titta på filmen I am mother (2020) hela filmen med indo sub

Letar du efter de bästa och senaste filmrekommendationerna i teatrarna? Kom igen, se filmen I Am Mother (2020) som garanterat blir spännande och fortfarande fräsch i teatrarna

Att titta på film på bio är en aktivitet du kan göra för att lindra stress. Dessutom titta på det tillsammans med familj, vänner och flickvänner.

Så, om du letar efter en filmrekommendation att titta på i teatrar i helgen, måste du verkligen titta på en Sci-Fi-film med titeln Jag är mamma.

Även om det har släppts sedan mitten av 2019 i sitt hemland, fick Indonesien bara möjlighet att sända det i februari 2020.

Synopsis Film I Am Mother (2020)

Denna Netflix-film spelas i en postapokalyptisk värld där människor befinner sig på randen till utrotning. De återstående människorna måste nu bo i den underjordiska bunkeren.

Historien börjar med en robot som heter Mor som vårdar det mänskliga embryot och bryr sig om människan som sin egen son.

Embryot växer tills det blir tonåring. Mor heter barnet Dotter. Inte bara omtänksam, mor lärde också dotter om komplex etik och moral.

Mor sa att kontakt med omvärlden kan leda till döden efter att världen har upplevt förödelse förstört av apokalypsen.

Dotter blir alltmer nyfiken på omvärlden. En gång såg han en konstig kvinna utanför bunkeren som bad om hjälp.

Dotter räddar kvinnan och gömmer henne så att mamma inte vet det. Kvinnan berättar allt om omvärlden.

Denna kvinnas berättelse skiljer sig från vad mamma har undervisat. Detta gjorde honom förvirrad över vilken part han skulle lita på.

Intressanta fakta om filmen I Am Mother (2020)

Om du fortfarande tvekar att titta på filmen I Am Mother, har ApkVenue några intressanta fakta om den här filmen som kan ändra dig.

  • Filmen I Am Mother har flera påskägg som leder till spelet Portal & Portal 2. Om du någonsin har spelat måste du ha insett.

  • Denna film är en filmdebut för en kommersiell regissör, Grant Sputore.

  • Robotkaraktären Mother spelas av en skådespelare och skådespelerska. Luke Hawker iklädd moderdräkt Rose Byrne uttryckte mor.

  • Även om den här filmen har en unik historia, finns det några likheter i berättelsen med den klassiska anime med titeln Casshan.

Titta på filmen I Am Mother Indonesian undertexter

TitelJag är mamma
leva14 februari 2020 (Indonesien)
Varaktighet1 timme 53 minuter
DirektörGrant Sputore
KastaRose Byrne, Maddie Lenton, Luke Hawker
GenreDrama, Mystery, Sci-Fi
Betyg90% (RottenTomatoes.com)


6.8/10 (IMDb.com)

Jag fick 90% recensioner vilket är mycket positivt på Rotten Tomatoes-webbplatsen, naturligtvis är jag mamma en film som du inte bör missa.

Om du vill titta på filmen I Am Mother kan du klicka på länken nedan för att ta reda på programschemat tillsammans med en lista över teatrar som spelar den här filmen.

>>> Titta på I Am Mother (2020) Fullständig film <<<

Detta är Jakas recension av den senaste Sci-Fi-filmen på indonesiska biografer, med titeln I Am Mother. Den här filmen är riktigt spännande och du måste titta på den här helgen.

Vi ses igen i nästa Jaka intressanta artikel! Glöm inte att lämna ett spår i form av en kommentar i den kolumn som har lämnats.

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found