10 presentationsapplikationer bortsett från powerpoint gratis, online och offline

Vill du göra en cool presentation förutom att använda PowerPoint-programvaran? Tja, här är rekommendationer för gratis presentationsapplikationer för din PC och Android.

Trött på presentationsfunktionerna som är på PowerPoint-applikation gjord av Microsoft? Letar du efter ett alternativ för att ersätta det?

Även om det är en av de mest använda Microsoft-produkterna idag, finns det tillfällen när du känner dig uttråkad eftersom du fortsätter att använda den.

Dessutom, om du har utforskat alla funktioner, att hitta en ersättning för PPT-applikationen verkar vara en lösning som låter intressant.

Därför kommer den här gången ApkVenue att diskutera flera andra presentationsapplikationer än PowerPoint som du kan använda gratis och erbjuder en mängd coola funktioner.

Är du nyfiken på listan? Här är en lista över de bästa alternativen Ms. PowerPoint, speciellt för din PC / laptop och Android-mobiltelefon.

Rekommenderade gratis presentationsapplikationer, kan vara online och offline

Kraftpunkt det är verkligen en av presentationsprogramvaran som är beroende av många människor, särskilt för utbildning och till och med arbete.

Men förutom dessa applikationer finns det också flera andra PowerPoint-programvarealternativ som erbjuder liknande funktioner som är ännu coolare. Mer nyfiken, eller hur? Så låt oss se!

Samling av presentationsapplikationer på en PC eller bärbar dator

Förutom att kunna använda denna presentationsapplikation för Windows, MacOS till Linux, finns det också de som du kan använda online. Så du behöver inte bry dig om att installera programvara!

1. Libre Office - Impress Presentation (Bästa PowerPoint-datorprogramalternativet)

Fotokälla: LibreOffice (Har du laddat ner PowerPoint-applikationen för bärbara datorer men den fortfarande saknas? Prova att ladda ner Libre Office).

Förutom Microsoft Office finns det andra kontorsapplikationer som du kan lita på, nämligen Libre Office. Denna programvara ger också en presentationsapplikation på en bärbar dator som kallas Imponera på presentationen.

Förutom att vara avsedd för Windows-bärbara datorer kommer Libre Office att användas mer optimalt på Linux-operativsystemet.

Plus denna programvara är gratis och öppen källa, men kan fortfarande leverera användargränssnitt ren och funktioner som stöder din produktivitet, gäng.

Ladda ner här: Libre Office - Impress Presentation

2. Prezi

Fotokälla: prezi.com

För er som behöver en cool presentation med animering zooma in - zooma ut, kan du också dra nytta av programvaran Prezi som du kan använda direkt från webbläsarprogrammet.

Denna online-presentationsapplikation ger en mängd attraktiva mallar som du kan göra publik du är förvånad över den animering som ges.

Förutom att kunna användas online, för att göra presentationer kan du också ladda ner och använda dem offline.

Så för dig som kan bli uttråkad efter att du laddat ner PowerPoint-applikationen för bärbara datorer kan du ladda ner Prezi som ersättning, gäng.

Ladda ner här: Prezi Portable Classic

Andra PC-presentationsprogram ...

3. Focusky Offline-presentation

Fotokälla: Focusky

Som namnet antyder, Focusky Offline-presentation är en offline presentationsapplikation som används för att skapa attraktiva och interaktiva animerade presentationer.

Med olika mallar i unika former är sättet Focusky fungerar ganska enkelt. Du stannar här Klicka och dra de element du vill använda i din presentation.

Naturligtvis är denna 3D-presentationsapplikation perfekt för dig som vill vara attraktiv när du presenterar framför ett rum, gäng. Att skapa en alternativ PowerPoint-applikation är också riktigt bra!

Ladda ner här: Focusky Offline-presentation

4. Visme

Foto med tillstånd av: Visme

Sedan finns det Visme, som inte bara är för att göra och visa presentationer, men du kan också använda den för att skapa infografik, visuell data och så vidare.

Tillgänglig online, denna applikation är fylld med olika HD-bakgrundsmallar, element och teckensnitt som du kan använda gratis.

För presentationsbehov ger Visme också flexibilitet att dela online eller ladda ner för offlinepresentationer.

Ladda ner här: Visme

5. SlideDog

Fotokälla: Rutter att finansiera

Ett annat alternativt PowerPoint-program som inte är lika coolt är SlideDog.

Intressant kan du med den här applikationen kombinera flera olika medieformat som PowerPoint-, PDF-, Word-, Excel- och Prezi-filer till en presentationsdesign.

SlideDog erbjuder också en delningsfunktion i realtid där du kan fjärrstyra presentationer via din smartphone.

För dig som vill ha en presentationsansökan allt i ett, SlideDog är perfekt för ett alternativ till PowerPoint-programvara.

Ladda ner den här: SlideDog

Samling av presentationsapplikationer på Android-telefoner

Jämfört med bärbara datorer är smarttelefonenheter verkligen mycket mer praktiska och lättare att bära med sig.

På det sättet, skapa eller redigera bildspel presentationer blir enklare och kan göras var som helst, även om du är i bilen.

