel använder ett 6 mot 6 stridssystem där du automatiskt kommer att gå in i ett lag med ett Matchmaking-system. Du kan välja 24 sofistikerade robotar med mer än 20 typer av vapen som kan kombineras för att producera starkare vapen senare och fylla i ett antal mini för att få ytterligare priser.

9. Orättvisa 2

Foto: injustice.com

För dig som älskar superhjälte teman, spel Orättvisa 2 är ett spel som kommer att tillfredsställa ditt hjärta. Det här spelet använder ett en-mot-ett-kampspelsystem med tillägg av nya funktioner från den tidigare versionen, nämligen Växelsystem.

Denna funktion liknar en funktion Objekt för släpphastighet i onlinespel där spelare har möjlighet att få olika kostymer och utrustning som karaktärerna kan använda. Dräkterna och utrustningen kommer också att öka karaktärens status. För antalet tecken presenterar detta spel inledningsvis 28 tecken med ytterligare 10 tecken som kan erhållas via DLC.

10. Vainglory

Foto: play.google.com

Högfärd är ett MOBA-spel som har ett system som DOTA 2 och League of Legends. Spelare kommer att gå med i ett lag för att besegra det motstående laget med hjälp av utvalda hjältar, som alla har speciella förmågor. Naturligtvis är det inte lätt att besegra fiendens lag, för du måste förstöra motståndarens byggnad först och döda motståndarens hjälte.

Det var det De 10 bästa actionspel för Android- och iOS-enheter, förhoppningsvis användbart, lycka till och lyckligt spelande. Om du behöver rekommendationer kan du prova Injustice 2, NOVA 3 och Vainglory-spel först för att känna den verkliga spänningen.

ses och se till att du lämnar spår i kommentarfältet och delar den här artikeln med dina vänner.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found