hur får man gratis pubg mobila kontanter utan hack!

Nästan alla spel för flera spelare har köp i appen för att köpa artiklar i spelet, inklusive PUBG Mobile. Istället för att hacka, här kommer ApkVenue att granska hur man får PUBG Mobile kontanter gratis så att ditt utseende blir ännu coolare!

Du gratis spelare? Eller till och med avsätta några av dina pengar för att köpa saker eller föremål i spelet?

Precis som alla andra spel, PUBG Mobile har också ett digitalt pengarsystem som heter Unknown Cash eller allmänt känt som cash.

Så för de av er som inte vill spendera pengar för att köpa detta finns det hur man får PUBG Mobile kontanter gratis! Nyfiken?

Hur man hämtar och löser in UC PUBG Mobile

Okänd kontant (UC) är ett digitalt valutasystem som ingår i PUBG Mobile-spelet för att köpa ett antal artiklar, till exempel de bästa vapenskinn och exklusiva kläder.

Nu för att ha UC PUBG Mobile måste du naturligtvis byta ut det för riktiga pengar eller få det gratis med hjälp av stegen som ApkVenue kommer att granska.

Istället för att bli nyfiken är det bättre att bara följa hela metoden nedan!

Hur får jag PUBG Mobile Unknown Cash (UC) gratis

UC PUBG Mobile vad du får genom följande metod är via telefonkredit som skickas till ditt nummer. Tricket är att helt enkelt installera och använda applikationen, det är bättre om du först ser det!

  • Steg 1: För första gången måste du naturligtvis ladda ner Kubik News-appen som finns tillgänglig i Google Play Store. Du kan också ladda ner den via länken som ApkVenue har tillhandahållit nedan.
Apps Productivity KUBIK Developer LADDA NER
  • Steg 2: Därefter måste du bara öppna den och gå till den ursprungliga vyn av Kubik News-applikationen. Här presenteras du olika typer av nyheter som en applikation nyhetsaggregat Övrig killar. För att börja få gratis kredit, knacka i avsnitt Jag.
  • Steg 3: På den här sidan bor du logga in på ett konto, både Google och Facebook för att få en maximal kredit på 100 000 IDR.
  • Steg - 4: När du har loggat in stannar du knacka på pengarsäck-ikonen för fick pris i form av en gratis kreditbalans. Här varierar beloppet också upp till maximalt 100 000 IDR. Lycka till killar.
  • Steg - 5: För ytterligare kredit och poäng kan du utföra olika uppdrag för att få ett antal poäng som också kan bytas mot kredit. Kolla upp knackaUppdragets belöningar för att slutföra dagliga uppdrag som du kan göra.
  • Steg - 6: Att göra lösa in puls, du går bara till menyn Kstore. Ange det telefonnummer du vill fylla på och det nominella du vill lägga tilllösa in från 25 000 IDR, 50 000 IDR och 100 000 IDR. Vänta på processen tills krediten når ditt nummer!

Hur man löser in PUBG Mobile Unknown Cash (UC) via telefonkredit

Precis som spel med köp inom appen Övrig, PUBG Mobile har flera nominella som du kan köpa i spelet.

För att få det kan du också använda telefonkredit för att byta ut det mot Okänd kontant.

Hur gör du det då? Kom igen, se de fullständiga stegen nedan killar.

  • Första gången, gå bara till sidan Inköp på huvudmenyn i PUBG Mobile-spelet.
  • Välj sedan det nominella du vill köpa, sedan går du till betalningssidan med Google Play Butik.
  • Välj en betalningsmetod med hjälp av mobiltelefonkredit. Om inte, kan du följa stegen på följande länk.
  • Knacka köp för att fortsätta transaktionen. Din kredit dras av och Unknown Cash fylls automatiskt i på ditt PUBG Mobile-konto killar.

Riktigt enkelt, eller hur? Helt enkelt genom att läsa nyheterna kan du enkelt få gratis kredit och byta ut det mot PUBG Mobile kontanter gratis.

Lycka till och lycka till!

Läs också artiklar om PUBG Mobile eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.

Ladda ner den senaste PUBG Mobile här: PUBG Mobile (PlayerUnknown's Battlegrounds

Skjutspel Tencent Mobile International Ltd. LADDA NER

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found