Så på grund av det kommer ApkVenue den här gången också att diskutera några alternativa PowerPoint-applikationer för Android som du kan använda.

Dessutom finns det också applikationer så att din Android-telefon kan användas som fjärrkontroll med Bluetooth- eller WiFi-anslutning.

1. Google Slides (Bästa alternativet till PowerPoint Android-appar)

Fotokälla: Google Play (Vill du ladda ner det bästa alternativet för PowerPoint Android? Google Slides är ett av alternativen).

Först finns det Google Presentationer som är en gratis presentationsapplikation som tillhandahålls direkt av utvecklare Android själv, Google Inc.

Användargränssnitt vad denna applikation erbjuder tenderar att vara enkel, särskilt för att skapa, redigera och visa presentationsdokument.

En av fördelarna med Google Slides är att det är lätt att använda och att du kan använda det offline utan att vara ansluten till ett internetnätverk.

Som ett alternativ till PowerPoint-applikationen är den här Microsoft-konkurrentprodukten ganska cool, gäng.

DetaljGoogle Presentationer
UtvecklareGoogle LLC
Minimalt operativsystemVarierar efter enhet
StorlekVarierar efter enhet
Ladda ner500 000 000 och högre
Betyg4.2/5 (Google Play)

Ladda ner via följande länk:

Apps Productivity Google LLC NEDLADDNING

2. OfficeSuite + PDF Editor

Av de många kontorsapplikationer som finns tillgängliga i Google Play Store, OfficeSuite + PDF Editor kan vara ett alternativ med en total nedladdning på upp till mer än 100 miljoner nedladdningar.

Som namnet antyder kan denna kontorsapplikation användas för olika filformat, från DOC, DOCX, XLS, XLSX och PPTX.

För presentationsändamål kan OfficeSuite + PDF Editor också användas för att redigera och visa presentationer direkt.

DetaljOfficeSuite + PDF Editor
UtvecklareMobiSystems
Minimalt operativsystemAndroid 4.2 och senare
Storlek53 MB
Ladda ner100000000 och högre
Betyg4.3/5 (Google Play)

Ladda ner via följande länk:

MobiSystem Office-appar och affärsverktyg LADDA NER

Andra Android-presentationsprogram ...

3. WPS-kontor

Har laddats ner av mer än 700 miljoner användare över hela världen, WPS Office så nästa applikation som låter dig skapa eller redigera presentationsbilder från en smartphone.

Denna applikation ger också olika typer av teckensnitt och coola exklusiva officiella presentationsmallar.

Intressant är att WPS Office har en funktion där du kan skanna pappersdokument till PDF-filer med kameran. Så du behöver inte ladda ner en applikation för dokumentskanner längre, gäng.

DetaljWPS Office
UtvecklareKingsoft Office Software Corporation Limited
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 och senare
StorlekVarierar efter enhet
Ladda ner100000000 och högre
Betyg4.3/5 (Google Play)

Ladda ner via följande länk:

Office-appar och affärsverktyg Kingsoft Office Software Corporation Limited LADDA NER

4. Polaris Office

Dessutom finns det en alternativ PPT-programvara för Android som kallas Polaris Office utvecklad av utvecklaren Infraware Inc.

Inte mycket annorlunda från tidigare presentationsapplikationer, Polaris Office erbjuder också en bildtjänst för att skapa eller redigera dokument bildspel presentation.

Denna applikation är också kompatibel med alla dokumentformat från Microsoft Office, inklusive PowerPoint.

DetaljPolaris Office
UtvecklareInfraware Inc.
Minimalt operativsystemAndroid 4.4 och senare
Storlek61 MB
Ladda ner50.000.000 och högre
Betyg3.9/5 (Google Play)

Ladda ner via följande länk:

Office-appar och affärsverktyg INFRAWARE, INC. LADDA NER

5. Fjärrlänk (PC Remote)

Fotokälla: youtube.com

Remote Link (PC Remote) först kunde den bara användas på ASUS-mobiltelefoner som använde ZenUI. Men för närvarande är denna fjärrpresentationsapplikation tillgänglig för alla typer av Android-telefoner.

Denna applikation kan enkelt hjälpa dig att visa bilder, beväpnade med en Bluetooth- eller WiFi-anslutning.

Naturligtvis är denna applikation lämplig för att hjälpa till att arbeta bland studenter och affärsmän, eller hur?

DetaljRemote Link (PC Remote)
UtvecklareZenUI, ASUS HIT-LAG
Minimalt operativsystemVarierar efter enhet
StorlekVarierar efter enhet
Ladda ner10 000 000 och högre
Betyg4.2/5 (Google Play)

Ladda ner via följande länk:

Office-appar och affärsverktyg ZenUI, ASUS HIT TEAM DOWNLOAD

Så det här är några rekommendationer för gratis presentationsapplikationer för datorer, bärbara datorer och Android-telefoner som du kan använda online och offline.

Bortsett från listan ovan, har du några andra rekommendationer för alternativ PowerPoint-programvara som inte är lika cool? Om så är fallet, glöm inte dela med sig med Jaka i kommentarfältet nedan!

Lycka till, gäng ~

Läs också artiklar om Kontor eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.