7 rekommendationer för gratis PC-fotoredigeringsprogramvara 2020, snyggt och lätt

10 programrekommendationer för gratis och laglig fotoredigeringsändamål på en dator som du kan ladda ner utan att behöva oroa dig för någonting.

Fotoredigeringsprocessen har blivit en nödvändighet som inte kan skiljas från vardagen.

Sociala medier är den största drivande faktorn för att använda applikationer för fotoredigeringsändamål eftersom de flesta vill se perfekt ut i sociala medier.

Dator är fortfarande den valfria enheten för fotoredigeringsändamål eftersom den här enheten har mycket snabbare prestanda än mobiltelefoner.

Rekommenderade bästa gratis fotoredigeringsprogram på PC

Det mesta av programvaran som används för att redigera foton på en dator betalas eller kräver att användarna betalar en prenumerationsavgift varje månad eller varje år.

Lyckligtvis finns det flera gratis fotoredigeringsprogram som du kan använda för att redigera foton på en dator. Även om det är gratis är den här programvaran ganska bra på att göra olika redigeringsjobb.

Vad är gratis programvara för fotoredigering som du kan ladda ner och installera fritt på din dator? Här är mer info.

1. Ashampoo Photo Optimizer 2019

Ashampoo Photo Optimizer är en fotoredigeringsprogramvara som passar bäst för dig som letar efter ett program som är praktiskt och enkelt att använda.

Du kan förbättra kvaliteten på ett foto med bara ett klick. Detta program kan avgöra vilken typ av fotoresultat som är bäst du kan få.

Inte bara det, den här programvaran kan också redigera flera bilder samtidigt om den sak du vill redigera fortfarande är samma sak.

Den här programvaran också relativt lätt på din PC eller laptop, så du behöver inte oroa dig för att din dator är långsam när du installerar den här programvaran.

Ashampoo Photo & Imaging Apps LADDA NER

2. Photo Pos Pro

Denna sofistikerade programvara är lämplig för dig som behöver ett billigare och lättare PhotoShop-alternativ.

Denna programvara har två alternativ som du kan använda, nämligen nybörjare och expert- så du behöver inte oroa dig för att den här programvaran blir för komplicerad att använda.

Bland de utmärkta funktionerna i denna programvara kan optimera foton, ta bort bakgrund eller oönskade objekt, och det finns också många alternativ ramar och collage.

Denna programvara är också lätt nog att även Pentium-processorn fortfarande kan köra programmet.

Fotoappar och bildkraft Programvarans DOWNLOAD

3. GIMP

GIMP är ett fotoredigeringsprogram utvecklas och distribueras gratis för datoranvändare.

Denna coola programvara kan optimeras med hjälp av plugins som kan laddas ner separat efter behov.

Det är inte bara lätt att använda, det här programmet också mellan ansikten kan du justera så fritt som möjligt.

Även om den är utvecklad gratis stöder den här programvaran olika typer av arbete som andra betalda program för fotoredigering.

Foto- och bildappar GIMP-teamet DOWNLOAD

4. Paint.NET

Paint.NET är en lätt fotoredigeringsprogramvara du kan använda den för olika ändamål.

Denna programvara är utformad med minimalism för att göra det lättare för användare att använda denna programvara utan att behöva någon hjälp.

Även om den är klassificerad som en lätt mjukvara, är de funktioner som erbjuds också ganska olika, till exempel optimering av bildkvalitet kan lägga till en mängd intressanta effekter.

Rick Brewsters produktivitetsappar DOWNLOAD

5. Darktable

Den här bästa mjukvaran har mycket gemensamt med Lightroom-fotoredigeringsprogram.

Den mest framträdande skillnaden mellan denna programvara och Lightroom är du inget behov av att betala någonting för att använda den här programvaran.

Denna programvara har olika typer av funktioner som du kan använda för fotoredigeringsprocessen.

Dessutom stöder denna programvara också olika fotoformat, så du behöver inte oroa dig för att formatera foton innan du redigerar dem i det här programmet.

Darktable Photo & Imaging Apps NEDLADDNING

Andra rekommendationer för gratis fotoredigeringsprogramvara ...

Nej.programvara
6Photoscape
7InPixio

Det är rekommendationen från fotoredigeringsprogram som du kan använda gratis på en dator som du kan installera när som helst och var som helst.

Denna programvarusamling kan vara en referens för de av er som har svårt att köpa premium fotoredigeringsprogramvara som PhotoShop.

Programvaran i den här listan är också relativt lätt och kan användas i stor utsträckning på en mängd olika datorer.

Läs också artiklar om Appar eller andra intressanta artiklar från Restu Wibowo.