känna avlyssningstekniker för hacking och hur man kan förhindra dem

Det finns många hacktekniker som hackare kan använda, men en av dem är avlyssningstekniken. Vill du veta vad avlyssning är? Kom igen, låt oss lyssna!

Vems namn dataintrång tills nu ses det fortfarande som skicklighet vilket är populärt. Uppenbarligen från IT-studenter till IT-experter som tävlar om att lära sig hacka självlärd. Yup, självlärd, eftersom den officiella utbildningen i sig fortfarande är sällsynt.

Pratar om hacking, a hackare kommer att tillämpa många tekniker påhacka offret. En av dem är Tjuvlyssning. Vill du veta vad avlyssning är och hur man kan förhindra det? Kolla in följande ApkVenues artikel.

  • Dessa är de 10 farligaste hackarna i världen (Psst ... Det finns indonesiska hackare, du vet)
  • Se upp! Det finns ett nytt sätt för hackare att få bankkontodata via WhatsApp
  • 100% Anti-Hacker, här är tips för att göra världens säkraste lösenord

Känn avlyssningstekniker för hackning och hur man förhindrar dem

Hacktekniker är många, och det är helt naturligt att en hackare skulle göra det använder flera tekniker att attackera sina offer. Tekniken i sig, varav några är MiTM, vattenhål, phising, och andra.

Om du vill veta vad MiTM, Watering Hole och andra är kan du försöka hitta Jakas artikel som tidigare har diskuterat detta. För i den här artikeln kommer ApkVenue att diskutera avlyssning.

VISA ARTIKLAR VISA ARTIKLAR

Vad är en hackingsteknik Tjuvlyssning? Detta är en avlyssningsteknik för offrets kommunikationsnätverk realtid. Kommunikationsnätverket i sig är till exempel en telefon, videosamtal, SMS, fax, och andra. Målet är att stjäla data inte krypterad och överförs via datanätverket.

Vid första anblicken, om du är uppmärksam, är denna teknik faktiskt en del av MiTM-hackingstekniken. Vad som görs genom denna teknik är som avlyssning. När två personer pratar i telefon kan hackare som använder den här tekniken höra dem. Eller något annat språk är knacka.

Denna hackteknik är förmodligen ganska svår, men lätt att göra för människor som är har särskilda befogenheter. För att göra denna teknik kräver det vanligtvis ytterligare enheter eller en speciell åtkomst.

Denna teknik klassificeras dock som mycket farlig. Och det är inte omöjligt att någon runt dig kan göra det. Därför berättar ApkVenue här hur du kan förhindra det.

Hur man förhindrar avlyssning av hackingstekniker

Så, hur hanterar du den här avlyssningsattacken? Här är några sätt att ta reda på när någon attackerar dig med avlyssningstekniken.

  • Om attacken är en telefonlinje för kommunikation. Vanligtvis kommer våra kommunikationslinjer senare oklart, det kommer att finnas ett så surrande ljud. Å ena sidan kommer vår samtalares röst att eka.
  • Telefonanslutningen kommer att vara kopplas bort ofta med några minuters mellanrum, även om din signal och den andra personen du pratar med är starka.
  • Ibland när vi ringer vila in i ett dunkelt nummer. Även om vi har bekräftat destinationens telefonnummer.
  • Om det som attackeras är meddelandekommunikationslinjen, vanligtvis de meddelanden du kommer att uppleva dröjsmål, det är inte ens möjligt att misslyckas med att skicka.
  • Meddelandet kommer skickas två gånger, det gör även att kostnaden för att skicka dina meddelanden fördubblas.

Om du upplever dessa tecken är det inte omöjligt att du just nu attackeras med den här hacktekniken som kallas Avlyssning. För det, du behöver göra detta.

  • Ändra nummer mobil eller konto.
  • Om du inte kan ändra ditt mobilnummer eller konto, omedelbart kontakta serviceoperatören de. Säg att du misstänker att det finns andra kommunikationsaktiviteter utöver vad du gör.
  • Gör det fabriksåterställning. När det gäller hur kan du se det genom ApkVenues följande artikel.
VISA ARTIKLAR

Det var Jakas artikel om att lära känna hackningstekniken för avlyssning och hur man förhindrar den. Förhoppningsvis är detta användbart!

Se också till att du läser relaterade artiklar Hacka eller annat intressant skrivande från Andalas son.

Banner: Internetarkiv


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found